Widok
PAZNOKCIE - POMOCY!!!
No i tydzien przed slubem nie mam nadal nikogo do "zrobienia" paznokci :(((
Zalezalo mi na jedwabiu, ale jesli nie bedzie nikogo kto "robi" jedwab, to mysle ze zelowe paznokcie tez beda ok.
Zalezy mi zeby manikiurzystka byla w Gdansku, bo w ostatnim tygodniu przed slubem mam mnostwo roboty i nie bardzo mi sie usmiecha jezdzic gdzies.
Aha - i mam przy okazji pytanie - chyba w piatek najlepiej by bylo te paznokcie zrobic prawda? Wczesniej to troche sie boje zeby sie nic z nimi nie stalo.
Poleccie mi jakis salon prosze!!!
Zalezalo mi na jedwabiu, ale jesli nie bedzie nikogo kto "robi" jedwab, to mysle ze zelowe paznokcie tez beda ok.
Zalezy mi zeby manikiurzystka byla w Gdansku, bo w ostatnim tygodniu przed slubem mam mnostwo roboty i nie bardzo mi sie usmiecha jezdzic gdzies.
Aha - i mam przy okazji pytanie - chyba w piatek najlepiej by bylo te paznokcie zrobic prawda? Wczesniej to troche sie boje zeby sie nic z nimi nie stalo.
Poleccie mi jakis salon prosze!!!
Polecam p. Magde, robiła mi sztuczne paznokcie- tips na to jedwab. Efekt niesamowity, tak jak prawdziwe! Lakier i ozdoby trzymaja sie na nich do 2 tyg. , nie to co na własnych. Maja czynne od wt.-sob., chyba od 10.00, musisz wcześniej przedzwonic- 3023242. Studio znajduje sie w Gdansku na Wzgorzu Mickiewicza.
Dziewczyny - ja bylam bardzo zadowolona (i jestem nadal oczywiscie bo nic sie nie dzieje z nimi zlego:)). Cena tez byla przystepna (75zl za jedwab) Salon w ktorym manicurzystka "robila" mi paznokcie miesci sie na Przymorzu przy ulkicy Krzywoustego. aha - tam sa dwa salony (z tego co zauwazylam ten drugi tez ma w ofercie jedwab) - ten moj nazywal sie "Artemida".
Niestety chyba niektore z Was zmartwie poniewaz z tego co wiem w poniedzialek pani manicurzystka poszla na urlop - nie wiem na ile.
Jak ktos chce numer na komorke do tej pani to prosze juz na maila dac mi znac.
Niestety chyba niektore z Was zmartwie poniewaz z tego co wiem w poniedzialek pani manicurzystka poszla na urlop - nie wiem na ile.
Jak ktos chce numer na komorke do tej pani to prosze juz na maila dac mi znac.