Widok

PAZDZIERNIOWECZKI JAK PRZYGOTOWANIA???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czas leci, leci...juz 47 dni i....i nasz wspanialy dzien.Juz ryczec mi sie chce na sama mysl:-)))-niestety,nie wiem jak to opanuje.Jak wam idzie??czy wszystko juz macie?czy duzo wam zostalo do zrobienia??POZDRAWIAM I ZYCZE PRZYJEMNYCH PRZYGOTOWYWAN

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Magda + Greg to było do mnie????? :):):):)
Do zobaczenia

powodzenia dziewczyny :)

my już po

szybko zleciało :)

ja mam pytanie - czego zapomniałaś ze sobą zabrać?

Spełnij marzenie chorego dziecka

Ja już po :)) Było fantastycznie, wszystko się udało, obsługa spisała się na medal :))

W dniu wesela już niczym się nie przejmujcie, róbcie dobrą minę do złej gry, jeśli coś się nie uda, udawajcie, że tak miało być ;)

Jeśli macie jakieś pytania, to śmiało pytajcie :)

Pozdrawiam!

uśmiechu na twarzy!!!!

A ja jak zawsze na koniec mam kupe roboty...
Ale kiecka jest gajer jest wóda jest - czego potrzeba więcej? :P

Spełnij marzenie chorego dziecka

Melduję ze u nas wiekszość rzeczy dopięte na ostatni guzik .Także od soboty stres już mniejszy i całe szczęscie !!POZDRAWIAMY!!!

Monika do zobaczenia w sobote w kościele ;)

A ja w sobotę byłam na próbnej fryzurce i az sie zdziwiłam,że można super fryzurkę wyczarować z moich włosów troszkę za ucho:))
Próbny makijaż też wyszedł ok. Zostały tylko pazurki:))

Cześć :)
W sobotę wyprawiałam wieczór panieński :) świetnie się bawiłam :) Na 18.00 dziewuszki zlądowały u mnie w domku :) imprezka się rozkręcała a następnie na 22.00 zjechałyśmy do Kapitana Cook'a :) Jak weszłam na parkiet to dopiero o 3.30 zeszłam i pojechałam do domku, oczywiście z jedną przerwą na napojenie się!!!!!! wytańczyłam się za wszystkie czasy!!!! taka próba przed weselem i zdałam na 6+ !!!! Mam nadzieję że Wy również tak samo świetnie się bawiłyście ja ja!!!! Siostry Kuzynki i koleżanki również były zadowolone co mnie bardzo cieszyło!!!!!!!!

Teraz to odliczam do przyjazdu mojego taty!! Miał być na początku października potem teraz w niedzielę a stanęło na wtorku i mam nadzieję że ostatecznie!!!!!!

Pozdrawiam :)

my dla bedziemy mieli "Walc dla rodziców"- to jest weselsze i nie takie oklepane jak "cudownych rodzicow mam...", mniejsza szansa ze sie porycze:)

Dziś odwaliłam kawał roboty. Nakleiłam naklejki na butelki z wódką:))

a ja wam zazdroszcze ze wy przed:)) powodzenia

ale wam zazdroszcze ze to juz,ja dopiero za rok,mozecie podpowiedziec co macie przygotowane dla rodzicow na podziekowania,jaka piosenka?
Hej
Ja mam tak samo, wszyscy na około to już przeżywają a ja luz, tak jak napisałaś nie dociera to do nas:-))

jak 13nastki sie czujecie?? Ja na arzie spokojnie, chyba do mnie jeszcze nie dociera ze to za 4 dni :)))

Ja rowniez mam wolne od przyszłej srody :)
Mam wrazenie ze o czyms zapomne :/ ale za 5 dni bede bawila sie na wlasnym wieczorze panienskim a potem to chyba z gorki poleci :) mam tylko nadzieje ze pogoda bedzie ladniejsza i troche cieplejsza ale najwazniejsze zeby nie padało!!!!!!!!
:)
PaPa

a my właśnie na wódkę "polujemy" :)

ma być smirnoff 0,5l za PLN 19,64 czy jakoś tak :)

my też we własnym M, ALE:
1. rodzina mojego Przyszłego - CAŁA przyjezdna - gdzies trzeba to towarzystwo rozparcelować, więc u każdego kogoś upchnęliśmy:)
2. poza tym rano w sobotę jadę do rodziców i to tam przyjedzie po mnie mój Przyszły Mężuś (tak żeby nie widział tych całych przygotowań, ubioru, fryzury.. itp.:))

agu_pe - a co będzie jutro za promocja w Makro? możesz przybliżyć? :) Nam jeszcze brakuje wino, szampan i piwo z alkoholi... wódkę już na szczęście mamy :)

do góry