PHU Meble

Salony meblowe

Gdańsk, al. Grunwaldzka 219

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gdańsk Grunwaldzka wątek zamknięty Ludzie !!! co to w ogóle jest ??? Pytając o meble w tym salonie należy uważać...
~Marlena
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 marca 2016

Obsługa, doradztwo? - nie w tym miejscu! wątek zamknięty Szok, że takie miejsce jeszcze istnieje... Jeden z przykładów próby...
~Iwona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 listopada 2015

To nie prawda ! wątek zamknięty Jestem zaskoczony powyższymi opiniami.Miałem przyjemność być obsługiwanym...
~zadowolony klient
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 15 stycznia 2014

obsługa wątek zamknięty szkoda że przy obsłudze nie ma zero punktów lub punktów ujemnych. kobiety...
~KEJ_LU
-

dodano: 17 maja 2014

LUDZIE TROCHĘ POKORY ! wątek zamknięty W czasach kryzysu braku zasad moralnych i etycznych trzeba być dużym...
~Arkadiusz
4

dodano: 13 kwietnia 2014

CHAMSKIE ZACHOWANIE w PHU MEBLE we Wrzeszczu . wątek zamknięty Wczoraj 03.04 .2014 mieliśmy z mężem nieprzyjemność bycia w salonie...
~nina
6

dodano: 4 kwietnia 2014

obsługa wątek zamknięty Duży sklep z szeroką ofertą mebli obsługiwany przez energicznych i...
~stały klient
-

dodano: 26 stycznia 2014

obsluga.. wątek zamknięty Sklep jak sklep meblowy. Ladne witryny oferta calkiem spora, ale zniechecila...
~niezadowolona
1

dodano: 30 lipca 2012

Fajna firma, słaba dostawa wątek zamknięty Z mebli jestem bardzo zadowolony, jak również z obsługi w sklepie meblowym....
~Marcin
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2012

ania - opinia wątek zamknięty realizacja zamówienia trwała 8 tygodni (a nie 4 jak zapewniał właściciel przy...
~ania
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 29 grudnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
22

10

wątków

do góry