Widok

PRACA W ZUSIE

Witam wszystkich forumowiczów!!!!!
Muszę to wam napisać bo naprawdę jestem w szoku. Wczoraj moja koleżanka była w Zusie na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko referenta ds. składek czy coś takiego, dziewczyna po studiach PG na maturze 6 z matematyki a jej zaproponowali 1300 zł brutto śmiech na sali. I jak młodzi polacy mają zostać w Polsce co ich tu trzyma???bo na pewno nie praca i zarobki!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakaś "Bastylia", "Aurora" ?
A ja bym dal takiej biurwie od przekładania papierkow jeszcze mniej.
Inne maja bardziej odpowiedzialną pracę i do tego cięzka a zarabiaja tylko 1000 zl i to tez nie zawsze np .pielęgniarki.

A tamtej pani dalbym 945 zł
Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
tedik, a ile powinien zarabiać tępy i do tego głupi szoferak furgonetki?
Rut napisał(a):

> O przelewaniu krwi jednak nie myślę.

bez przelanej krwi zmienić się może los niektórych i wybranych ludzi -> patrz mądrość okrągłego stołu. Dopiero krew może pomóc większym grupą społecznym. To będzie nieuniknione. Zobaczymy ją na ulicach jeszcze za naszego życia.
Z ostatniej chwili :)))). Chrystus musiał przelać swoją krew aby zbawić/wyzwolić wyznawców.
z uwagą i przyjemnością przeczytam Wasze opinie na ten temat
flagon napisał(a):

> Jakaś "Bastylia", "Aurora" ?

tak
z uwagą i przyjemnością przeczytam Wasze opinie na ten temat
Każdy czas ma tam w końcu jakąś swoją Aurorę albo Bastylię, w każdym razie "parę łbów" spadnie, tak było i chyba będzie. Ale kiedy to nie odważę się prorokować.
Niepokojące jest to, że przy każdej następnej zadymie, spadało ich coraz więcej...
Świnie, krowy, kury,itp, ciągle ją "przelewają" i co z tego jest? ...gówno

A jeśli chodzi o Niego, owszem przelał, pytanie tylko, czy było warto i czy nie szkoda tej krwi. Już wtedy, w trakcie, "świat" wybrał swojego idola, jakąś łachudrę, zamiast Niego. Takich wyborów w większości dokonuje także dziś...
Złoty cielec górą?
No napewno ze 3 tysiace bo ma problemy z takimi głąbami na jezdni jak flakon.
Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
Zastanawiające jest skąd ty wiesz ile powinien zarabiać tępy i do tego głupi szoferak furgonetki, z autopsji?
To i tak dużo!!!!!! :)
W jednym z urzędów Gdańska, jak ktoś powiedział, że chce zarabiać 1000 netto po okresie próbnym (wykszt. wyższe+język ang)!!! To go wyśmiali :))) że tak dużo niby
Dodam, że zaproponowali 900 brutto :)
W jednym z hoteli dziewczyny w recepcji (praca także w nocy), zarabiają 850 PLN brutto...
koleżankę, która chciała sie nając jako sprzątaczka w hotelu pytano o znajomość obsługi komputera i językow obcych... może mi ktoś wyjaśnić po co? i czego oczekiwali za prace za 600zl/mies???

Mądrość jest szeptem samotnika z samym sobą pośród gwarnego targowiska.
F.Nietzsche

Inne tematy z forum Praca

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

do góry