Widok

POSZUKUJĘ PRACY - KTO POMOŻE ?? :(

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
poszukuje pracy, ale jak wiadomo w dzisiejszych czasach nie jest to latwe
;( Przewaznie jest tak : nie masz znajomosci - nie masz pracy....
Moze tu znajde jakas prace, moze ktos pomoze...

Mam 21 lat, ukończylam Liceum Ekonomiczne i poszukuję pracy w tym kierunku, najchętniej jako pracownik biurowy.Interesuje mnie praca pierwszozmianowa i najlepiej na terenie Gdańska. Jeżeli ktoś wiedziałby o jakimś wolnym etacie, to prosze o kontakt ze mna przez e-mail 20pati@wp.pl będę ogromnie wdzięczna...
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja szukałabym po internecie ,nie jest łatwo ale ofert pracy jest sporo
a ja wlasnie siedze i probuje sie zmusic do pisania listow motywacyjnych - szczerze ich niecierpie

wyslalam juz 3
ale ogloszen kolo komputera jeszcze lezy sporawy
:(

oby chociaz moja praca nie poszla na marne

image
2rabbits.eu - pościele, kocyki i przytulanki dla maluchów
łatwiej choc czasami człowiek może coś przegapić:)

image

http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/kategoria.phtml?id_kat_pod=151

http://www.pracuj.pl/

http://www.hrk.pl/

itd...Nie prościej? Na cholerę kopiować ogłoszenia?

Firma Corleonis sp. z o.o.
zajmująca się sprzedażą, wynajmem i serwisowaniem żurawi wieżowych
zatrudni na stanowiskach:
przedstawiciel handlowy
Wymagania:
doświadczenie w branży budowlanej min. dwa lata
wysokie umiejętności negocjacyjne i sprzedażowe
prawo jazdy kat. B
umiejętność analizowania rynku budowlanego
bezpośredni kontakt z dotychczasowymi klientami i pozyskiwanie nowych
pracownik do działu logistyki
Wymagania:
doświadczenie w pracy w dziale logistyki min. dwa lata
biegła znajomość pakietu MS Office, w tym szczególnie Excel
znajomość języka angielskiego lub niemieckiego mile widziana
umiejętność organizowania transportów krajowych i zagranicznych
Oferujemy:
umowę o pracę
pracę w młodym zespole
możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji
Aplikacje ze zdjęciem prosimy kierować na adres:
m.hennig@corleonis.pl,
z dopiskiem CV.LOGISTYKA lub CV.DZIAŁ HANDLOWY

Asystent Działu Sprzedaży
nr ref.: AS/01
miejsce pracy: Łęgowo k/Gdańska

Nasze oczekiwania:

wykształcenie wyższe ekonomiczne,
znajomość języka angielskiego,
dobra obsługa komputera: pakiet MsOffice (Excel, Word),
zaangażowanie i dobra organizacja pracy,
dokładność, pracowitość i obowiązkowość,
samodzielność i własna inicjatywa.

W zamian oferujemy:

interesującą pracę w dużej firmie,
możliwość rozwoju zawodowego, szkolenia.

CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny prosimy
przesłać pocztą elektroniczną w ciągu 14 dni
z podaniem numeru referencyjnego „AS/01”
na adres e-mail: praca@tan-viet.com.pl

Zastrzegamy sobie możliwość odpowiedzenia jedynie na wybrane oferty pracy.

http://www.tan-viet.com.pl

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o ochronie danych osobowych Dz.U Nr 133 poz. 883)”.

Dział Sprzedaży Coca-Cola HBC Polska Sp. z o.o. Filia w Gdyni
poszukuje kandydatów na stanowisko:

Asystentka Dyrektora Regionu

Ref. 24GD173

Podstawowe zadania na stanowisku:

przygotowanie i organizacja wydarzeń w regionie takich jak: spotkania i konferencje,
przygotowanie raportów związanych z działalnością w regionie,
odpowiadzialność za prawidłową dokumentację wewnętrzną i zewnętrzną, obsługę korespondencji, katalogowanie dokumentów,
odpowiedzialność za dokumentację kadrowo-płacową,
przygotowanie korespondencji niezbędnej do działalności przełożonego,
tłumaczenia dokumentów,
przygotowywanie materiałów oraz prezentacji,
kontakty z dostawcami (zaopatrzenie biur, kantyna).

Od kandydatów na powyższe stanowisko oczekujemy:

wykształcenia wyższego,
min. 2 lata doświadczenia w pracy asystenckiej w firmie FMCG,
znajomości obsługi komputera (MS Office) oraz łatwość w opanowywaniu nowych programów,
dobra znajomości języka angielskiego w mowie i piśmie,
umiejętności zarządzania czasem oraz planowania i organizacji pracy,
umiejętności korzystania z danych finansowych oraz świadomości kosztowej.

Zainteresowane osoby zapraszamy do zarejestrowania się w naszej bazie na stronie https://praca.cchbc.pl.

Jest to preferowana przez nas forma przyjmowania zgłoszeń.

Coca-Cola HBC Polska Sp. z o.o.
Filia Gdynia
ul. Hutnicza 44
81-035 Gdynia
fax: (58) 667-10-02

Uprzejmie informujemy, że odpowiemy wyłącznie na wybrane oferty. Pozostałym kandydatom bardzo dziękujemy za zainteresowanie.
Prosimy o dopisanie na swojej ofercie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych DZ. Ust. Nr 133 poz. 883)

Asystentka Prezesa Zarządu

Centrum Promocji Sp. z o.o. Agencja Doradztwa Personalnego poszukuje dla swojego klienta-polskiej firmy produkcyjnej branży elektronicznej o ustabilizowanej pozycji rynkowej ( produkcja ukierunkowana na rynki UE) kandydatek na stanowisko: Asystentka Prezesa Zarządu. Miejsce pracy: Gdańsk. Wymagania: -wykształcenie wyższe (preferowane prawo i administracja) -bardzo dobra znajomość j. angielskiego oraz języka niemieckiego -biegła obsługa komputera (Word, Excel, Power Point) -samodzielność, inicjatywa, dobra organizacja pracy, komunikatywność, otwartość na doskonalenie własnych kwalifikacji oraz zdobywanie nowych doświadczeń, umiejętność współpracy w zespole -doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem Kontakt: Zainteresowane kandydatki prosimy o przesłanie CV oraz listu motywacyjnego na adres: Centrum Promocji Sp. z o.o. Agencja Doradztwa Personalnego ul. Saperów 8/1, 80-431 Gdańsk tel. (058) 341-65-82 E-mail: centr-prom@gdansk.supermedia.pl Prosimy również o załączenie w CV oświadczenia: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w niniejszej ofercie pracy w celu realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dn. 29.08.1997 r., DzU nr 133, poz. 883.

Dane kontaktowe:
Osoba/firma: Centrum Promocji Sp. z o.o. Agencja Doradztwa Personalnego

Miasto: 80-431 Gdańsk

Ulica: Saperów 8/1

E-mail: centr-prom@gdansk.supermedia.pl

Tel./fax: (0-58) 341 65 82

muszę koleżance powiedzieć bo ona w banku poszukuje:)

image

poszukuja ludzi od Eurobanku !! Ja sama odrzucialm ich propozycje, bo znalazlam cos innego !! Warto sprobowac ,wejdzcie na ich strone :)

trzymam za Was kciuki!! do niedawna podzielałam Wasz los a teraz już ciężko pracuję
nie poddawajcie się!!

image
image
u mnie w pracy (ubezpieczenia) moze było by zlecenie - na poczatek oczywiscie, a pozniej podejrzewam ze umowa :) wszystkie 5 tak zaczynałyśmy, wiecej informacji moge podac na meila jak któraś chce, tylko piszczie na meila jak cos, bo tu moge nie przeczytac :)

image
dobry pomysł
w razie czego trzeba będzie zmienić branżę

image

Dziewczyny,

u mnie w firmie jest duża rotacja ludzi - oto oferty

http://www.hestia.pl/sigeh/servlet/www.SIG_TopicServlet?EM=2421&TOP_ID=1503&PR=19

wypełnijcie formularz rekrutacyjny i może coś się uda. Ja tak zaczęłam, a teraz od 2 lata mam pracę na pełnym etacie.

nikt nie mówi od razu o wielkich kokosach ale chce człowiek zacząć chociaż pracę z jakimi kolwiek widokami na przyszłość:)

image

czesc dziewczyny,
znam firme, ktora poszukuje asystenki do spraw importu. Osoba musi dobrze znac jezyk angielski ze wzgledu na codzienny wspolprace z zargranicznymi firmami, tak by bez problemow sie dogadywala i pisala.Poza tym znajomosc obslugi komputera,ale tylko programy: word, outlook, excel. Ma byc to osoba komunikatywna i ze tak powiem kumata;-) W zwiazku z tym ze jest to stanowisko asystenki i uczennicy wynagrodzenie nie bedzie wysokie, ale apropos tej sprawy kazda wiadomo ma swoje wymagania i musi sie nimi kierowac. Uwazam ze jest to dobra oferta dla osoby ktora chce sie uczyc logistyki, transportu i spedycji lub zaczyna studiowac ten kierunek, bylaby to dobra praktyka na przyszlosc.
miejsce pracy: gdynia redłowo
dla zainteresowanych gg:8684262

pozdrawiam;-)
dziweczyny, popatrzcie na www.usc.gov.pl - czasami zdarzają sie naprawde fajne ogloszenia.
image
Jesteśmy jedną z czołowych firm na polskim rynku usług finansowych, ekspertem w dziedzinie usług obrotu i zarządzania zagrożonymi wierzytelnościami, twórcą jednego z pierwszych na rynku Funduszu Sekurytyzacyjnego. Obsługujemy największe banki działające na terytorium Polski a swoją ofertę kierujemy przede wszystkim do podmiotów gospodarczych świadczących usługi na masową skalę. W swoich działaniach gwarantujemy wysoką efektywność, dopasowanie rozwiązań do procedur i wymagań klientów, poszanowanie zasad prawa i współżycia społecznego. Best S.A. od 1997 roku notowana jest na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie.
Planując intensywny rozwój poszukujemy osób na stanowisko:

OSOBY DO TELEFONICZNEJ OBSŁUGI BAZ DANYCH
Praca na zlecenie
Do zadań osób zatrudnionych na powyższym stanowisku należeć będzie ustalanie i weryfikacja informacji zawartych w bazach danych oraz nawiązywanie pierwszego kontaktu telefonicznego z dłużnikami. Praca na umowę zlecenie.

Wymagania:
 wykształcenie minimum średnie, mile widziani studenci,
 komunikatywność i asertywność,
 dyspozycyjność,
 dodatkowym atutem będzie doświadczenie w pracy w call center.

Oferujemy:
 pracę w młodym zespole,
 dostęp do nowoczesnych narzędzi i technologii,
 możliwość zatrudnienia na umowę o pracę w charakterze windykatora telefonicznego.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji zawierającej CV oraz list motywacyjny wraz z klauzulą o przetwarzaniu danych osobowych na adres:
BEST S.A.
ul. Morska 59
81-323 Gdynia
lub: praca.ccn@best.com.pl
Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami.
Więcej informacji na stronie www.best.com.pl
Dziewczyny ja zaczełam od zleconej w mojej firmie po jakims czasie dostałam umowe o prace ale na pół etetau
nie mówie ze było łatwo bo kasa mała ale jakos to przetrwałam
a teraz mam cały eteta, kierownicze stanowisko i jestem szczesliwa

Zdaję sobie sprawę, że szukacie pracy w swoim zawodzie i w miare dobrze płatnej. Ale na początek, na start może złapać jakąkolwiek pracę. Dziś bylam w Manhatanie we Wrzeszczu. W kilku sklepach poszukują sprzedawcow. Mysle, ze dobre jest cokolwiek na początek, a jak sie juz ma jakąs prace, to wtedy szukać lepszej. Może nie mam racji, ale takie jest moje zdanie.

image
do góry