Widok

POSZUKIWANY GITARZYSTA, PERKUSISTA, BASISTA

Hydepark Temat dostępny też na forum:
Szukam gitarzysty(na gitarę prowadzącą), basisty oraz bębniarza chętnych do sklejenia czegoś pod teksty mojej ręki. Będzie to jak mniemam bardzo alternatywny Rock :) Wymagam dużo wolnego czasu i luźne podejście do muzykowania :D Na zgłoszenia czekam pod numerem gg: 23243689 lub pod adresem mailowym Duczjo@gmail.com. Pozdrawiam. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam dużo wolnego czasu i luźne podejście do muzykowania. Alternatywny rock też brzmi wyzywająco.
No i porzeźbić mogę, kiedyś to robiłem.
Tyle tylko, że lubię alko i dziewczyny.
Czasem bardziej niż granie, jeśli wiesz, co mam na myśli :)))
Tak piszę, nie zgłaszam się, co prawda wolnego czasu mam dużo, ale nie jest na zbyciu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lubisz alko i dziewczyny.. jak my wszyscy :) Powiem ci, że jest troche zgłoszeń.. można byłoby wybrać jakiś ciekawych ludzi i coś zlepić :} Pomyśl, pomyśl :>
im więcej alkoholu, tym, jak stare słowianskie przysłowie rzecze, więcej dziewczyn. Kij tam, że wszystkie wyglądają tak samo...
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
jestem perkusista z gdanska mozna mnie złapac pod adresem dodi575@wp.pl
Siema,
byłubym zainteresowany współpracą, czekam na imfo ;D
to podajcie jakieś dane kontaktowe :c skąd ja mam je mieć?
Jestem gitarzysta mam duzo wolnego czasy wlasny sprzet i szukam kapeli... drzewek666@o2.pl pisz :P
wiosło mam, czasem grywam - alternatywnie, to znaczy jakie brzmienia? No ale ja już stary dziad jestem :/ Kurfka #_#

Inne tematy z forum Reda

Kameralne Tarasy (49 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...

Niebieski Bursztyn (5 odpowiedzi)

Osiedle zlokalizowane jest w urokliwej, zielonej części Redy przy ul. Bosmańskiej, niedaleko...

do góry