Widok

PILNA POTRZEBNA KREW W CIĄGU 48H DLA DZIECKA- PROSZĘ O POMOC!

JAK W TEMACIE. PEWNIE NIEKTÓRE Z WAS CZYTAŁY DZISIEJSZE INFO. PONIŻEJ LINK GDZIE SĄ SZCZEGÓŁY.
http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/888325,potrzebna-krew-dla-3-letniej-mariki-rodzice-i-policja-w,id,t.html
DZIEWCZYNY TO CÓRECZKA MOJEJ ZNAJOMEJ. BARDZO WAS PROSZĘ, UDOSTEPNIJCIE NINIEJSZY LINK NA SWOICH FACEBOOKACH. MARICE POTRZEBNE SĄ GRANULOCYTY Z GRUPY KRWII 0RH+ W CIĄGU KOLEJNYCH 48H OD DZIŚ- INACZEJ NIE MA SZANS:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
LUDZIE! ZROZUMCIE! ZE PO TAKICH APELACH DUZO KRWI SIE "WYRZUCA" ALBO JEST WSTRZYMANY POBOR OKRESLONEJ GRUPY KRWI!!!!!!!!! ZASTANOWCIE SIE! ROZUMIEM WASZE CHECI, ALE WSZYSTKO W GRANICACH ROZSADKU!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Grupa krwi 0 RH+ to pierwszy warunek żeby granule odseparowac i przetoczyc biorcy. Probka krwi przechodzi kolejne badania i musi spelniac okreslone warunki zeby je przetoczyc, ktore wyryfikuja badania laboratorynje - ogolnie krzyzowana jest z krwia biorcy ... trudno sparowac dawce i biorce granuli. szpik tez kazdy posiada...
..... wszyscy Polacy to jedna rodzina... wazne jest zdrowie dziecka !! NAJWAZNIEJSZE!!!!!!!!
http://gdansk.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1845407,pruszcz-gd-3-letnia-marika-rudoman-otrzymala-krew-i-nie-ma,id,t.html

uff :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
Duże łzy ze szczęścia! UDAŁO SIĘ!!!!!!!:) Jednak internet i ludzka życzliwość oraz współczucie w takiej chwili działają dużo:)
Dziewczyny oprócz facebooka udostępnilam to na forum na którym jestem zarejestrowana od jakiegoś czasu. Na tym forum są cudowni ludzie, silni, pomocni... To forum dum spiro spero- dopóki oddycham nie tracę nadziei... To forum onkologiczne. Jeśli kiedys natkniecie sie na apel o pomoc lub sami będziecie potrzebowali wsparcia czy pomocy zerknijcie tam... Warto. Pisze to bo nigdy nie wiadomo kto i w jakim momencie życia będzie to czytał a nóż sie przyda. Ja odnalazłam tam sile w walce z mojej mamy nowotworem, przeczytałam wiele cennych rad a było mi to bardzo potrzebne...
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
suuuper! Niech Mała dzielnie walczy i wygrywa!!! Dzisiaj przejeżdżałam koło tego szpitala (byłam z moją Mamą w AM) i myślałam o Malutkiej :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry