Widok

PEDIATRA SOPOT

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam chcę przenieść dziecko od dr Nienartowicz (Brodwino) do jakiejś innej lekarki w Sopocie która nie zapisuje na każdym kroku antybiotyku. Polecona została mi dr Głąbecka ale zastanawiam się też nad dr Gdanietz, dr Majchrzak i dr Virghalmi wszystkie z przychodni na chrobrego. Możecie mi doradzić która z nich jest najlepsza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chodziłam z córką do dr Majchrzak, nie polecam - co prawda antybiotyków nie zapisuje bez potrzeby ale wizyty bardzo szybkie, "na odwal", ciężko o cokolwiek zapytać i zasugerować, bo Pani dr zawsze wie lepiej

W ogóle nie polecam przychodni na Chrobrego, rejestracja tylko tego samego dnia od 8, bardzo ciężko się dodzwonić, tylko jeden dzień w tygodniu do 19, więc dla pracującej mamy masakra

teraz chodzę do Family Medu na Kamiennym Potoku i bardzo polecam, lekarki codziennie do 19, rejestracja bez problemu, wizyty bez pośpiechu, można spokojnie porozmawiać
A na Kamionce do kogo masz zapisane dziecko. Mam parę koleżanek które tez tam maja dzieci ale ich opinie są strasznie rozbierzne jedne polecają inne kategorycznie odradzają. Wiadomo ilu pacjentów tyle opini.
nie zapisuje się dziecka do konkretnego lekarza, możesz chodzić do jakiego chcesz - czasem nie jest to dobre ale ja uważam że każdy lekarz ma inną opinię i czasami warto się skonsultować

Staram się chodzić do dr Stefanowicz - bardzo dokładna i profesjonalna, dzięki niej córka jak miała 2 miesiące to uniknęła szpitala przy obturacyjnym zapaleniu oskrzeli

ogólnie mówiąc ja polecam tą przychodnię
ok dzięki
Poproszę o więcej opini
może ktoś jeszcze
Ja chodziłam z moją do dr. Viraghalmi i za każdym razem jak było przeziębienie był też antybiotyk. Teraz chodzę do dr. Kowalik z Kardiotelu na Wyścigach i narazie nie jest źle.
image
image
A wiecie może coś o doktor Gdanietz z chrobrego
u dr Nienartowicz nie zdarzyło się nam by przepisała antybiotyk. Nie jest tak fajna jak dr Drobnik, ale tej niestety już nie ma. Poza tym każdy lekarz jest inny i ma inne przyzwyczajenia i doświadczenia.

Zawsze też możecie spytać czy kuracja antybiotykiem jest konieczna. W końcu prawa pacjenta mówią w tym względzie jasno o możliwości odmowy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Gdaniec leczyła mnie osobiście jak byłam w podstawówce i z tego co pytałam mamę to nie była zadowolona

raczej nie zapisałabym do niej dziecka, może niesłusznie ale wydaje mi się że ci starsi lekarze mają swoje stare i niekoniecznie dobre metody
Przeniosłam synka na Kamionkę, bo ponoć na chrobrego ciężko się zarejestrować danego dnia. Zobaczymy. Znowu mamy katar także pewnie zaraz będzie i gardło chore także będę miała się okazję przekonać czy to była dobra decyzja.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. mieszkanie na parterze (72 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad kupnem mieszkania na parterze właśnie i proszę Was kobitki byście napisały...

Tabletki do zmywarki. (71 odpowiedzi)

Własnie zamontowali mi w kuchni zmywareczke,chce kupic tabletki do mycia ale jest tak duzy...

OWI Gdynia, dr. Marzena Umińska (18 odpowiedzi)

witam, jutro mamy pierwszą wizyte w OWI. będzie nas przyjmować rehabilitantka dr. Umińska. czy...

do góry