Widok

PROSZĘ O POMOC

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
JESZCZE RAZ PISZĘ Z PROŚBĄ O POMOC. NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ KOCHANY UPRAGNIONY SYNEK. PRZEZ KRYZYS W PAŃSTWIE U MĘŻA W PRACY OBNIŻYLI STAWKI, WIĘC POPADAMY W DŁUGI. MOŻE ZNAJDZIE SIE KTOS Z DOBRYM SERDUSZKIEM I ZASPONSORUJE PIELUSZKI NASZEMU SYNKOWI LUB MLECZKO.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hmmm ja pewnie chętnie coś peoszę o adres lub czekam na list szczesliwa7@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny może będę mogła Wam pomóc, napiscie w jakiej jesteście aktualnie sytuacji, postaram sie was wesprzec, moge kupic pieluszki, mleczko, mam tez troche ubrań po sobie (nosze rozmiar 36/38) mogę oddac. Napiszcie jeszcze gdzie mieszkacie
Spiworka do wózka niestety nie mam, bo w ogóle nie miałam. Kombinezoniki zimowe mam malutkie (moje dzieci się rodziły w styczniu i listopadzie) oraz taki chyba w rozmiarze 68, ale on nie jest na mrozy. Chszesz go zobaczyć? Rozmiar 86 po starszym synku będzie nosił tej zimy młodszy.
jak by ktoś był chętny do pomocy to nam się przyda krem na każdą pogode
jak sobie coś przypomne to dam znać
śpiwór do wózka to chyba nie ma rozmiarów??
ja chętnie przyjme jak byś miała
z ciuszków to ja bym potrzebowała kombinezonik na zime na rozmiar chyba 68 lub większy
Hmm...jutro coś skrobnę. Buziaki
W ogóle dziewczyny, co potrzebujecie z używanych rzeczy - ubrań, akcesorium niemowlęcych. Napiszcie, może zrobię remanent. Jakiś czas temu oddałam najmniejsze ciuszki, teraz czas może na porządki kolejne. Piszcie jakie rozmiary, jeśli chodzi o ciuszki, mój młodszy synuś ma 10,5 m-ca więc jedynie te za małe wchodzą w grę (starszak ma prawie 3 lata, ale jego zostają w spadku dla młodszego).
Mała757 - śpiworek na zimę może znajdę, tzn. może będzie dobry jakiś po moich chłopakach (bo ten śpiwirek z ogłoszenia "oddam" to jest śpiworek do spania). W jakim rozmiarze powinien być?
załamana fajnie że tak trafiłaś z tym bujaczkiem i reszta
moze sie za bardzo narzucam i dlatego teraz nikt się do mnie nie odzywa?? :-(
będę czekała cierpliwie :-)
ja również chętnie przyjme bujaczek jakiś
Jolkagda dzięki za mate i reszte :-)
Wczoraj mąż w końcu trafił do ALI, której bardzo dziękujemy za super bujaczek, zabaweczki ciuszki no i za jedzonko które bardzo mnie zaskoczyło. Liczyłam tylko na bujaczek a tu taka niespodzianka.
DZIĘKUJEMY!!!DZIĘKUJEMY!!!DZIĘKUJEMY!!!
chciałam serdecznie podziękować tym wszystkim którzy nam pomogli
nawet nie wiecie ile to dla mnie/dla nas znaczy
dla jednych to nic a dla nas bardzo dużo
z mieszkaniem nadal niestety nie najlepiej-nadal jesteśmy zadłużeni ale najważniejsze że mała ma co jeść itp.
nadal chętnie przyjmiemy każdą pomoc więc jeżeli jacyś chętni się znajdą to prosze o kontakt najlepiej na komórke-mój numer ma żabka
pozdrawiamy serdecznie i jeszzce raz dzięki
JUŻ...:))))) POZDRAWIAMY
załamana proszę o adres korespondencyjny - odbierz maila :)
dziękuję, napiszę emaile do tych osób może jeszcze coś będzie aktualne ale gdybyscie coś wiedziały to proszę o informację.
polecam Nowy Port, spokojna, stara dzielnica, wszystko na miejscy, szkoły, sklepy, przychodnia, no i taniej niż w innych, a to ogłoszenia znalezione na trójmieście http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-mam-do-wynajecia/?formSended=1&formSendedFrom=advSearchLeft&searchFormSended=1&id_kat=&id_kat=104&wi=100&ai_min=&ai_max=&qi_min=&qi_max=&ri_min=&ri_max=&si_min=&si_max=&ti_min=&ti_max=&xi_min=&xi_max=&yi_min=&yi_max=&zi_min=&zi_max=&wv=&slowa_option=all_phrases&slowa=&obList=&data_wprow=all&order=data_wazne_SMS+DESC,+data_wprow+DESC&limit=20&limit=20&id_kat=104&e1i=8&e1if1i=&x=30&y=6
czytam wasz wątek od jakiegoś czasu i postanowiłam napisać.
u nas teraz zaczną się problemy a właściwie już zaczęły:(
nie mamy wlasnego mieszkania, wynajmujemy płacimy dużo tzn dla nas jest to dużo 1400zł z opłatami do tego dochodzą inne opłaty typu telefon itd i kwota rośnie:(
na razie jakoś sobie radzimy ale to jakoś to wegetacja.
Dlatego mam prośbę jeżeli któraś z was wie coś o jakimś tańszym mieszkaniu do wynajęcia w gdańsku to byłabym bardzo wdzięczna bo to rozwiązalo by nasz problem chociaż częściowo. Będę wdzięczna za pomoc
martha już odebrałam :-) a wtedy chciałam Beszce podziekować :-)
dzięki wszystkim za pomoc i mam nadzieje że w końcu los się do nas wszystkich uśmiechnie i dość będzie tych łez i smutków
my nadal zalegamy za mieszkanie i tego bardzo się boje bo co będzie jak nam mieszkanie wymówi właściciel??
mam nadzieje że to nie nastąpi
pozdrawiam
Mała... a po co Ty Dziewczyno dziękujesz jak nadal wszystko czeka u moich Rodziców??:)
My też zawsze losik wysyłamy... a co też się podziele... jak coś zostanie po podziale w Rodzinie:):)
życzę wszystkim miłego dnia...
Ach patrze na Wasze podarunki i łzy same mi lecą. Wiem że sami jesteśmy sobie winni bo nikt nie kazał nam brać kredytów...pożyczek...ale chcieliśmy żyć jak to się mówi na swoim. Było tak fajnie plany co do mieszkania wystroju a potem wielkie szczeście bo pojawiło się ziarenko. Ktoś zaraz napisze komentarz że po co się użalam, a bo tak czuję. Pamiętam jak kiedyś ktoś pani na dworcu w Polsce podrzucił dużoooooooooooooooo..........kasy a ona oddała je na policję. Nie wiem czy oddali jej spowrotem.
Jak ja bym chciala aby nas spotkało coś takiego, aby wróżka zapukała do naszych drzwi i spłaciła mieszkanie i inne pożyczki-jak chciałabym nie czuć tego smutku...który gości terz w mym sercu
Niezłe bajki piszę ,ale nic innego mi nie pozostało.
Taka bezradność związał mi ręce że nie wiem jak to wszystko rozwiązać. Pewnie też ciśnie Wam się aby napisać że co ja tu nażekam zamiast wziąść się i znaleźdź wyjście z tego, ale naprawdę drzwi i okna mam pozamykane, bo mały potrzebuje opieki.
Niby pieniądze nie dają szczęścia, ale ciekawa jestem jak to jest jak się je ma. Czy tacy ludzie mają zmartwienia smutki obawy o przyszłość...może poprostu mają problem co z nimi zrobić:))))
O dziś kumulacja 40 mil. więc pewnie naiwna puszcze jeden los i tak nic nie trafie bo to tylko podatek od marzeń.
Ale jakbym trafiła to Mała podzieliłabym się z Wami i ze wszyskimi którzy nas nie potępiają i rozmumieją.
Życzę miłego i szcześliwego dnia
Mała u nas też się zaczyna jazda życiowa...kurcze...dziękuję że jesteście

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry