Widok

POSZUKUJĘ PRACY - KTO POMOŻE ?? :(

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
poszukuje pracy, ale jak wiadomo w dzisiejszych czasach nie jest to latwe
;( Przewaznie jest tak : nie masz znajomosci - nie masz pracy....
Moze tu znajde jakas prace, moze ktos pomoze...

Mam 21 lat, ukończylam Liceum Ekonomiczne i poszukuję pracy w tym kierunku, najchętniej jako pracownik biurowy.Interesuje mnie praca pierwszozmianowa i najlepiej na terenie Gdańska. Jeżeli ktoś wiedziałby o jakimś wolnym etacie, to prosze o kontakt ze mna przez e-mail 20pati@wp.pl będę ogromnie wdzięczna...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez szukam .tak krzycza ze stołków ze sie zmniejszylo bezrobocie a ogloszenia sa albo do roznoszenia ulotek albo na 650 zł,tylko ze to okazuje sie doperio potem.albo wogule jakis inny syf.w urzedzie pracy z tyhc ogloszen to 1/4 to jakas sciema a nastepme nieaktualne a rweszta nie ten kierunek.

Nie przeprasam za bledy
popatrzcie tu

http://www.epuls.praca.gov.pl/index.php?setRange=1&apl=gl&woj=22

Ja też szukam pracy a najgorsze jest to, że, mimo, iż, wysyłam Cv na dane stanowisko to odzywają się tylko jako przedstawiciele handlowi nie wiem, po co wtedy wysyłają ogłoszenia na inne stanowiska

cześć dziewczyny
wiem że u mnie w urzedzie poszukują pracowników. Zajrzyjcie na stronę www.wup.gdansk.pl i link praca w urzędzie,
pokazały się tam ostatnio chyba dwa ogłoszenia, zawsze można spróbować
pozdrawiam

dziękuję Wam za odpowiedzi i za pocieszenie, że nie tylko ja mam taki problem... ;( Niestety na żadnym z linków nie znalazłam odpowiedniej oferty dla siebie ale bede tam czesto zaglądac może coś sie trafi
Nie martw sie, ja tez szukam pracy. powysyłałam już mnóstwo ogłoszeń i do paru zakładów sama pozanosiłam i nic. poprostu nie chcą młodych dziewczyn bo się boja, że zaraz w ciąże pozachodzimy albo za małe doświadczenie,ale gdzie mamy je zdobyć skoro nigdzie nas nie chcą :-(

No niestety najchetniej na stanowiska poszukuja mlodych dziewczyn po studiach i najlepiej z kilkuletnim doswiadczeniem w branzy, tylko kiedy te doswiadczenie zdobyc?
Mój wykładowca z PG przysłał nam ostatnio maila o tym, ze jakas firma szuka pracownika (ale z Pruszcza)- tylko to chodzi chyba bardziej o praktyke - chociaz z takimi praktykami tez ronie bywa - ja po mojej zostalam w firmie na stałe:)
a ten mail ponizej, moze komus sie przyda (dostalam go 11.01, nie wiem czy jeszcze aktualne)

>> szukamy w tej chwili na zastępstwo asystenta do działu zakupów. Praca
>> praktycznie od zaraz, co najmniej do września.
>> Ponieważ to praca na pełen etat, w grę wchodzą raczej studenci ostatnich
>> lat.
>> Warunkiem koniecznym jest dobra znajomość języka angielskiego.
>>
>> Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
>> Katarzyna Śliwińska tel. +48 58 7739 739
>> kom. +48 501 97 13 42
>> fax +48 58 7739 797
>> +48 58 7739 798
>>
>>
>> INVESTA sp. z o.o. www.investa.pl
>> ul. Zastawna 27, 83-000 Pruszcz Gdański
>> Polska

ja też obecnie szukam pracy i wiem jak jest ciężko wystartować
mam studia skończone i co z tego jak nikt nie chce bo za mała praktyka ale co tam ja sie nie poddam i teraz walczę o staż:)
dziewczyny do boju damy radę (aaa i ten sam problem młoda mężatka pewnie zaraz w ciążę zajdzie!!! no a z drugiej strony kiedy mam mieć dzieci na starość)

ja moge kogos zatrudnic ale od przyszlego roku i w Szemudzie, 25 km od Gdyni, praca biurowa , angielski biegle.

kamienna ja mieszkam w Bojanie
ale mój anglik raczej nie jest biegły rozumiem większość i sie dogadam ale nie biegły
a od tego roku nikogo nie poszukujesz:)

ja też szukam pracy :(
troche nas jest ale co tam nie można sie poddać:)

Ja też szukam pracy, studia w trakcie (III rok), doświadczenie uważam dość duże, język i obsługe komputera też znam i niestety i naprawdę nie mam pojęcia jaka jest przyczyna, wygurowań co do wynagrodzenia nie mam zbyt dużych a ostatnio często spotykam się z odmową bo mam za duże doświadczenie w pracy biurowej, niezłe co. Coraz częsciej myślę o czymś swoim.

Karolina na stronie firmy Best w Gdyni jest ogłoszenie że potrzebuja sekretarki zarządku. Może tam spróbujesz?? Ach wysłalam ci meila z zapytaniem - otrzymałaś go może??

ciesze sie ze to nie tylko ja bez pracy siedze

wlasciwie to cofam - nie ciesze sie ze nie mamy pracy, to jest tragiczne !!

natomiast podtrzymuje mnei na duchu ze to nie tylko ja jakos nie moge nic trafic

czysta tragedia w tym kraju
:(

Mnie to wszystko już rozbraja. Mi mówią, że mam zbyt duże doświadczenie jako przedstawiciel handlowy i do niczego innego się nie nadaję, ale w ogłoszeniach wszędzie jest napisane, że potrzebują osób, które nie mają problemu z nawiązywaniem kontaktów i w ogóle. Już i tak tyle ludzi powyjeżdżało i nie ma, komu pracować a oni jeszcze wybrzydzają to, po co ogłoszenia zamieszczają jak nikt im nie pasuje:(

dziewczyny spokojnie znajdziemy cos ja uważam że nie bez potrzeby siedzę w domu
dużo sie nauczyłam pochodziłam troche po biurach obył sie człowiek z takimi rozmowami to jest plus
ale mnie też to męczy że nie mam pracy ale sie nie poddaje:)

Ania odpisałam ci, przepraszam ale dopiero teraz sprawdziłam tamtą pocztę. Co do Best - to jest ich chyba 10 ogłoszenie na to stanowisko, już tam byłam jakiś czas temu na rozmowie, laska z działu personalnego która przeprowadza I rozmowę to młoda dziewuszka która panicznie się boi konkurencji, pozatym to praca zmianowa a warunki raczej średnie.

do góry