Widok

PODSTAWOWE BADANIA GINEKOLOGICZNE

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
WYBIERAM SIE PIERWSZY RAZ NA PODSTAWOWE BADANIA.CO POWINNO WCHODZIĆ W ICH SKŁAD ? ABYM NIE MUSIAŁA SIĘ MARTWIĆ O JAKIEŚ NIEPRAWIDŁOWOŚCI.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to chyba ginekolog Ci powie, a Ty nigdy u ginekologa nie byłaś czy jak??
Może nie była :) Tu nie ma limitu wiekowego i równie dobrze zaglądać mogą baardzo młode dziewczyny :)
A jeżeli możemy pomóc, to podpowiadamy :)

Ja też jestem zdania, że o to nie musisz się martwić, lekarz na pewno Ciebie o wszystkim poinformuje.
salomona bierze ślub, więc nie wiem czy aż taka bardzo młodziutka-np 15-letnia:)))))))szok po prostu
neli nie osoadzaj jej
moja kuzynka dowiedziałam sie ze ma raka bo od kiedy urodzila drugiego syna czyli od 22 lat nie była u ginekologa bo sie wstydziła i co ?

Neli, ja nie wnikam w prywatne życie osób!
jezeli masz jakies problemy to lepiej powiedz o tym pod czas badania ulatwisz prace lekarzowi
znam tez pare kobiet co nie byly ,jak nie maja zadnych klopotów ...

Nie przeprasam za bledy
no niestety... szkoda, że jeszcze nie do każdej kobiety dociera, że regularne wizyty u ginekologa mogą uratować życie...
Witaj
po pierwsze lekarz przeprowadzi z toba wywiad zapyta o date pierwszej miesiaczki, dlugosc cyklu itp,
Kaze ci sie rozebrac, lepiej zalozyc spodniczke i jak bedziesz wskakiwac na fotel to ja podwiniesz, wsadzi ci miedzy nogi taki metalowy przyrzad(zabij, ale zapomnialam jak sie nazywa) Lub nie musi, mnie jak badala doktor pierwszy ra z to nic ni e wsadzla tylko reka, zbadala,
zbada piersi- to pewnie wiesz/
Mozesz zapytac o dobra antykoncepcje,
glowa do gory
ja polecami ci super doktor przyjmuje w sopocie -wyscigi konne w przychodni dr. elzbiet cieciuch na nfz lub prywatnie w ramach nfz ok 30 zl
o juz wiem, to wziernik
ale nie kazda ma spodnice ,bo w nich nie chodzi wogóle i co wtedy.niektórzy lekarze po prostu nie przyjma kobiety bo ma spodnie.

Nie przeprasam za bledy
eee że jak? czy dobrze zrozumiałam? nie kazdy gin przyjmie kobiete bo ma spodnie?????;/

no bez jaj...nie mialam takiego przypadku ale kolezanka miala.........mnie raz nie przyjeto w mojej przychodni bo pani mi wmawiala ze nie jest ubezp.:/..... hyh

Nie przeprasam za bledy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry