Widok
POLECAM JUBILERA !!!
Dla zainteresowanych mogę przesłać namiary na bardzo fajnego jubilera a przede wszystkim niedrogiego!!! Za gram złota w wyrobie liczą sobie 45 zł także ceny maja promocyjne!!! My wczoraj - w końcu - zamówiliśmy u nich obrączki 5mm płaskie ale zarazem delikatnie wyoblone i za parę (ok.10gramową) zapłacimy przy odbiorze 450 zł :)
p.s. Jubiler znajduje się niedaleko dworca SKM w Rumi
p.s. Jubiler znajduje się niedaleko dworca SKM w Rumi
Dokładnie, sama byłam w szoku!!! Jest to oczywiście próba złota 585 i wszystko jest jak najbardziej ok. W dodatku grawerowanie jest gratis :) mówię Ci Czerwcowa ja łaziłam za obrączkami chyba z miesiąc i już byłam prawie zdecydowana na te z Kruka (model Chrisos) a tam weszliśmy wczoraj po prostu przy okazji i zamówiliśmy taki sam model za blisko połowę taniej!
No właśnie :( mój michał ma jeszcze takiego Enduro lecz to już nie to samo co ścigacz no nie:(? Lecz chiba pożyczymy od kumpla bo ten pomysł się strasznie nam spodobał wiesz z taką randką na moto. A szczęśliwa ze sprzedaży to szczególnie jest moja przyszła teściowa (to apropo wątku o niefajnych teściowych aby nie powiedzieć wrednych hihi).