Widok

PAZNOKCIE - POMOCY!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No i tydzien przed slubem nie mam nadal nikogo do "zrobienia" paznokci :(((
Zalezalo mi na jedwabiu, ale jesli nie bedzie nikogo kto "robi" jedwab, to mysle ze zelowe paznokcie tez beda ok.
Zalezy mi zeby manikiurzystka byla w Gdansku, bo w ostatnim tygodniu przed slubem mam mnostwo roboty i nie bardzo mi sie usmiecha jezdzic gdzies.
Aha - i mam przy okazji pytanie - chyba w piatek najlepiej by bylo te paznokcie zrobic prawda? Wczesniej to troche sie boje zeby sie nic z nimi nie stalo.

Poleccie mi jakis salon prosze!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam

Salonik u Marty, ul. Szeroka
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
a ja mam calkiem niezle swoje paznokcie i chcialabym tylko je ladnie pomalowac, ewentualnie podpilowac, ile takie cos kosztuje i gdzie to zrobic
Tusia, a mogłabym i ja prosić namiary?
Pozdrawiam
a jak to jest, najpierw sie kladzie tips apozniej jedwab? nie rozumiem. to ma podobno malo niszczyc paznokcie.czy ktos mi wytlumaczy:)

daggis - ten salon jest na ul. Macieja na osiedlui Wzgórze Mickiewicza (o ile dobrze zapamiętałam ulicę!) - na przecikwo cmentarza Łostowickiego
daggis napisał(a):

> kitti, wlasnie co co za ulica Wzgorze Mickiewicza???:) mapa
> trojmiejska nie zna takiej ulicy;)
>
> gdzie to jest?:)
> Daga

Wzgórze Mickiewicza to osiedle na przeciw cmentarza łostowickiego.
Pozdrawiam
Sylwia
kitti, wlasnie co co za ulica Wzgorze Mickiewicza???:) mapa trojmiejska nie zna takiej ulicy;)

gdzie to jest?:)
Daga
Dziewczyny a czy znacie może osobę godną polecenia, ale w Gdańsku (centrum) ? Chciałabym nałożyc jedwab.

Nina
Kitty - możesz mi dać adres tego salonu na Wzgórzu? Albo chociaż przybliż mi okolicę! bliżej z Chełmu czy od cmentarza?
Dziewczyny - ja bylam bardzo zadowolona (i jestem nadal oczywiscie bo nic sie nie dzieje z nimi zlego:)). Cena tez byla przystepna (75zl za jedwab) Salon w ktorym manicurzystka "robila" mi paznokcie miesci sie na Przymorzu przy ulkicy Krzywoustego. aha - tam sa dwa salony (z tego co zauwazylam ten drugi tez ma w ofercie jedwab) - ten moj nazywal sie "Artemida".
Niestety chyba niektore z Was zmartwie poniewaz z tego co wiem w poniedzialek pani manicurzystka poszla na urlop - nie wiem na ile.
Jak ktos chce numer na komorke do tej pani to prosze juz na maila dac mi znac.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Olga i jak tam po wizycie w tym salonie??Mozesz mi cosik napisac jak znajdziesz chwilke?
Buziaki!

A ja obgrywam paznokcie i już mam zmiekształcone, więc pewnie nic mi nie pomoże.
Olga jak masz jeszcze wciaz ten problem, to jakos mam godnego polecenia. Jakby co - wal!
to czekam niecierpliwie na wiesci. Wielkie dzieki z gory!

hexe - salon na Przymorzu sie miesci :)
Jutro wlasnie tam bede i wieczorem zdam krotka relacje ;) Na pewno "robi" jedwab (bo ja to bede miala) no i pewnie akryl i zel rowniez

to ja bardzo prosze - tez o jakies dodatkowe info co i jak robi oraz skad jest. Z gory sliczne dzieki!

Ja mogę wam polecic moja Pania od pazurkow. Koszt taki sa jak wyzej i jest na prawde godna polecenia. Wiecej info na priv.
Ja tez poprosze te namiary na Pania od pazurków. Z gory dziekuje i pozdrawiam serdecznie

Hej Tusia! Dopisz i mnie do swej listy wysyłkowej :). Dzięki.
Dziewczyny poratujcie i mnie!
Podeslijcie mi namiary na ta sprawdzona pania od pazurkow - prooossszzzeee!
Niestety stalo sie to czego chcialam uniknac i moje wlasne "polegly" - polamalam je na 2 ,5 tyg przed slubem i watpie czy odrosna jeszcze do jakiejs sensownej dlugosci.

do góry