Widok

PANNY MLODE 2004-spotkanie?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wpadlam na taki pomysli co Wy Panienki Mlode (i przyszle i byle:)) na to abysmy sie spotkaly na "przedweselne pogaduchy",takie przy piwku....
pogadamy sobie o naszych przygotowaniach przedwselnych,obawach....poradach itp...
Przepropwadzilam sie do Gdanska niedawno i szczerze mowiac chetnie spotkalabym sie z kobietkami na tzw. babskie pogaduchy....a jest o czym....CO WY NA TO PANNY MLODE 2004 TROJMIASTA??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej kobitki! (jeszcze wolne :) )
ja mam slub 24.07.04 w Straszynie i zaraz obok kościoła - wesele.
mam już:oczywiście termin i godzine+ sale+orkiestre+kamera i jednocześnie foto, i narazie tyle nie wiem tylko kiedy zacząć szukać sukni?
na targach bede na 1000% tylko nie wiem czy ciągnąc ze sobą mojego Pana-narzeczonego? wy bedziecie same?
pozdrawiam - Asia
mój GG 1967955
nie martw sie Wiolcia zrobimy mini wesele...wynajmiemy sale na 100 osob i bedzie super....taka rozgrzewka przed weselem:))))))))))))))))))))
trzymam kciuki.!!!!
badz dzielna!!!!!
super ze do nas dolaczysz
Cześć dziewczyny. nie było mnie tutaj 2 dni i już się za Wami stęskniłam. Juz nie mogę się doczekać spotkania. Pa, pa
jakby co to moje gg 233232
My jesteśmy mniej więcej na tym samym etapie przygotowań. Fotografa (plener) co prawda mam, ale brakuje kamery. Wszystko jest troche utrudnione ponieważ przyszły mąż mieszka dośc daleko więc organizacja jest na mojej głowie. Dobrze będzie, damy radę ;) Tylko sukienka mnie przeraża... Pozdrowionka
PS: Tylko żebyśmy nie wystąpiły w takich samych kreacjach ;) Sale co prawda są dwie, ale na pewno znajdą się wędrujący goście :)
Hej Panny Młode!! Przez 3 dni bez dwóch zdań pobiłyśmy rekord pod względem ilości odpowiedzi do tematu ;). Anito gratuluję pomysłu, mam nadzieję że spotkanko się uda. Tylko gdzie my sie podziejemy jeżeli chętnych będzie przybywać w takim tempie?? ;)
ja tez chetnie sie spotkam to na targach czy po targach gdzie i kiedy moj gg7785271
też się piszę na to. ślub mam za 3 dni, więc będę już po i powiem wam co i jak. :) mam zdjęcia w foto-mirze.
mój gadulec: 3038241
Wybierasz sie na spotkanie PANNY MŁODE 2004?? Mój nr gg 4660079, jak msz ochote to się odezwij wymienimy się informacjami!
ja mam ślub w Kościele św. Brygidy w Gdańsku. Za pózno zaczeliśmy wszystko organizowac i nie moglismy znalesć restauracji na 100 osób w sierpniu i dlatego ten termin. Nie jestem przesądna więc lipiec bez ,,r" mi nie przeszkadza!
ja tez mam 31lipca ;-))) w Katedrze Oliwskiej, a Ty? ;-))
Witam Cię Anito!!!Masz świetny pomysł z tym spotkaniem. ja wychodze za mąż 31 lipca, niby troche czasu jeszcze jest ale już panikuje czy wszystko uda się załatwić. Podstawowe sprawy hotel i kosciół już mamy zarezerwowane. Najbardziej przeaża mnie wybór sukienki i nie wiem gdzie ich szukać. Słyszała że można wypożyczyć sukienke za połowe jej wartości, sukienka jest tylko 2 razy wypożyczana. Takie rozwiazanie interesuje mnie najbardziej. Może wiesz gdzie są takie salony w trójmieście? Jak już ustlicie jakąś date spotkania to chętnie się dołącze i podziele własnym nabywanym doświadczeniem.Pozdrawiam Anka
wiec mamy kochane termin....
28-29 luty TARGI....ustalimy jeszcze godzine i konkretny termin.....
ile nas....
Wiola
Hanka
Mimi
Agi
Kizia
Madziorek
Kalina
Anemonka
Anita
no...no...ladna grupa:))))
super juz sie ciesze
a czy Pan:))) juz organizowal wesele i slub????????????
chyba nie wiesz ile z tym zamieszania i "roboty"....fajne miejsca na wesele juz 3 miesiace przed sa wszystkie pozajmowane....sukienke np na maj -juz w lutym ciezko znalezc krawcowa(dobra) zeby ja uszyla:))))wymieniac dalej
wychodze z zalozenia ze sam slub jest stresujacym przezyciem wiec wszystko chce miec przygotowane wczesniej zeby sie juz chociaz dodatkowo nie stresowac
pozdrawiam...:))))))))i fajnie ze sie pojawil meski punkt widzenia:))
My rezerwowaliśmy salę 10 miesięcy przed ślubem i już wtedy na sierpień był tylko jeden wolny termin. Po za tym miesiące letnie są najbardziej oblegane i zaczynając organizację wesela 3 miesiące wcześniej można co najwyżej zadowolić się "resztkami". Tym bardziej jeżeli się pracuje....
Byłam w zeszłym tygodniu i przymierzałym pierwsze cztery:-))) Jedna z nich bardzo mi sie podobała ale jeszcze bede sie rozgladac a kupie po powrocie w marcu. mamy sale, kosciol i foto w studiu.Rozgladam sie za foto (apropo pleneru)i niewiem kiedy zaczac inne rzeczy np.auto czy juz teraz. Zaczniemy w marcu intensywnie mam nadzieje ze zdazymy.pa
nie wystarczy bo wiekszosc restauracji ma pol roku przed juz terminy zarezerwowane
Rozumiem Was dziewczyny, że organizacja wesla to ważne zadanie, ale cz nie przesadzaie troche. Weselicho za pol roku a Wy mówicie jakby to było za tydzien. Czy nie wystarczy rozpocząć przygotowań na 3 m-ce przed. A może wiazankę już zamówiłyście????
jeszcze nie. Ale mam za sobą pierwszy maraton po salonach. Zanim się zdecyduję pewnie jeszcze trochę czasu zejdzie... A jak u Ciebie z sukienką?? A po za tym czy macie już wszystko porezerwowane? (kamera, auto, itd?) Bo my na razie skończyliśmy na sali, kościele i fotografie....
do góry