Widok

POLECAM JUBILERA !!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dla zainteresowanych mogę przesłać namiary na bardzo fajnego jubilera a przede wszystkim niedrogiego!!! Za gram złota w wyrobie liczą sobie 45 zł także ceny maja promocyjne!!! My wczoraj - w końcu - zamówiliśmy u nich obrączki 5mm płaskie ale zarazem delikatnie wyoblone i za parę (ok.10gramową) zapłacimy przy odbiorze 450 zł :)
p.s. Jubiler znajduje się niedaleko dworca SKM w Rumi

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my zamówiliśmy tam niedawno obrączki łączone z białym złotem - na wzór ze zdjęcia - odbieramy je w przyszlym tygodniu więc napisze niedlugo co i jak
ja mam takie obrączki, wygladają ładnie, są dosyc duże i obie kosztowały 1000zł, ale kupowałam je w Goldmarku w Wejherowie.

czy ktoś zamawiał tam obrączki ze złota łączonego ze złotem białym ??
jak tam Kawa odebraliście już obrączki?

tez tam kupilismy i juz byly watki polecajace ich!
Witajcie, niestety pogubiłam się już komu przesłałam na priva a komu nie namiary na tego jubilera w Rumi, więc pozwoliłam sobie wkleić info na forum (spisujcie szybko telefon do nich zanim USER wykasuje wątek:)

Jubiler "GEPARD"
84-230 Rumia
ul. Dąbrowskiego 8/3
tel. 671-01-12

Czy mogę równiez prosić o namiary an tego jubilera ? Mieszkałam długo w Rumi a nigdy o nim nie słyszałam. Aktualnie jesteśmy prawie zdecydowani na Kruka albo Aparta więc kto wie - może rzeczywiście warto tam zajrzeć ?
my też kupilismy tam obrączki i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zrobili nam ze zdjęcia - takie jakie chcieliśmy, a cena naprawdę atrakcyjna.

A ja tez moge poprosic o namiary?:)). Czy ma moze tez z bialego zlota cos? Pozdrawiam. Jagusia
Hej Dziki Kojocie.
Obrączki będą z 14 karatowego złota czyli próba złota 585 z wygrawerowaną datą i imionami wewnątrz.
p.s. Wysłałam dane jubilera na priv.
Pa

Cześć kawa.
Możesz podać bliższe namiary na tego jubilera ??
Może być telefon
Wasze obrączki będą z jakiego złota-ile karatowego?
Jakąś grawerkę będziecie mieli, np. z datą ślubu i imionami???
Pozdrawiam
i ja poproszę o namiary na maila :)
Ja również poproszę naiary na tego jubilera na priv - jestem ciekawa jak to wygląda jeśli chodzi o koszt robocizny - bo złoto to mam - przerabiamy obrączki, które nigdy nie były używane a które moja babcia kupiła dla swoich wnuków :)
Kawa,
jak mozna, to ja bym poprosila o namiary na tego jubilera na priv.
Dzieki i pozdrowki!
No właśnie :( mój michał ma jeszcze takiego Enduro lecz to już nie to samo co ścigacz no nie:(? Lecz chiba pożyczymy od kumpla bo ten pomysł się strasznie nam spodobał wiesz z taką randką na moto. A szczęśliwa ze sprzedaży to szczególnie jest moja przyszła teściowa (to apropo wątku o niefajnych teściowych aby nie powiedzieć wrednych hihi).

Kawa, a czym Wy teraz na randke pojedziecie :::: )????? :)

ojej to wy pewnie smutni a rodzice szcześliwi co???? ;)))

No dokładnie!!
p.s. Wczoraj sprzedaliśmy naszą Haję :(

widzisz! jestem pewna że nie odbiegają od tych kupionych w salonach firmowych, po co przepłacać za to samo?????

Dokładnie, sama byłam w szoku!!! Jest to oczywiście próba złota 585 i wszystko jest jak najbardziej ok. W dodatku grawerowanie jest gratis :) mówię Ci Czerwcowa ja łaziłam za obrączkami chyba z miesiąc i już byłam prawie zdecydowana na te z Kruka (model Chrisos) a tam weszliśmy wczoraj po prostu przy okazji i zamówiliśmy taki sam model za blisko połowę taniej!

do góry