Widok

PRACA AUCHAN RUMIA

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Auchan Rumia w połowie pażdziernika szukał pracowników. W okresie pazdziernik- listopad zatrudnił 60 osób - głównie linia kas itp. Podpisał oczywiście umowy na okres próbny do 31 grudnia 2009, przy czym menagerka przekonywała ze przy dobrych wynikach umowa zostanie przedłużona. I CO !!!??? 29 GRUDNIA WYRZUCIŁ 57 OSÓB - nie ważne były wyniki i dobry pracownik!!!! powodem był brak miejsc !!! Potraktowali nas jak zwierzynę - zrobiliście swoje to won!!!! O przepraszam menagerka zapytała czy może przed świętami Wielkanocnymi mogłaby zadzwonić bo będzie praca - NORMALNE JAJA!!!!! NIE DAJCIE SIĘ ZOBIĆ W BALONA !!!!
PS. pozdrawiam Liniowe z linii Kas - Zosię, Krysię, Angelikę a i super "szefowa" z lini kas i wydawania odzieży - cholerka zapomniałam imienia- plama - to naprawdę super babki - poznanie Was było przyjemnością. Łezka mi się zakręciła w oczku jak odchodziłam ;-(!!!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przykro mi :( normalnie wzieli na okres świąteczny bo duży ruch a poźniej won :( Tak samo robią ze stażystami :(
image
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to nieźle, bardzo dobrze, że o tym napisałaś, im więcej osób będzie o tym wiedziało tym mniej się nabierze! albo podejmą pracę tylko Ci, którzy zechcą dorobić przed świętami
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
A można zapytać, ile płacą za taką pracę??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
kurcze,nie sadzilam ze tak czesto wymieniaja tam prracownikow.wyglada to tak jakby szukali poprostu kogos do pomocy na zblizajacy sie okres swiateczny,a potem wypad.
przykre:/
image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mogliby przynajmniej po prostu informować ludzi że to zatrudnienie tylko na taki krótki okres. Byłaby jasna sprawa
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem pracownikiem Auchan od prawie otwarcia i faktycznie jedynie kasjerki tak traktuja ale jesli chodzi o prace na dziale to zupelnie inaczej wyglada . Na sezon swiateczny na innych dzialach uprzedzaja ze potrzebuja na swieta i ze sie okarze czy podpisza na dluzej umoze czy tez nie .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Koleżeńska atmosfera....zrobiły swoje to wynocha i tak na okrągło
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak jak wszędzie ok. 1600 brutto ;-(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
1600 brutto..., kurcze ja miałam tyle po 4 -latach pracy...w samorządówce...!!! Nie lubię takiego narzekania...
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
to musisz polubieć albo czytać ze zrozumieniam bo tu nikt nie napisał że mało płacili tylko że kończyli współpracę chociaż obiecali że podpiszą umowę :)a Ty widocznie trafiłaś na złą i marną samorządówkę :(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
podaruj sobie dziewczyno taki komentarz..., no na marną samorządówkę trafiłam..., grunt to wydawać kasę dla pracowników na prawo i lewo( no i super jak się takiego szefa ma:) )...a to jakieś wczasy a to może wycieczkę sobie zrobimy z ZFŚP a co tam..., przecież idzie to z kasy podatników :), nie będę się rozpisywała bo widzę, że nie ma to sensu..., dobrej nocy!.
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
moja siostra pracowała w auchan w gdańsku. Miała niezłe przejścia. Była najpierw jakimś tam managerem do sparaw inwentaryzacji czy coś, potem,żeby nie dawać jej podwyżki i sama zrezygnowała to dali ją na managera od kas i ciągle kazali tam siadać do kasy. W końcu sama sie zwolniła bo nie chciała żeby ją tak pomiatano. Fakt,że przy kasach często były osoby bez wykształcenia, często samotne matki, doświadczone przez życie, źle je traktowali, a one i tak nie odchodziły, bo bały się,że nie znajdą tak łatwo pracy. Jakoś tam dziwnie też zatrudniali nie na cały etat a 3/4. Moja siostra stwierdziła,że nie da sobą pomiatać. Tylko to było już jakiś czas temu kiedy był tylko auchan, teraz już można poszukać w jakimś innym sklepie.
image
fotografia ślubna, chrzciny, ciąża,rodzinnie- http://www.betrisa.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
moj znajomy pracuje w auchan w rumii juz rok czasu.fakt,ze na osobnym dziale bo na rtv,komputery itp.

Zarabia.....1300zl.porazka...
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
masakra jakas
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to
jestobuzpracyinka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pomiatanie pracownikami i obdzieranie ich z godności to codzienność w Auchan Rumia. Ścisłe grono pracowników dyrekcji to nie kompetentne osoby bez znajomości spraw kodeksu pracy który naginają do pomiatania pracownika. Sama tego doświadczyłam !~!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z tym pomiataniem i upokarzaniem pracowników to prawda!!!!!
Pracowałem tam parę dobrych lat i się napatrzyłem nie jednego.
Mnie tez próbowano upokorzyć ale ze mną nie tak łatwo im poszło.
Kadrowa oraz dyrektor nie znają Kodeksu Pracy i posługują się nim jak narzędziem do upokarzania pracowników.
Jak chcą upokorzyć to za "byle co" stosują kare nagany !!!!! Aby następnie rozwiązać z pracownikiem umowę najlepiej w trybie natychmiastowym.
Nie wiedzą że kare nagany stosuje się w poważnych wykroczeniach!!!!!!! O Tym one nie wiedzą !!!!!! I stosują ją jak kaszkę dla dziecka, Dlatego łatwo można wygrać sprawę w sądzie rejonowym dla miasta Gdańska. Kto ich na takie stanowiska posadził ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ta firma w Rumi to jedno wielkie DNO. Zgadzam sie w 100% z tym co pisały inne osoby, też jestem byłym pracownikiem i bardzo sie ciesze ze nie uczestnicze juz w tym szampie, gdzie obraz tego co tam sie dzieje pieknie przeklada sie na nielad i chamsto oraz brak poszanowania w Polsce.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co wy oczkujecie jesli kierowniczki maja wyksztalcenie podstawowe!!!
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Rumia

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Widoki (6 odpowiedzi)

Osiedle Widoki powstanie na stoku morenowego wzgórza, w otulinie Trójmiejskiego Parku...

do góry