Widok

POZEW - VIGANTOL NIE ODDAWAJCIE KROPLI DO APTEKI

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Właśnie na TVN poruszono temat zanieczyszczonego leku VIGANTOL. GIF w dalszym ciągu nie informuje zarówno lekarzy jak i samych zainteresowanych co to za środek chemiczny, którym trujemy od dłuższego czasu nasze dzieci i jakie mogą być tego następstwa. Z tego też powodu należałoby wziąć sprawy w swoje ręce i założyć sprawę z powództwa cywilnego w celu ujawnienia przez GIF zagrożeń i nieprawidłowości mogących wystąpić w organizmach niemowląt. Dlatego proszę NIE ODDAWAJCIE JEDYNEGO DOWODU W SPRAWIE!!!!!!!! Ponieważ być może zażywanie kropli może skutkować zaburzeniami, które będą wymagały dalszego leczenia bądź rehabilitacji, które mogą okazać się kosztowne i będzie potrzebne odszkodowanie.

Jutro pojadę do prawnika aby dowiedzieć się jak ruszyć tą sprawę.

Może ktoś jest zorientowany więc proszę o pomoc.

Być może pozew będzie wymagał podpisów osób zainteresowanych, gdyż w jedności siła i grupowo możemy coś osiągnąć.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w linku nizej wkleiłam wyjasnienie producenta ..ja bym nie panikowała
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry