Widok

POMOCY!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Sluchajcie mam ogromny problem musimy na gwalt zmienic sale bo nasza jest za mala!!!! 2 miesiace przed slubem okazuje sie ze bedzie 120 osob a nie 90 jak przewidywalismy. Czy ktos wie czy sa jeszcze jakies wolne sale o przyzwoitym standarcie. Blagam pomocy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A kiedy ślub,i czy ma to byc sala czy restauracja?!
My robimy wesele w szkole w Gdyni, bo tam jest sala nawet na więcej osób, kuchnia z pełnym wyposażeniem itd.
zależy gdzie, w Kebłowie koło Wejherowa jest nowiutka sala na 140 osób, i nei taka droga
a powiedz czy na 17 wrzesnia byloby tam wolne miejsce bo dla nas to nie ma roznicy czy to bedzie gdzies w poblizu czy daleko chodzi tylko o sale.
Z tego co wiem to w szkole jest jeszcze sporo wolnych miejsc, ale nie wiem czy akurat na 17.09. Musisz tam zadzwonic 625-57-09.mają też fajną kucharke, świetnie gotuje:)
nie wiem musisz zadzwoni i się zpytac, znajdź motel czardasz w luzinie i tam zadzwoń, to są cio sami własciciele
Witam!!

dopiero co wyslalam opinie o domu weselnym na Starym miescie w gdansku- estragon na clebnickiej 26, super lokal i spokojnie pomiesci 120 osob. wiem, ze maja terminy bo sa otwarci dopiero od miesiaca! mam nawet ich numer telefonu-3091700, powodzonka
do góry