Widok

PAZDZIERNIOWECZKI JAK PRZYGOTOWANIA???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czas leci, leci...juz 47 dni i....i nasz wspanialy dzien.Juz ryczec mi sie chce na sama mysl:-)))-niestety,nie wiem jak to opanuje.Jak wam idzie??czy wszystko juz macie?czy duzo wam zostalo do zrobienia??POZDRAWIAM I ZYCZE PRZYJEMNYCH PRZYGOTOWYWAN

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziś odwaliłam kawał roboty. Nakleiłam naklejki na butelki z wódką:))

my dla bedziemy mieli "Walc dla rodziców"- to jest weselsze i nie takie oklepane jak "cudownych rodzicow mam...", mniejsza szansa ze sie porycze:)

Cześć :)
W sobotę wyprawiałam wieczór panieński :) świetnie się bawiłam :) Na 18.00 dziewuszki zlądowały u mnie w domku :) imprezka się rozkręcała a następnie na 22.00 zjechałyśmy do Kapitana Cook'a :) Jak weszłam na parkiet to dopiero o 3.30 zeszłam i pojechałam do domku, oczywiście z jedną przerwą na napojenie się!!!!!! wytańczyłam się za wszystkie czasy!!!! taka próba przed weselem i zdałam na 6+ !!!! Mam nadzieję że Wy również tak samo świetnie się bawiłyście ja ja!!!! Siostry Kuzynki i koleżanki również były zadowolone co mnie bardzo cieszyło!!!!!!!!

Teraz to odliczam do przyjazdu mojego taty!! Miał być na początku października potem teraz w niedzielę a stanęło na wtorku i mam nadzieję że ostatecznie!!!!!!

Pozdrawiam :)

A ja w sobotę byłam na próbnej fryzurce i az sie zdziwiłam,że można super fryzurkę wyczarować z moich włosów troszkę za ucho:))
Próbny makijaż też wyszedł ok. Zostały tylko pazurki:))

Monika do zobaczenia w sobote w kościele ;)

Melduję ze u nas wiekszość rzeczy dopięte na ostatni guzik .Także od soboty stres już mniejszy i całe szczęscie !!POZDRAWIAMY!!!

A ja jak zawsze na koniec mam kupe roboty...
Ale kiecka jest gajer jest wóda jest - czego potrzeba więcej? :P

Spełnij marzenie chorego dziecka

uśmiechu na twarzy!!!!

Ja już po :)) Było fantastycznie, wszystko się udało, obsługa spisała się na medal :))

W dniu wesela już niczym się nie przejmujcie, róbcie dobrą minę do złej gry, jeśli coś się nie uda, udawajcie, że tak miało być ;)

Jeśli macie jakieś pytania, to śmiało pytajcie :)

Pozdrawiam!

ja mam pytanie - czego zapomniałaś ze sobą zabrać?

powodzenia dziewczyny :)

my już po

szybko zleciało :)

Magda + Greg to było do mnie????? :):):):)
Do zobaczenia

neania,

czego zapomniałam zabrać? hmmm... właściwie to niczego, wszystko zapisywałam na kartkach :) kupiłam nawet 15 agrafek, ale przydała się tylko jedna do podpięcia welonu. Za to bardzo przydała się igła z nitką, bo mi w połowie wesela koło z halki wyszło :))

dzieki - mam babcię krawcowa, więc igłe pewnie wezmie :)
boje się zapomnienia kolczyków, rajstop, albo czegos równie małego i łatwego do zapomniani :P (wesele mam 70 km od domu więc cięzko będzie wrócić :P)

nooooo do Ciebie :)

Magda + Greg :)
Bardzo się ciesze ze wrociliscie :):):):) i bedziecie nam towarzyszyc w tak wielkim dniu :)
A kiedy dokładnie WY?? bo suwaczek sie nie wyswietla :)

28 czerwca :) jak tam samopoczucie przed sobotą ?

dzis byłam ostatni dzien w pracy, od jutra wolne :)
W koncu moj tata wraca!!!!!! jutro go odbieramy, samopoczucie dobre tylko powoli stresik jest ze o czyms zapomnimy !!
Tylko zeby pogoda dopisała!! bo jak narazie pogoda na sobote to 8 stopni i deszcz :(:(:(:(
Pozdrawiam i do zobaczenia
Pa

No my jeszcze 3 dni do pracy,pakowanie walizek i lot do Polski na 3 tygodnie ale fajowo,jeszcze brak nerwow ale pewnie sie pojawia od poniedzialku przymiarka gangu mojego przyszlego Meza wtorekmoja przymiarka sukni,sroda farbowanko wlosow , makijarz probny,i kolejny Wieczor Panienski ale tym razem w naszym pieknym kraju.Czwartek pewnie kupienie sokow ii mamy juz wszystko.Piatek przyjezdzaja goscie i tluczenie szkla aaa sobota ooojjj ale bendzie sie dzialo ....To Nasz Dzien image
.
Monte ja tez mam nerwa przez pogode . Ja teraz kazdego ze znajomych co nam sklada zyczenia prosze by zamowil pogode na ten dzien :)) Ale mam nadzieje ze choc troche laskawa bedzie pogoda na piatek i sobote czego Ci zycze !!!!!

do góry