Widok

PILNE MONURAL- czy mogę karmić piersią?????????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wzięłam ten antyb, i dałam małemu butle na noc, ale za cholere nie chce do tej pory nie śpi nie wiem co robić??? Dać mu cycka???? wziełam to rano koło 11. Nie mam pojęcia już..... nic na niego nie działa,,,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tu poszukaj, na dole strony, może coś znajdziesz

http://www.laktacja.pl/index.php?option=com_content&task=category§ionid=7&id=50&Itemid=119
Monural to lek na zapalenie pęcherza??
Jeśli to ten o którym myślę, to lekarz mi mówił, że jest bardzo bezpieczny. Ja go brałam w ciąży...
maritiki@op.pl
a w którym miesiącu ciąży byłaś jak go wzięłaś ?
ja mam zapalenie pęcherza i lekarz mi go zalecił. boję się go wziąśc bo jestem w 2 miesiącu ciąży i boję się że zaszkodzi dziecku.
ja również przyjęłam monural w ciązy i wszystko jest ok. To nie jest antybiotyk , chociaż tak się go popularnie nazywa. Lek trzeba przyjąc na noc, bo jeżeli przyjmiesz w ciągu dnia to nie przyniesie to skutku. W nocy przynajmniej przez kilka godzin powinien Ci "dezynfekować pęcherz"
http://www.naszaapteka.com.pl/index.php?page=katalog_lekow&show=116&id=Monural

"W ciąży i okresie karmienia piersią stosować w przypadku zdecydowanej konieczności i pod ścisłą kontrolą lekarza."
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

do góry