Widok

PAPIEROCHY

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak u was na sali?odzdzielne pomieszczenie dla "smierdzieli" czy mogapalic na sali??????u mnie jest wydzielone miejsce,chyba sie nie obraza jak bede wypraszać bo nienawidze fajek(rzuciliśmy ponad 2 lata temu).A jak by zaczeli palic to koniec,smórd a jeszce ktos cos przypali komuś.jak jest u was???

Nie przeprasam za bledy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie myślałam o tym wcześniej, ale uważam, że to świetny pomysł, ja też nie palę i strasznie mi przeszkadza palenie, a moj A. jest w trakcie rzucania. goście nie powinni miec tego za złe, tym bardziej, że będą dzieci na weselu.
Nasi goście bez żadnego info wychodzili na tras popalić - sami kulturalni ludzie ;) hehehe

witam was...my przy wybieraniu sali mielismy pod uwagą to że będą tez palacze,pani która wynajmuje nam salę uprzedziła nas że będzie sala dla palaczy osobna,więc dla nas to i lepiej,bo my nie palimy i problem jest z głowy..radze porozmawiac o tym z właścicielką lub menegerem sali. pozdrawiam...
a my mamy wesele w hotelu...wejscie na sale jest poprzedzone recepcaja ,korytarzem z kanapa,,,tam stoja popielniczki....palenie na sali odpada ,,,,,
u nas bez proszenia wychodzili "się przewietrzyć" ;) pomimo tego, że w holu przy kominku stała wygodna kanapa a obok popielniczka :)
hmm... też się tego obawiałam przed swoim weselem, ale przyznam szczerze, że na żadnym weselu nie spotkałam się z tym, żeby goście smrodzili papierochami na sali - zawsze wychodzili na taras - nawet w październiku ;)
Raz natomiast słyszałam jak zespół po obiadku powiedział coś na kształt: "w imieniu państwa młodych, rodziców i gospodarzy sali prosimy o nie palenie na sali weselnej"
Palacze sami będą wychodzić, zobaczysz.
Przy omawianiu wszystkic detali powiedzieliśmy, iż orkiestra poinformuje gości o zakazie palenia w całym obiekcie. Palenie tylko na powietrzu. Nie martwimy się czy będą się gniewać. jesteśmy wrogami papierosów i wszyscy w rodzinie o tym wiedzą.
a nie pomyśleliście o tym, że jak tak goście będą wychodzic na papierosa, to będa sie na fajce robic grupki i zamniast na weselu beda siedziec na kanapach...

no wlasnie! a mamy takich co jak wyjda to szybko nie wracaja:)

Nie przeprasam za bledy
oczywiście "zamiast"

ja ma wesele w hotelu, wiec przed sala jest wyznaczone miejsce, gdzie mozna palic. nie wyobrazam sobie,ze siąde przy stole i goscie zaczna palic na sali.
bylam juz na takim weselu! rodzice pani młodej po wejsciu na sale i zajęciu miejsc za stołem, wyciągnęli papierosy, bo musieli odreagowac stres. widok straszny!!!
zatem wole zabezpieczyc sie przed takimi "atrakcjami"!
Jesli goscie beda wychodzic i tworzyc grupki dyskusyjne przy papierosie i zapomna gdzie sa i ze czeka na nich mloda para, to bedzie swiadczyc tylko o ich bardzo niskim poziomie intelektualnym.
do góry