Widok
POSZUKUJĘ PRACY - KTO POMOŻE ?? :(
Witam,
poszukuje pracy, ale jak wiadomo w dzisiejszych czasach nie jest to latwe
;( Przewaznie jest tak : nie masz znajomosci - nie masz pracy....
Moze tu znajde jakas prace, moze ktos pomoze...
Mam 21 lat, ukończylam Liceum Ekonomiczne i poszukuję pracy w tym kierunku, najchętniej jako pracownik biurowy.Interesuje mnie praca pierwszozmianowa i najlepiej na terenie Gdańska. Jeżeli ktoś wiedziałby o jakimś wolnym etacie, to prosze o kontakt ze mna przez e-mail 20pati@wp.pl będę ogromnie wdzięczna...
poszukuje pracy, ale jak wiadomo w dzisiejszych czasach nie jest to latwe
;( Przewaznie jest tak : nie masz znajomosci - nie masz pracy....
Moze tu znajde jakas prace, moze ktos pomoze...
Mam 21 lat, ukończylam Liceum Ekonomiczne i poszukuję pracy w tym kierunku, najchętniej jako pracownik biurowy.Interesuje mnie praca pierwszozmianowa i najlepiej na terenie Gdańska. Jeżeli ktoś wiedziałby o jakimś wolnym etacie, to prosze o kontakt ze mna przez e-mail 20pati@wp.pl będę ogromnie wdzięczna...
ja tez szukam .tak krzycza ze stołków ze sie zmniejszylo bezrobocie a ogloszenia sa albo do roznoszenia ulotek albo na 650 zł,tylko ze to okazuje sie doperio potem.albo wogule jakis inny syf.w urzedzie pracy z tyhc ogloszen to 1/4 to jakas sciema a nastepme nieaktualne a rweszta nie ten kierunek.
Nie przeprasam za bledy
Mój wykładowca z PG przysłał nam ostatnio maila o tym, ze jakas firma szuka pracownika (ale z Pruszcza)- tylko to chodzi chyba bardziej o praktyke - chociaz z takimi praktykami tez ronie bywa - ja po mojej zostalam w firmie na stałe:)
a ten mail ponizej, moze komus sie przyda (dostalam go 11.01, nie wiem czy jeszcze aktualne)
>> szukamy w tej chwili na zastępstwo asystenta do działu zakupów. Praca
>> praktycznie od zaraz, co najmniej do września.
>> Ponieważ to praca na pełen etat, w grę wchodzą raczej studenci ostatnich
>> lat.
>> Warunkiem koniecznym jest dobra znajomość języka angielskiego.
>>
>> Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
>> Katarzyna Śliwińska tel. +48 58 7739 739
>> kom. +48 501 97 13 42
>> fax +48 58 7739 797
>> +48 58 7739 798
>>
>>
>> INVESTA sp. z o.o. www.investa.pl
>> ul. Zastawna 27, 83-000 Pruszcz Gdański
>> Polska
a ten mail ponizej, moze komus sie przyda (dostalam go 11.01, nie wiem czy jeszcze aktualne)
>> szukamy w tej chwili na zastępstwo asystenta do działu zakupów. Praca
>> praktycznie od zaraz, co najmniej do września.
>> Ponieważ to praca na pełen etat, w grę wchodzą raczej studenci ostatnich
>> lat.
>> Warunkiem koniecznym jest dobra znajomość języka angielskiego.
>>
>> Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
>> Katarzyna Śliwińska tel. +48 58 7739 739
>> kom. +48 501 97 13 42
>> fax +48 58 7739 797
>> +48 58 7739 798
>>
>>
>> INVESTA sp. z o.o. www.investa.pl
>> ul. Zastawna 27, 83-000 Pruszcz Gdański
>> Polska
ja też obecnie szukam pracy i wiem jak jest ciężko wystartować
mam studia skończone i co z tego jak nikt nie chce bo za mała praktyka ale co tam ja sie nie poddam i teraz walczę o staż:)
dziewczyny do boju damy radę (aaa i ten sam problem młoda mężatka pewnie zaraz w ciążę zajdzie!!! no a z drugiej strony kiedy mam mieć dzieci na starość)
mam studia skończone i co z tego jak nikt nie chce bo za mała praktyka ale co tam ja sie nie poddam i teraz walczę o staż:)
dziewczyny do boju damy radę (aaa i ten sam problem młoda mężatka pewnie zaraz w ciążę zajdzie!!! no a z drugiej strony kiedy mam mieć dzieci na starość)
Ja też szukam pracy, studia w trakcie (III rok), doświadczenie uważam dość duże, język i obsługe komputera też znam i niestety i naprawdę nie mam pojęcia jaka jest przyczyna, wygurowań co do wynagrodzenia nie mam zbyt dużych a ostatnio często spotykam się z odmową bo mam za duże doświadczenie w pracy biurowej, niezłe co. Coraz częsciej myślę o czymś swoim.
Mnie to wszystko już rozbraja. Mi mówią, że mam zbyt duże doświadczenie jako przedstawiciel handlowy i do niczego innego się nie nadaję, ale w ogłoszeniach wszędzie jest napisane, że potrzebują osób, które nie mają problemu z nawiązywaniem kontaktów i w ogóle. Już i tak tyle ludzi powyjeżdżało i nie ma, komu pracować a oni jeszcze wybrzydzają to, po co ogłoszenia zamieszczają jak nikt im nie pasuje:(
Ania odpisałam ci, przepraszam ale dopiero teraz sprawdziłam tamtą pocztę. Co do Best - to jest ich chyba 10 ogłoszenie na to stanowisko, już tam byłam jakiś czas temu na rozmowie, laska z działu personalnego która przeprowadza I rozmowę to młoda dziewuszka która panicznie się boi konkurencji, pozatym to praca zmianowa a warunki raczej średnie.