Widok

PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, jakie mialyście pierwsze objawy ciąży? Ale takie zupelnie pierwsze? Bo ja od tygodnia zaczęłam siusiać co chwile i coś mnie pobolewa w podbrzuszu(kłuje) a to dopiero 21 dzień cyklu. Aaaa i jeszcze w środku dnia zasypiam.....

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm pierwsze objawy...ciagle latałam do toalety, mdłości, uczucie senności przez cały dzień i bóle podbrzusza....aaa i potworny ból piersi

przede wszystkim senność i właściwie jak u mnie to na tym koniec:)
U mnie siusiu i sennosc.

Iwonka
marcy zrób zabolatoryjne badanie krwi na poziom hCG i bedziesz wiedziała
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mialam te wszystkie ciazowe objawy w cyklu w ktorym jak sie pozniej okazalo w ciaze nie zaszlam. Nastepny cykl zupelnie bez zadnych objawow a na tescie zobaczylam 2 kreseczki. Takze roznie to bywa ;-)

Jutro alebo we wtorek zrobie test :) Już sie doczekać nie moge....

wiem pisze to juz setny raz ;-) u mnie test wykazał ciaze DOPIERO jak byłam w 3 miesiacu!!!

jak tak czytam to aż mnie bierze ochota na postaranie sie o ciąże ;)

Ja zauważyłam tylko powiększone i bardziej wrażliwe piersi.
Senność i mdłości wystąpiły w połowie 2 miesiącu.

marcy moim skromnym zdaniem lepiej z testami poczekac do dnia planowanej miesiączki(jesli cykle masz regularne-jesli nie to nawet 4 dni po terminie)...wiem ze ciezko sie czeka choc jeden dzien ale warto:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmmm mam bardzo nieregularne ostatnio 45 dni :/ ale pierwszy raz sie tak czuje i czuje ze jestem :) Ale rzeczywiscie chyba poczekam jeszcze kilka dni z robienieniem testu.

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak czy inaczej dobrze byłoby abys przez te kilka dni nie piła alkoholu nie paliła papierosków:)jesli oczywiscie masz to planach;)no i najlepije zrezygnowac z niekoniecznych leków nawet przeciwbólowych
u mnie to było: powiększenie piersi, ból jajników, a od początku 6 tygodnia mdłości i wymioty. Pierwszy test zrobiłam 4 dni po planowanym terminie miesiączki

Marcy!

No to gratulacje:) Moze przedwczesne, ale jak tak czujesz, to BARDZO prawdopodobne, ze masz fasolke pod serduszkiem:)

Senność i jeszcze raz senność.Mogłam spać na okrągło.Potem bóle podbrzusza a ok 20 tyg siusianie na okrągło i to był koszmar.Wypad na miasto na spacer polegał na wiecznym szukaniu toalet.Także daleko zapuszczać się nie mogłam :(

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Apetyt, pochłaniałąm wszystko co miało w sobie białko, piersi mnie strasznie bolały no i spać mi sie chciało, mdłości to dopiero później ok 2 miesiąca. Test zrobilam w dniu spodziewanej @ i wyszedl negatywny, dopiero 10 dni pozniej pojawily sie 2 kreski, polecam testy na HCG koszt ok 37 zł wynik na następny dzień (lub jak bardzo poprosisz panią to za godzinę :D )

Ja tez spałam jak zabita. Od razu po pracy na kanapę, a potem do łóżka i dopiero rano wstawałam do pracy. No i strasznie obolałe piersi miałam.
A z tym spaniem to do dziś dnia nie całkiem mi przeszło ;).

Dokładnie takie jak zbliżającej się miesiączki. Nie do odróżnienia. Rozdrażnienie, ból brzucha...
Wydzieliny żadnej, nic a nic. Pojawiła się dopiero jakieś 3 tygodnie po spodziewanej dacie miesiączki.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Obniżenie /wypadanie macicy (1245 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Dobry ortodonta (47 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (140 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry