Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
WITAJ UE wątek zamknięty witam ,po zmianach jakie zafundowało klientom PGNIGE wogule nie można...
~MAREK
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 października 2011

Kontakt z Gazownią !!! wątek zamknięty e-mail: bok.rumia@pgnig EBOK (elektroniczne biuro obsługi klienta) strona...
~Betina15
3

dodano: 11 lutego 2010

Obsługa OK wątek zamknięty Bardzo przyjazne Panie z BOK. Naprawdę czuje się to, że chcą pomóc.
~Sylwia
-

dodano: 12 stycznia 2011

OBSŁUGA KLIENTA wątek zamknięty PGNIG wogóle nie dba o klientów nie informuje o zamykaniu kas nie dba o...
~FRANEK
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 listopada 2010

Jestem zadowolona z Obsługi Klienta. wątek zamknięty Jestem Sopocianką od 30 Lat.Uważam że Biuro obsługi Klienta jak i pozostała...
~Kasia nr.ewd.70036427
-

dodano: 4 listopada 2010

Tragedia wątek zamknięty Nas oni okradają nie byle mnie w domu 2 miesiące nie używałem w ogóle gazy a...
~Mike
-

dodano: 2 listopada 2010

Nie dbają o klienta! wątek zamknięty Nie odpowiedziano mi na proste pytanie zadane przez internet. A więc do XXI...
~Niezadowolony z pracy gazowni
-

dodano: 2 października 2010

BARTŁOMIEJ wątek zamknięty OBSŁUGA OKROPNA ,PODEJSCIE DO KLIENTA TAKIE JAK CHLOPA DO CEPA.KIEROWNICZKI...
~BARTŁOMIEJ
-

dodano: 23 sierpnia 2010

biurokracja i brak szacunku wątek zamknięty Dzisiaj po południu podniosłam słuchawkę domofonu i usłyszałam : gazownia....
~iza
-

dodano: 10 maja 2010

To jest po prostu żart wątek zamknięty Telefonów nikt nie odbiera, można to sprawdzić w każdej dowolnej chwili...
~Łukasz Protasiewicz
1

dodano: 16 lutego 2010

ryszard wątek zamknięty pewnego dnia udalem sie do Gazowni Sopot-nie powiem byla dość spora...
~RYSZARD
1

dodano: 14 kwietnia 2010

sopocka obsługa klienta wątek zamknięty Generalnie jedna z najgorszych obsług z jakimi sie spotkałem. Nie podnoszenie...
~klient
2

dodano: 2 kwietnia 2009

Fllabiuszek - opinia wątek zamknięty Do połowy ubiegłego roku rachunki przychodziły co m-c, potem przez pól roku...
~Fllabiuszek
-

dodano: 28 stycznia 2010

Ewa - opinia wątek zamknięty Od 4 dni nie mogę się dodzwonić, nie ma kontaktu mailowego. Jestem poza...
~Ewa
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 25 września 2009

Anna - opinia wątek zamknięty Jeszcze rok temu rachunki za gaz przychodziły na nazwisko nieżyjącego...
~Anna
-

dodano: 21 sierpnia 2009

Potwierdzam wątek zamknięty Potwierdzam słowa mojego przedmówcy!!!To jest jak w "Alternatywach"
~Kamil
-

dodano: 8 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
23

16

wątków

do góry