Widok
ja tez tak mysłąłąm przed slubem teraz załuje bo zostało mi sporo wodki i jesli gdziekolwiek ide na impreze do znajomych albo jak stawiam na stól i mowie ze to weselna to nikt nie wierzy :)a z naklejka by było takodswietniem, z jakimis wspomnnieniami
mysle ze to akurat jest tak mały wydatek ze nei warto sie nad tym zastanawiac
mysle ze to akurat jest tak mały wydatek ze nei warto sie nad tym zastanawiac
Chcialabym powiedziec, ze jest bardziej elegancko, ale wiekszosc naklejek wcale tak nie wyglada. Diabel tkwi w szczegolach i zalezy jakie kto uwaza za istotne. Ja na poczatku tez nie chcialam naklejek, teraz zmienilam zdanie. Bedziemy mieli proste bez golabkow i zdobien. Poza tym ze nam bedzie sie to podobalo, moze ktos pomysli ze naprawde sie napracowalismy z organizacja, skoro pomyslelismy nawet o takich naklejkach. A potem sie usmiechnie. W koncu o usmiechnietych gosci chodzi :)))
[/URL][url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
ale to sama przyjemnosc organizowac takie wlasnie zbedne pierdolki, w koncu slub ma sie raz w zuciu. ja np mam juz taki charakter ze wszystko u mnie musi byc dopracowane do najdrobniejszego szczegolu...nic na to nie poradze, cokolwiek organizuje czy cos w pracy czy dla siebie jestem pochlonieta przez takie wlasnie pierdoly....a naklejek nie bede miala tylko dlatego ze mi sie za bardzo nie podobaja:)
pokaze wam co ja miałam dla gości, ale foty nie mam w pracy, później wkleje, takie małe kartoniki z czekoladkami w środku
bardziej tpo to, by ładnie na stole wyglądqo,niz żenby sie goście cieszyli, hehe
ale fajnie wyszło, bo dzieci miały radoche, i sie wym9eniały kolorami czekoladek, zbierałyt ze stołu i it, fajnie wyszło
niektórym sie tak podobało, że zabrali do domu, do kompletu z winietkami :)
bardziej tpo to, by ładnie na stole wyglądqo,niz żenby sie goście cieszyli, hehe
ale fajnie wyszło, bo dzieci miały radoche, i sie wym9eniały kolorami czekoladek, zbierałyt ze stołu i it, fajnie wyszło
niektórym sie tak podobało, że zabrali do domu, do kompletu z winietkami :)
mam juz taki charakter ze wszystko u mnie musi byc dopracowane do najdrobniejszego szczegolu...-
ja też mam taki chcarakter, ale to chyba nie o to chodzi, dla każdego, co innego jest ważne, dla mnie te etykietki, przepraszam jeżeli kogoś urażę są tandetne i niezbyt ładne, ale to kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje:))
ja też mam taki chcarakter, ale to chyba nie o to chodzi, dla każdego, co innego jest ważne, dla mnie te etykietki, przepraszam jeżeli kogoś urażę są tandetne i niezbyt ładne, ale to kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje:))
Mi się osobiście też nie podobały naklejki na wódkę, kojarzyły mi sie tak tandetnie. Ja robiłam zawieszki z wydrukowanym krótkim wierszykiem, powieszone były na wstążce koloru ecru i wokół jeszcze oplotłam takim siankiem, całkiem fajnie to wyglądało. Co do tych pierdołek, dla jednych są zbędnę i głupie dla innych to element tego pięknego dnia i nie ma w tym nic złego. Każdy robi to na co ma ochotę, przecież to każdego indywidualna sprawa.
Asinek!!!!!!
Mam pytanie. Czy masz może zeskanowaną tą naklejke którą tu wkleiłaś... tzn taką, która by się nadawała do wydruku? Jeśli masz to czy mogłabyś mi przesłac?! Bo myśmy zamówili na allegro ale są same kolorowe, a ja chcialabym białą bo jednak najładniej wyglądają. Z góry dziękuję i pozdrawiam. A tak co do wątku to wydaje mi się, że nawet jeśli to niepotrzebne i niemodne to każdy ma swój ślub i własne pole do popisu, podobają mu się naklejki i pudełeczka niech ma, a co!
Mam pytanie. Czy masz może zeskanowaną tą naklejke którą tu wkleiłaś... tzn taką, która by się nadawała do wydruku? Jeśli masz to czy mogłabyś mi przesłac?! Bo myśmy zamówili na allegro ale są same kolorowe, a ja chcialabym białą bo jednak najładniej wyglądają. Z góry dziękuję i pozdrawiam. A tak co do wątku to wydaje mi się, że nawet jeśli to niepotrzebne i niemodne to każdy ma swój ślub i własne pole do popisu, podobają mu się naklejki i pudełeczka niech ma, a co!
Nie mam wzoru na pliku. Niestety. Pozniej sie tym zajme. Na razie te wklejone wyzej sa na aukcjach 168808625 i nr 167287805.
Byl niedawno jakis watek z motywami weselnymi i bodajże Perełka wklejała mase plikow z roznymi zawijasami. Dziewczyny maja tez ozdobne czcionki, wiec mysle ze nie powinno byc z tym problemu. Ale gotowego nie widzialam.
Jak sie zdecydujesz na tworczosc wlasna to wklej prosze efekt :)))
Byl niedawno jakis watek z motywami weselnymi i bodajże Perełka wklejała mase plikow z roznymi zawijasami. Dziewczyny maja tez ozdobne czcionki, wiec mysle ze nie powinno byc z tym problemu. Ale gotowego nie widzialam.
Jak sie zdecydujesz na tworczosc wlasna to wklej prosze efekt :)))
[/URL][url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
No na własną twórczośc się nie zdecydujemy.. Ale jakbyś chciała to mamy kolorowe takie naklejki z allegro zeskanowane, nie są takie ładne jak ta twoja biała, którą wklejałaś ale innych nie mam :( jakby co daj znac mogę bez problemu przesłac -chyba, że już ci przesłał mój narzeczony bo tu ostatnio umieszczał wątek o naklejkach ;) Pozdrowionka
Dopiskiem "zbędne" - przyozdobiłbym ponad połowę rzeczy, które wymieniane są na forum jako niezwykle istotne. Na etykietę "weselny" zasługuje trunek, który sporządzany jest osobiście. Nie dajcie się wkręcać ślubnym naciągaczom. Czy któraś z Was może mi zwięźle napisać (operując argumentami), co świadczy za etykietą "wódka weselna" na butelkach.