Widok

PRCiP

witam
pracował ktoś? cieżko sie dostać? Jak zarobki?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
kolego czy uzyskales jakies odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak widać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co to wgl ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przedsiebiorstwo Robót Czerpalnych i Podwodnych.Mój Tato pracował tam do emerytury.System 2 tyg.pracy,2 tyg.wolnego.Delegacje.Byly plusy i minusy -jak w kazdej pracy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
szukam kogos kto mi powie jakie zarobki bo jak narazie to wyliczylem ze firma miga sie od placenia nadgodzin dlatego ma corka firma w ktorej zatrudnia w nastapne 2 tygodnie ktore jest wolne i placi srednai z godzin wypracowanych wczesniej czyli normalne bez zadnych 50 czy 100
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
witam co tak cisza na temat PRCiP w gdansku nikogo nie ma kto podzieliłby sie swoim słowem
W PRCiP marynarzy zatrudnia na 2 sposoby, część jest zatrudniona na stałe w PRCiP a drugą częśc zatrudnia spółka córka ze Szczecina na umowę i wcale to nie PRCiP. I jest to po to robione aby uniknąć płacenia ludziom nadgodzin.Czasem niektóre szalandy pracują u naszych wschodnich sąsiadów wtedy tylko wybrańcy jadą za tzw dewizy. Socjal zerowy tzn brak kuchni, mesy, lodówek, zamrażarek,pralek, szuszarek, toaleta i łazienka 1 na wszystkich. Jadą 2 zmiany w czasie gdy jedna pracuje przez 12 godzin, druga śpi na tej jednostce, czyli dobowo jedną koję zajmuje dwóch marynarzy. Zarobki dla marynarzy od 2000 brutto.Szyprowie i kpt ż.w. od 3500-5000 brutto. Te 5000 to dostaje ok 8 osób na całą flotę. Opłaca się tam pracować tylko na pogłębiarce st.Łegocki ponieważ tam sam stałe rotacje, lecz cięzko się dostać ponieważ 2 zmiany są stałe.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
pogłębiarka st.łęgowski.
A chcesz więcej wiedzieć o tej firmie to wrzuć hasło ROZGWIAZDA opinie, forum
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak zarabiaja operatorzy koparek powie mi ktos jak tomsie ksztyaltuje
może nikt ich nie lubi i dlatego o nich nie piszą :(
albo kawa niesmaczna na budowie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
cierzko co9s sie dowiedziec o tej firmie a biuro to juz całkowicie milczy konspiracja jakby to byłwywiad polski pani w placach bardzo nie miła wrecz arogancka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
operator koparki musi mieć papiery marynarza, i na jednostce pracuje jako operator i marynarz bez dodatku za papiery na koparkę 2000-3000 brutto w zależności ile uda Ci się wytargować przy podpisywaniu umowy. A targować trzeba się choćby Ci mówili, że etaty mają stałą określoną pensję z góry, to w to nie wierz. Papiery złóż w załogowym i aby mieć pewność,że ich nie wyrzucili to prześlij na email miroslaw.gora@prcip.pl bo to on sprawuje nad nimi władzę i podpisuje wszystkie zatrudnienia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a kawę to wypijesz jak sobie ją z domu przyniesz
Ja myślę ,że dobrze jest ,że mogę dorobić a ni e żyć za 1800-2000 zł robię to co lubię w swojej firmie i nie martwię się czy mi starczy do następnego miesiąca a składki mam odprowadzane od każdej przepracowanej godziny,ja sie cieszę ,że w ten sposób mogę sobie dorobić jak chcę bo nikt mnie do tego nie zmusza
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie pisz bredni jeżeli nie znasz dobrze firmy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
wiedza na poziomie "jajaca"
Wcale tak nie jest.Za m-c marzec wypłacili za wszystkie nadgodzsiny, z 50 i 100
Zerowa rotacja kadr-to wiele mówi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kolego nie Łęgocki,tylko-Łęgowski

Inne tematy z forum Praca

PRACA chciec to moc (70 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca K2 Dystrybucje (34 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

do góry