Widok

PANNY MŁODE 2005

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wpisujcie się kiedy macie ślub i ile będziecie miały lat jak będziecie wychodzić za mąż :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety :-(
Data uległa zmianie :-(
Jesteśmy zmuszeni przenieść ślub dopiero na 17 wrzesinia...

Najprawdopodobniej ślubujemy w kościele Św. Bernarda w Sopocie..
A weselisko w ośrodku Zatoka również w Sopocie..
Pozdrawiam :-)
Witam w gronie ostatniego kwietnia :))
Gdzie slubujecie??
Ślub 10.09.2005; oboje 25 lat
Nasz ślub odbędzie się 30 kwietnia 2005......... ja będę miała rocznikowo 30 lat.........a mój oblubieniec 31............pozdrawiam
zgadzam sie z toba...my mamy jeszcze 7 miesiecy ale jzu wszystko mamy załatwione..kosciol..sala..muzyka.samochod...zostalo nam tylko kupienie ciuchow..ale to jzu wiemy co i jak...moja krawcowa wie co chce i uszyje mi ta moja wymarzona...a fakt..lepiej to zrobic wczesniej..bo tak naprawde to i tak bedzie sporo biegania..a załatwiajac to wczesniej mamy gwarancje, ze ncizego nie zapomnimy
a my 18 czerwca 2005 roku..ja bede miec 26 a moje kochanie 27 latek
pozdrawiam wszystkie pary biorące slub w roku 2005...to bedzie piekny rok..ehh..i reszta zycia tez :D
A MY MIELIŚMY ŚLUB 2.10.2004 I ZACZELISMY PLANOWAĆ w czerwcu 2004 r i tak szybko załatwilismy wszystko że aż się zdziwiłam i wiecie co wszystko wyszło całkiem fajnie i udanie. Pozdrawiam i życzę wszystkiego co najlepsze.
Ja i mój ukochany Misiek planujemy slub w czerwcu, ale moze sie troche przesunac poniewaz nie zarezerwowalismy jeszcze lokalu. Ja bede miala 24 a on 25 lat. Juz nie moge sie doczekac:)))
a Panów Młodych pomijacie??
my ślubujemy 20 sierpnia 2005 :).

Marek
25.06.05 właśnie wtedy o godz. 16.00

Slub: 30.04.2005. Ja bede miala 22 lata :-)
Pozdrawiam!
Jezuńku,
ile tu Was bioracych ślub 11 czerwca.
ja juz chyba sali nie znajde....
a dokonujac tego co powinnam zrobić, to tak jak sie domyslacie biorę slub 11.06.05- ja 25, on 28
biore sie za szukanie sali, bo inaczej to chyba na plaze zaproszę gości ;)))
Mamy śłub 31 lipiec 2005. Ja będę miała 22, on 25 lat. Nie sądzę aby planowanie rok przed datą było za wcześnie. Mi to pomogło mieć tą salę jaką chciałam, bo jak się okazało 1 miesiąc później, jak przyjechałam tam ze znajomą, która też chciała mieć wesele to wszystko było zajętę do końca października 2005. Należy pamiętać, ze w miesiącu są tylko 4 soboty :)

image
witaj @@@
nie stresuj się... my mieliśy slub na początku września a zaczęliśmy załatwianie w marcu, i to dlatego że potem miałam egzaminy...Myślę, ze nie ma co popadać w przesadę i zacznać rok przed...
faktem jest że "chodliwe" lokale i kościoły są zaklepywane z ogromnym, wyprzedzeniem, ale zawsze się potem coś znajdzie:-))

życzę powodzenia

PS a jeśli myślicie o ślubie w lipcu - to macie pewną przewagę - bo z uwagi na tzw. brak "r" w nazwie miesiaca sporo par nie wybiera tego miesiąca :-)) więc jest trochę luźniej
ale porozglądac i zarezerwowac kościół to radzę już teraz - to nic nie kosztuje :)
Dasz rade!
jezu przez tyle czasu to zwariowac można -jeśli się cały czas o tym gada i myśli (a jest to nieuniknione jeśli się załatwia:) pocieszam się że moja koleżanka załatwiła wszystko razem z knajpą i kosciołem (i dodam że wszystko było bardzo dobrze zorganizowane) w ciągu 2 miesięcy:) i to w okresie wakacji...chyba jeszcze trochę poczekam, własciwie to muszę poczekać bo jakoś ostatnio jesteśmy strasznie spłukani...;)
Nie przejmuj się! Ale musisz czym prędzej przystąpić do planowania i rezerwowania najwazniejszych spraw czyli: lokal, orkiestra oraz data i godz. w Kościele. Te 3 sprawy są że tak się wyrażę "priorytetowe" reszta to już powolutku można w ciągu tych 9 mies. doplanować. Powodzenia w przygotowaniach !
o rety...ja planuje w przyszłym roku jakoś tak w lipcu i właśnie się zdołowałam...widzę ze większośc jest już prawie gotowa a ja nawet nie zaczęłam myśleć o planowaniu w szerszym tego słowa znaczeniu...
Słub bedziemy mieli 20.08.2005r. Ja bedę mieć 23 l. a mój narzeczony 27 l.
My też 30 kwietnia 2005;oboje 27 lat
do góry