Widok
PAPIEROCHY
jak u was na sali?odzdzielne pomieszczenie dla "smierdzieli" czy mogapalic na sali??????u mnie jest wydzielone miejsce,chyba sie nie obraza jak bede wypraszać bo nienawidze fajek(rzuciliśmy ponad 2 lata temu).A jak by zaczeli palic to koniec,smórd a jeszce ktos cos przypali komuś.jak jest u was???
Nie przeprasam za bledy
u nas bez proszenia wychodzili "się przewietrzyć" ;) pomimo tego, że w holu przy kominku stała wygodna kanapa a obok popielniczka :)
hmm... też się tego obawiałam przed swoim weselem, ale przyznam szczerze, że na żadnym weselu nie spotkałam się z tym, żeby goście smrodzili papierochami na sali - zawsze wychodzili na taras - nawet w październiku ;)
Raz natomiast słyszałam jak zespół po obiadku powiedział coś na kształt: "w imieniu państwa młodych, rodziców i gospodarzy sali prosimy o nie palenie na sali weselnej"
hmm... też się tego obawiałam przed swoim weselem, ale przyznam szczerze, że na żadnym weselu nie spotkałam się z tym, żeby goście smrodzili papierochami na sali - zawsze wychodzili na taras - nawet w październiku ;)
Raz natomiast słyszałam jak zespół po obiadku powiedział coś na kształt: "w imieniu państwa młodych, rodziców i gospodarzy sali prosimy o nie palenie na sali weselnej"
ja ma wesele w hotelu, wiec przed sala jest wyznaczone miejsce, gdzie mozna palic. nie wyobrazam sobie,ze siąde przy stole i goscie zaczna palic na sali.
bylam juz na takim weselu! rodzice pani młodej po wejsciu na sale i zajęciu miejsc za stołem, wyciągnęli papierosy, bo musieli odreagowac stres. widok straszny!!!
zatem wole zabezpieczyc sie przed takimi "atrakcjami"!
bylam juz na takim weselu! rodzice pani młodej po wejsciu na sale i zajęciu miejsc za stołem, wyciągnęli papierosy, bo musieli odreagowac stres. widok straszny!!!
zatem wole zabezpieczyc sie przed takimi "atrakcjami"!