Widok

PANNY MŁODE 2005

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wpisujcie się kiedy macie ślub i ile będziecie miały lat jak będziecie wychodzić za mąż :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My tez 3 wrzesnia 2005..;)Ja bede wtedy miala 22 a moj narzeczony 26 latek..A w jakim kosciele i gdzie wyprawiacie wesele?My juz mamy zarezerwowany hotel Lival w Brzeznie..Akurat na male przyjecie weselne do 30 osob;)
Wybraliśmy Kościół Św. Mikołaja, a co do wesela to na razie mamy rezerwację w hotelu Venus w Łapinie koło Kolbud, ale nie do końca jesteśmy zadowoleni, więc ciągle szukamy;)!Pozdrawiam!
Tobie rowniez powodzenia w przygotowaniach choc mamy jeszcze sporo czasu;)
Karolcia, to fajnie, że zdecydowaliscie się na lival.
Na pewno będziecie zadowoleni!
Pozdr.
Cytrusowa wielkie dzieki za indormacje o livalu..Dzieki nim bedzie nam napewno duzo latwiej rozmawiac z wlascicielem hotelu..A w poniedzialek juz jedziemy spisywac umowe..Zobaczymy co nam uda sie utargowac;)Ale miejsce przesliczne a i kuchnia faktycznie wysmienita bo bylismy na obiedzie i bylismy zachwyceni wiec i wesele musi byc udane..
karolcia, to powodzenia. I pamiętaj - targujcie sie z usmiechem na ustach - właściciel to fajny facet, ale konkretny:-)
Pozdr.
Cytrusowa , gdzie dokladnie jest Lival i czy maja swoja stronke ? Pozdrawiam.
kizia, Lival jest w Gdańsku-Brzeznie przy samej plaży, na wysokości bloków przy Pułaskiego, w okolicach koscioła.
Ulica, przy której stoi Hotel to Młodzieży Polskiej

Mają swoją stronę:

www.hotel-lival.pl

Pozdrawiam
Dzieki Ci serdeczne Cytrusowa.
ile kosztuje wesele w Livalu? Ile liczą sobie od osoby??? na stronie nic nie ma
ponieważ ceny ustala sie indywidualnie - w zależnosci od rodzaju menu, liczby gosci...
To macie slub w niedziele???
Sluchajcie, tez chcemy sobie slubowac w przyszlym roku. Widze same letnie terminy i sie zastanawiam, czy trzeba juz rezerwowac by sie na nie zalapac? Chcielismy z tym poczekac do grudnia, ale widze ze trzeba to zalatwic wczesniej. Czy ktos ma jakies foswiadczenia ze slubu w Kosciele sw. Mikolaja w Gdansku?
Dzisiaj byliśmy zapisywać sie do Mikołaja na 25 czerwca juz byla zajeta godzina 16.39 a my wzielismy 15 z tego co widzialam to nawet ludzie na wrzesień juz sie zapisują. Są zajęte nie wszystkie terminy ale lato powoli sie zapełnia także lepiej sie zapisać to nic nie kosztuje a będzie spokój.
I ja dołączę do grona mężatek 11 czerwca 2005. Nie myślałam, że będzie to aż taka popularna data. Ja - 25, On - 27.
hej Justyna, cieszę sie ogromnie, że jest jeszcze jakaś para, która bierze ślub 1 maja ;)) ja z moim lubym bierzemy w tym dniu ślub z różnych powodów, ale i tak wszyscy mają tylko jedno w głowie - KOMUNA !!! hehe, zastanawiam sie tylko czy nie będziemy mieli problemów z tym, że jest to niedziela ?? ja będę miała 26 lat, a mój luby 25 ;))
o przepraszam, pomyliłam się : 1 maja ja będę miała JESZCZE 25 lat, a mój ukochany będzie miał JUŻ 25 lat, w tym dniu będziemy równolatkami, bo 1 maja on ma urodzinki ;))
http://daisyPath.com/days/050611/0/1/+1/1/.png
[http://daisyPath.com/days/050611/0/1/+1/1/.png]
Co to za link??? :)

To nie tak się to robi :) Musisz go wkleić w inne miejsce :P

do góry