Widok

PROSZĘ O POMOC

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
JESZCZE RAZ PISZĘ Z PROŚBĄ O POMOC. NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ KOCHANY UPRAGNIONY SYNEK. PRZEZ KRYZYS W PAŃSTWIE U MĘŻA W PRACY OBNIŻYLI STAWKI, WIĘC POPADAMY W DŁUGI. MOŻE ZNAJDZIE SIE KTOS Z DOBRYM SERDUSZKIEM I ZASPONSORUJE PIELUSZKI NASZEMU SYNKOWI LUB MLECZKO.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie trzeba sie zalogowac tylko po prawej stronie jest bezplatna probka i wtedy wypelniasz i masz ja tak zrobilam co prawda jeszcze nie dostalam ale czekam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A DZIŚ MIAŁAM ŚMIESZNĄ SYTUACJĘ Z LISTONOSZEM. DZWONI DO DRZWI I WRĘCZA MI DWIE MEGA PACZKI A JA SIĘ PYTAM CZY NIE POMYLIŁ ADRESU BO TAKIE DUŻE. ON SIĘ PYTA CZY PODPISUJE ODBIÓR CZY NIE. ZAPYTAŁAM CZY TO ZA DARMO:)))ON ŻE TAK WIĘC PODPISAŁAM, A TAM PIELUSZKI,MLECZKO I SUPER DODATKI WRAZ Z CIUSZKAMI CIEPŁYMI.
BARDZO DZIĘKUJEMY. SERDECZNIE TEŻ DZIĘKUJEMY ZA PIELUSZKI W TYM SUPER KOMBINEZONEK DLA MALUSZKA. KAŻDA Z WAS KOCHANA WIE DO KOGO KIERUJĘ POSZCZEGÓLE PODZIĘKOWANIA
NORMALNIE ODZYSKUJĘ SIŁY PSYCHICZNIE I BARDZO DZIĘKUJĘ ŻE NAM ZAUFALIŚCIE.
PRZYPOMNIAŁA MI SIĘ TERAZ PEWNA HISTORIA ZE WSI Z KTÓREJ POCHODZĘ I CHOĆ MINĘLO JUŻ PRAWIE 15 LAT TO JAK DZIŚ MAM PRZED OCZAMI TO WSZYSTKO, ALE MAŁO WAŻNE.
NAPRAWDĘ CIESZĘ SIĘ ZE MIMO PODEJRZEŃ W MOJĄ STRONĘ JEDNAK ZNALAZŁY SIĘ OSOBY KTÓRE PODAŁY NAM SWOJĄ POMOCNĄ DŁOŃ.
dziewczyny jestem bardzo wdzięczna za zainteresowanie
teraz krzystam z neta u znajomych ale jak by coś to piszcie na moją komórke-dostaniecie numer od żabki
pozdrawiam serdecznie i czekam na sms-y i telefony-chętnie przyjme pomoc
MAŁA ŻYCZĘ WAM SZCZĘŚCIA...MY JE ODZYSKUJEMY DZIĘKI WSPANIAŁYM LUDZIOM...DZIĘKUJEMY
up... dla potrzebujących
Jeśli ktoś potrzebuję mogę oddać trochę ubranek różowych ;)
witam jakie ma pani te ubranka jaki rozmiar?
Od 56 do 74 i czasem większe się zdarzą.. Wszystko jest w kartonach, a jest tego sporo i jest to wymieszane.
chciałam się tylko upewnić, maluszek ma 5 miesięcy i pije Bebiko 2, a pieluszki 2 (do 9kg)?
ja potrzebuje od 68cm corcia nosi ale jestem chetna
prosze o kantakt na maila pinka860511@o2.pl z gory dziekuje
Hej hej w sumie przechodzić dopiero zaczniemy na 2 za około dwa tygodnie i może być 1 bo to jescze stosujemy. Pieluszki tak do 9 kg a to chyba już nr 3. JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY ZA POMOC KAŻDEMU Z OSOBNA I WSZYSTKIM WAM RAZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ja mam wanienkę do oddania, fotelik do wanienki "balbinkę". Jak by ktoś chciał
zalamana- nie tlumacz sie,to bez sensu.zawsze znajda sie ludzie,ktorzy wiedza lepiej...

zaluje,ze nie moge pomoc w zaden sposob,ale zycze duuuzo zyczliwosci od ludzi i powodzonka:)
czytam ten wątek i widzę że są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie którzy nie patrzą tylko na czubek własnego nosa ale potrafią pomagać innym.
Jolkagda
jesli chodzi o wanienke to mala 757 z tego co wiem chetnie by przyjela.jak chcesz oddac jej to napisz do mnie e-maila podgorna1@wp.pl a ja dam do niej namiary
zabka - a jakie pieluszki i mleczko dla Małej? W jakiem wieku jest jej Maluszek?
Gabrysia skończyła 5 m-s, Mała karmi piersią więc mleczko ma swoje :)
Justi30 poprostu serdecznie dziękuję bo tkie są moje odczucia. Tylko u góry się tłumaczyłam bo zwaliło mnie z nóg to wszysko, ale już teraz jest lepiej. Tobie również dziękuję za dobre słowa.
MARTHA przepraszam strzeliłm gafę to było do MAŁEJ hehe dopiero doczytałm kurcze sorrki mam nadzieje ze sie nie zbłaznilam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry