Widok

PROSZĘ O POMOC

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
JESZCZE RAZ PISZĘ Z PROŚBĄ O POMOC. NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ KOCHANY UPRAGNIONY SYNEK. PRZEZ KRYZYS W PAŃSTWIE U MĘŻA W PRACY OBNIŻYLI STAWKI, WIĘC POPADAMY W DŁUGI. MOŻE ZNAJDZIE SIE KTOS Z DOBRYM SERDUSZKIEM I ZASPONSORUJE PIELUSZKI NASZEMU SYNKOWI LUB MLECZKO.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
PROSZE....
Witam serdecznie!
niestety nie mam możliwości zasponsorowania pieluszek ani mleczka (chodzi o zastępcze?) ale mogę porzyczyć na czas nieokreślony pieluszki z tetry i gazy - bardzo mięciutkie i chłonne + majteczki ceratkowe.
Jeśli jest Pani zainteresowana, proszę odpisać. Pozdrawiam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pożyczyć ej bez przesady jeszcze pieluchy kilkokrotnego użytku :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Proszę podaj mi na maila jaki rozmiar pieluszek i jakie mleko pije Twój synek. Jakos się umówimy, co do odbioru.
A jakie mleko pije Twój synek? Może będę umiała trochę pomóc.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
DZIEKUJĘ SERDECZNIE ZA ZAINTERESOWANIE.
Prosze mnie źle nie zrozumieć co do tetrowych, ale nigdy nie miałam z nimi do czynienia i człowiek przyzwyczja się do wygody i jednorazowych.
Bartuś zajada bebiko 1 ale od 18 września wskakujemy na 2 bebiko. Pieluszki 2 czyli 4-9 kg.
Wzamian jeżeli macie kogos to mam do oddania ubranka dla chłopca rozmiarówka taka jak dla noworodka.
Napisz dziewczyno tutaj maila do siebie, by móc się z Tobą skontaktować i w jakiej dzielnicy mieszkasz ?
szczesliwa7@op.pl
szczegółowe informacje na pocztę gdyż nie chcielibysmy oficjalnie podawć danych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam do oddania fotelik samochodowy. Nie jest zniszczony, ale to taki niby od 0 do 18 kg tak jest na nim napisane. Jeżeli jesteś zainteresowana z chęcią go oddam potrzebującej osobie, nie będę również miała żalu jak go spieniężysz bądź zamienisz na pieluszki dla maleństwa
http://forum.trojmiasto.pl/oddam-za-darmo-wozek-spacerowy-i-gleboki-t121723,1,16.html
Jeszcze raz dziękuję kochani...dzis padam z nóg bo cały dzień po lekarzach lataliśmy...uroki wcześniaka. Obiecuję że szybciutko do Was poodpisujemy.
NAPRAWDĘ DODAJECIE NAM SRZYDEŁ DO ŻYCIA...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam do oddania dwie pary bucików dla małego męzczyzny.
Moj synek uczył się w nich chodzić, mają lecitko zniszczone czubki. Rozmiar 20.
Wiem ze jeszcze za wczesnie , ale mogą sie przydać, chociażby do piaskownicy:)
Prosze o info
dziwne...osoba ktora nie ma na pieluchy, mleko kupuje ciuchy nexta, pajace early days, strylizator parowy, zawieszki do wozka...nie lepiej kupic tansze rzeczy a zostawic na mleko i pieluchy...?

(informacje - z konta Allegro)
i ma internet a abonament kosztuje ponad 50 zł ...
to jakieś 5 kartonów mleka... albo paczka pieluch pampersy ew. 2x Dada ...
bez przesady...internet moze jest jej potrzebny do pracy. Moze sprzedaje cos na allegro wlasnie? Juz normalnie ręce opadają jak czytam takie teksty.

przecież ma malutkie dziecko, czyli jest na macierzyńskim i siedzi w domu.
Jeżeli internet jest potrzebny do pracy to firma go sponsoruje.
Poza tym nie sprzedaje tylko kupuje
http://allegro.pl/show_user.php?search=szczesliwa7

To nie chodzi o zawiść
Już się spotkałam z różnymi oszustami.
Nie sugeruję, że tym razem też tak jest ale jestem przeczulona i już nie reaguję na takie posty...
jak się Michałowa kiedyś kilka razy przejedziesz to sama zobaczysz i zaczniesz zwracać uwagę na niektóre szczegóły i fakty.
Oczywiście Ci tego nie życzę ;-)

pozdrawiam
Nie przesadzajcie z tymi zakupami, to że dziewczyna kupuje używane firmowe ciuszki to jeszcze nie oznaka bogactwa!!! Chyba w coś dziecko trzeba ubrać prawda? A zwykłe rzeczy np w Akpolu są o wiele droższe niż firmowe o których piszecie. Skoro dziewczyna ma dziecko to widocznie kupuje to co potrzebuje.

Po za tym nie ładnie przeglądać od razu czyjeś konto i opisywać na forum.

Jeśli dziewczyna kupiłaby wózek za 3000 to mogłybyście jej zarzucić ewentualną nieuczciwość.

Co do wypowiedzi Moniki to rozejrzyj się na rynku jest internet już od 20 kilku złotych więc skąd akurat kwota 50 zł, to że ty tyle płacisz za abonament to nie znaczy że ktoś płaci tyle samo:)

Oj nie ładnie dziewczyny, nie ładnie!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
dziewczyny wy jestescie normalnie jak detektywi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry