Widok

PANNY MLODE 2004-spotkanie?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wpadlam na taki pomysli co Wy Panienki Mlode (i przyszle i byle:)) na to abysmy sie spotkaly na "przedweselne pogaduchy",takie przy piwku....
pogadamy sobie o naszych przygotowaniach przedwselnych,obawach....poradach itp...
Przepropwadzilam sie do Gdanska niedawno i szczerze mowiac chetnie spotkalabym sie z kobietkami na tzw. babskie pogaduchy....a jest o czym....CO WY NA TO PANNY MLODE 2004 TROJMIASTA??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć ? Chyba sie pomyliłaś. Targi w domu towarowym ? Sprawdż dokładnie i daj mi znać bo coś nie chce mi się wierzyć. Może to będzie pokaz mody? Daj znać . Pozdrawiam cieplutko Magda Mikołajek
Cześć wam!za miesiąc będą targi ślubne w centrum handlowym ALFA CENTRUM!może byśmy tam też zrobiły spotkanie?
Wybieram się dzisiaj. Jakby co to GG 1204647.
tez bylam na targach i podzielam Wasze zdanie .... Spodziewalam sie czegos lepszego. Swoja droga to pomomo tego, iz do spotkania naszego nie doszlo, to widzialysmy sie wszystkie (te, ktore byly na targach).
A wiec kobiety KIEDY SIE WRESZCIE SPOTKAMY ?
Co myslicie o spotkaniu, zeby podzielic sie wrazeniami "potargowymi" ?
buziaki dla panien mlodych
:( szkoda ze ddopiero dzisiaj odkryłam to formum spotkalabym sie z wam,i chetnie-szczególnie ze byłam na targach...no ale trudno moze jeszcze bedzie okazja: w koncu slub dopiero 26.06 jakby co to dajcie znac moje gg1640648 pozdrawiam :)
Cześć Anita! Widziałam plakaty reklamujące Targi i wynika z nich że pokaz sukni będzie ok godz.13. Jutro sprawdzę dokładnie. Niestety nie mogę być w sobotę, ale na pewno zajrzę tam w niedzielę. Pozdrawiam.
A ja zapraszam na forum www.gimbla.pl/forum
jak po slubie "marchwekowym"????????????????
jestem bardzo ciekawa wrazen..
bedziesz na targach i na spotkanku?
pozdrawiam anita
KOBIETKI DROGIE
mialam mala awarie monitora i nie moglam nic z tym zrobic ale juz jestem:))))))i ciesze sie z tego bardzo!!!!!
Targi juz niedlugo wiec musimy kobietki drogie ustalic szczegoly.
Z tego co pisalyscie to chcecie isc z kims(swoja miloscia ,z mama itd)ja tez przyjde ze swoim mezczyzna ..targi sa od rana ok. 11 jest pokaz sukien slubnych wiec mam propozycje zebysmy sie spotkaly juz tylko w NASZYM gronie po targach np. o 14 przed wejsciem do Holiday Inn...pojdziemy na kawke lub piwko , omowimy wrazenia i co najwazniejsze POZNAMY SIE.
TO MOJA PROPOZYCJA...JA BEDE ...CZEKAM NA ODZEW:))))))))))))
bedzie milo zobaczycie....pozdrawiam cieplo
Anita
Ja również wybrałam datę 31.07! To ładna data, a w dodatku będzie pełnia księżyca, romantycznie...
wszystkim panienkom, życze powodzonka, pozdrowienia dla Madziorek z która spotkałam sie z okazji spotkanka które organizowałam na innym forum,wielka buxka.
Targi będą w godz. 10.30 do 17. 30 więc może o np. 14.00 przy wejściu. Z plakatu wyczytalam że chyba o 11 beda pokazy sukni. Więc moze jednak wczesniej. Dajcie znac ktora godzina i gdzie.
CHETNIE SIE DOLACZE DO SPOTKANIA NA TARGACH, A O KTOREJ GODZINIE BEDZIECIE?
Ja brałam śłub w Św. Brygidzie 7 czerwca 2003r. Świetny wybór- moje gratulacje :)
Rafal.....a czy ja mowilam o jakichkolwiek watpliwosciach?...chyba Ci sie troche temaciki pomylily.......
nie wiem jakie masz intencje ale...co najmniej NIE ROZUMIEM
ooo kurczczki źle sie wpisałam hi hi dlatego wkleje moj wpisik na swoje przeznaczone miejsce:]
Dziewczyny!!JA tez chceeeee ale nie moge buuuuuuuu, bede w pracy.:((..n cóz.Opowiecie mi jak było?To naprawde doskonały pomysł!!!! Czyż net nie jest wspaniały!!Pozwala poznać ludzi których byc moze nigby nie widzielibyśmy....SUPER!!Pozdrawiam!!!
Zastanów się Anitko czego pragniesz w życiu...
Anitko a może spotkasz się ze mną, na takie przedślubne pogaduchy? Chętnie się z tobą spotkam i rozwieję twoje wątpliwości.
Niestety mojego przyszłego mężusia nie będzie- jedzie do szkoły, ale wybiera się ze mną prawdopodobnie mama ;) A na kawkę czy piwko z Wami przyjdę sama....
Cześć. Słyszałam że na Tardgach bedzie mozna znalezc cos dla facetów tj. fot, video,samochod itp. Tak więc Panowie swoje a My swoje. Do zobaczenia. Aneta Kalinoiwska
do góry