Widok
POSZUKIWANY !!!!
Co sie dzieje ze słynnym "Studentem" Wojtkiem B.??? Zawsze miał jakieś twórcze 5 minut a teraz ??? Czyżby skończyła się jemy twórcza wena ??? A moze ... ??? Wojciechu B. z dużej i prężnej firmy działającej na terenie całej Polski daj jakiś znak życia. Bardzo się wszyscy martwimy o Ciebie. Pozdrowionka for all.
Czemu gazetowe wydanie HP musi trzymać się Dziennika Bałtyckiego?
Czemu gazetowe wydanie HP musi trzymać się Dziennika Bałtyckiego? A gdyby tak spróbować przekonać do tego np. Gazetę Wyborczą? Przecież ma większe środki i wydrukowanie trzech stron więcej nie powinno stanowić dla niej problemu. Dodatkowo zamieszczenie kilku reklam na tych stronach sprawiloby, że "dodatek" finansowałby się sam (przynajmniej częściowo). Tylko gdzie wrzucać kupony?
Będę wdzięczny za każdy głos w tej sprawie. W najbliższym czasie napiszę do Morskiej, zadając pytanie o taką możliwość.
Będę wdzięczny za każdy głos w tej sprawie. W najbliższym czasie napiszę do Morskiej, zadając pytanie o taką możliwość.
sprzedam samochod
Hej ludzie!
Nie chcecie kupic samochodu? Bo ja mam do sprzedania Lade 2107, wersja finska, 89r. - ale tylko 60.000 km przebiegu ! Cena 4000 PLN(do negocjacji)
Blachy czyste, bez rdzy, stan bdb. Jezdzi bez poblemu. Ale musze sie jej pozbyc, bo potrzebuje pieniedzy na nowy woz, wiec kiedys musze zaczac oszczedzac!
Jak nie wy, to moze wasi znajomi ja kupia ?
kontakt:
Michal 0-602 249-359
Nie chcecie kupic samochodu? Bo ja mam do sprzedania Lade 2107, wersja finska, 89r. - ale tylko 60.000 km przebiegu ! Cena 4000 PLN(do negocjacji)
Blachy czyste, bez rdzy, stan bdb. Jezdzi bez poblemu. Ale musze sie jej pozbyc, bo potrzebuje pieniedzy na nowy woz, wiec kiedys musze zaczac oszczedzac!
Jak nie wy, to moze wasi znajomi ja kupia ?
kontakt:
Michal 0-602 249-359
Wiedźmin
Czy możliwe, że Wiedźmin straci wielu zwolenników, gdy puszczą film w kinach?
Pan Sapkowski zapewne nawet nie przewidywał, że kiedyś ktoś zechce z jego pasjonujących tworów myślowych zrobić masowego hiciora.
Kwestię praw autorskich omijam szerokim łukiem, ale żal tych, którzy po raz pierwszy zetkną się z Wiedźminem w kinie. A feeee!
Pan Sapkowski zapewne nawet nie przewidywał, że kiedyś ktoś zechce z jego pasjonujących tworów myślowych zrobić masowego hiciora.
Kwestię praw autorskich omijam szerokim łukiem, ale żal tych, którzy po raz pierwszy zetkną się z Wiedźminem w kinie. A feeee!
7sk
Zaswita! Takie jest moje zdanie. A piszac o "cieplej" przyjazni nie mialam na mysli lozka. Tylko zupelnie inna relacje ludzi roznej plci. Wbrew pozorom mozna sie latwiej porozumiec, latwiej zaufac. A "napiecie" trzeba na poczatku rozladowac - i uwierz (!) nie zawsze musi to nastapic w lozku!
Zycze prawdziwie CIEPLEJ przyjazni. Takiej przy ktorej mozna sie ogrzac.
Zycze prawdziwie CIEPLEJ przyjazni. Takiej przy ktorej mozna sie ogrzac.
PLAGIAT
Dzieki za maila - wiesz, juz sie do nich przyzwyczailam, czekam na nie.
Przepraszam - moze jutro napisze cos wiecej, dzisiaj malo czasu. Nie wiem jak wytlumaczyc Ci dlaczego "nic dobrego". Bardziej to czuje niz wiem...
A niedziela... Napisalam. Mysle, ze zrozumiesz jezeli teraz nie przyjde. Beda nastepne... :)
Przepraszam - moze jutro napisze cos wiecej, dzisiaj malo czasu. Nie wiem jak wytlumaczyc Ci dlaczego "nic dobrego". Bardziej to czuje niz wiem...
A niedziela... Napisalam. Mysle, ze zrozumiesz jezeli teraz nie przyjde. Beda nastepne... :)
Kyliks
Nie wyobrazam sobie ekranizacji tego. Moze ew. adaptacja. Chociaz... nie wiem co by bylo gorsze. Ja - w kazdym badz razie - chyba nie pojde. Boje sie tego co moglabym zobaczyc.
Mam jeszcze jedno pytanie - czy nie uwazacie, ze opowiadania byly lepsze i ze zakonczenie opowiesci o Ciri odrobine nie wyszlo Panu Andrzejowi...? Mam do Niego dziwny sentyment a mimo to po przeczytaniu czulam sie troche zawiedziona. :(
Mam jeszcze jedno pytanie - czy nie uwazacie, ze opowiadania byly lepsze i ze zakonczenie opowiesci o Ciri odrobine nie wyszlo Panu Andrzejowi...? Mam do Niego dziwny sentyment a mimo to po przeczytaniu czulam sie troche zawiedziona. :(