Widok
PEDIATRA SOPOT
Witam chcę przenieść dziecko od dr Nienartowicz (Brodwino) do jakiejś innej lekarki w Sopocie która nie zapisuje na każdym kroku antybiotyku. Polecona została mi dr Głąbecka ale zastanawiam się też nad dr Gdanietz, dr Majchrzak i dr Virghalmi wszystkie z przychodni na chrobrego. Możecie mi doradzić która z nich jest najlepsza.
chodziłam z córką do dr Majchrzak, nie polecam - co prawda antybiotyków nie zapisuje bez potrzeby ale wizyty bardzo szybkie, "na odwal", ciężko o cokolwiek zapytać i zasugerować, bo Pani dr zawsze wie lepiej
W ogóle nie polecam przychodni na Chrobrego, rejestracja tylko tego samego dnia od 8, bardzo ciężko się dodzwonić, tylko jeden dzień w tygodniu do 19, więc dla pracującej mamy masakra
teraz chodzę do Family Medu na Kamiennym Potoku i bardzo polecam, lekarki codziennie do 19, rejestracja bez problemu, wizyty bez pośpiechu, można spokojnie porozmawiać
W ogóle nie polecam przychodni na Chrobrego, rejestracja tylko tego samego dnia od 8, bardzo ciężko się dodzwonić, tylko jeden dzień w tygodniu do 19, więc dla pracującej mamy masakra
teraz chodzę do Family Medu na Kamiennym Potoku i bardzo polecam, lekarki codziennie do 19, rejestracja bez problemu, wizyty bez pośpiechu, można spokojnie porozmawiać
nie zapisuje się dziecka do konkretnego lekarza, możesz chodzić do jakiego chcesz - czasem nie jest to dobre ale ja uważam że każdy lekarz ma inną opinię i czasami warto się skonsultować
Staram się chodzić do dr Stefanowicz - bardzo dokładna i profesjonalna, dzięki niej córka jak miała 2 miesiące to uniknęła szpitala przy obturacyjnym zapaleniu oskrzeli
ogólnie mówiąc ja polecam tą przychodnię
Staram się chodzić do dr Stefanowicz - bardzo dokładna i profesjonalna, dzięki niej córka jak miała 2 miesiące to uniknęła szpitala przy obturacyjnym zapaleniu oskrzeli
ogólnie mówiąc ja polecam tą przychodnię
u dr Nienartowicz nie zdarzyło się nam by przepisała antybiotyk. Nie jest tak fajna jak dr Drobnik, ale tej niestety już nie ma. Poza tym każdy lekarz jest inny i ma inne przyzwyczajenia i doświadczenia.
Zawsze też możecie spytać czy kuracja antybiotykiem jest konieczna. W końcu prawa pacjenta mówią w tym względzie jasno o możliwości odmowy.
Zawsze też możecie spytać czy kuracja antybiotykiem jest konieczna. W końcu prawa pacjenta mówią w tym względzie jasno o możliwości odmowy.