Widok

PANNY MLODE 2004-spotkanie?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wpadlam na taki pomysli co Wy Panienki Mlode (i przyszle i byle:)) na to abysmy sie spotkaly na "przedweselne pogaduchy",takie przy piwku....
pogadamy sobie o naszych przygotowaniach przedwselnych,obawach....poradach itp...
Przepropwadzilam sie do Gdanska niedawno i szczerze mowiac chetnie spotkalabym sie z kobietkami na tzw. babskie pogaduchy....a jest o czym....CO WY NA TO PANNY MLODE 2004 TROJMIASTA??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wybierasz sie na spotkanie PANNY MŁODE 2004?? Mój nr gg 4660079, jak msz ochote to się odezwij wymienimy się informacjami!
też się piszę na to. ślub mam za 3 dni, więc będę już po i powiem wam co i jak. :) mam zdjęcia w foto-mirze.
mój gadulec: 3038241
ja tez chetnie sie spotkam to na targach czy po targach gdzie i kiedy moj gg7785271
Hej Panny Młode!! Przez 3 dni bez dwóch zdań pobiłyśmy rekord pod względem ilości odpowiedzi do tematu ;). Anito gratuluję pomysłu, mam nadzieję że spotkanko się uda. Tylko gdzie my sie podziejemy jeżeli chętnych będzie przybywać w takim tempie?? ;)
My jesteśmy mniej więcej na tym samym etapie przygotowań. Fotografa (plener) co prawda mam, ale brakuje kamery. Wszystko jest troche utrudnione ponieważ przyszły mąż mieszka dośc daleko więc organizacja jest na mojej głowie. Dobrze będzie, damy radę ;) Tylko sukienka mnie przeraża... Pozdrowionka
PS: Tylko żebyśmy nie wystąpiły w takich samych kreacjach ;) Sale co prawda są dwie, ale na pewno znajdą się wędrujący goście :)
jakby co to moje gg 233232
Cześć dziewczyny. nie było mnie tutaj 2 dni i już się za Wami stęskniłam. Juz nie mogę się doczekać spotkania. Pa, pa
trzymam kciuki.!!!!
badz dzielna!!!!!
super ze do nas dolaczysz
nie martw sie Wiolcia zrobimy mini wesele...wynajmiemy sale na 100 osob i bedzie super....taka rozgrzewka przed weselem:))))))))))))))))))))
Hej kobitki! (jeszcze wolne :) )
ja mam slub 24.07.04 w Straszynie i zaraz obok kościoła - wesele.
mam już:oczywiście termin i godzine+ sale+orkiestre+kamera i jednocześnie foto, i narazie tyle nie wiem tylko kiedy zacząć szukać sukni?
na targach bede na 1000% tylko nie wiem czy ciągnąc ze sobą mojego Pana-narzeczonego? wy bedziecie same?
pozdrawiam - Asia
mój GG 1967955
Cześć. Słyszałam że na Tardgach bedzie mozna znalezc cos dla facetów tj. fot, video,samochod itp. Tak więc Panowie swoje a My swoje. Do zobaczenia. Aneta Kalinoiwska
Niestety mojego przyszłego mężusia nie będzie- jedzie do szkoły, ale wybiera się ze mną prawdopodobnie mama ;) A na kawkę czy piwko z Wami przyjdę sama....
Anitko a może spotkasz się ze mną, na takie przedślubne pogaduchy? Chętnie się z tobą spotkam i rozwieję twoje wątpliwości.
Zastanów się Anitko czego pragniesz w życiu...
ooo kurczczki źle sie wpisałam hi hi dlatego wkleje moj wpisik na swoje przeznaczone miejsce:]
Dziewczyny!!JA tez chceeeee ale nie moge buuuuuuuu, bede w pracy.:((..n cóz.Opowiecie mi jak było?To naprawde doskonały pomysł!!!! Czyż net nie jest wspaniały!!Pozwala poznać ludzi których byc moze nigby nie widzielibyśmy....SUPER!!Pozdrawiam!!!
Rafal.....a czy ja mowilam o jakichkolwiek watpliwosciach?...chyba Ci sie troche temaciki pomylily.......
nie wiem jakie masz intencje ale...co najmniej NIE ROZUMIEM
Ja brałam śłub w Św. Brygidzie 7 czerwca 2003r. Świetny wybór- moje gratulacje :)
CHETNIE SIE DOLACZE DO SPOTKANIA NA TARGACH, A O KTOREJ GODZINIE BEDZIECIE?
Targi będą w godz. 10.30 do 17. 30 więc może o np. 14.00 przy wejściu. Z plakatu wyczytalam że chyba o 11 beda pokazy sukni. Więc moze jednak wczesniej. Dajcie znac ktora godzina i gdzie.
wszystkim panienkom, życze powodzonka, pozdrowienia dla Madziorek z która spotkałam sie z okazji spotkanka które organizowałam na innym forum,wielka buxka.
do góry