Widok

PROSZĘ O POMOC

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
JESZCZE RAZ PISZĘ Z PROŚBĄ O POMOC. NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ KOCHANY UPRAGNIONY SYNEK. PRZEZ KRYZYS W PAŃSTWIE U MĘŻA W PRACY OBNIŻYLI STAWKI, WIĘC POPADAMY W DŁUGI. MOŻE ZNAJDZIE SIE KTOS Z DOBRYM SERDUSZKIEM I ZASPONSORUJE PIELUSZKI NASZEMU SYNKOWI LUB MLECZKO.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://gratyzchaty.pl/
wejdzcie sobie na tą stronkę, ludzie tutaj oddają za darmo różne rzeczy od ubranek dla dzieci po auta:) sama byłam w szoku:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
CIESZĘ SIĘ ZE DZIĘKI MOJEMU POSTOWI MOMAGACIE MAŁEJ. ZE TEŻ ODWAŻYŁA SIĘ I POPROSIŁAM O POMOC.
jA JESCZE RAZ SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA PIELUSZKI, MLECZKO ZABAWKI,I CIUSZKI. Z ZABAWEK MAŁEMU JAK NA RAZIE BARDZO PODOBA SIĘ MAŁPKA Z DŁUGIM OGONKIEM:)))
Kasia31--hahaah wlasnie jak ty pisalas ten post to ja w tym samym czasie pisalam wiadomosc do ciebie e-mail w imieniu mama 757
Mogę jeszcze raz prosić kontakt do Małej. Jutro lub w niedzielę jadę na Zaspę, to podrzuciłabym Małej ten foteli. Chyba, że ktoś wybiera się do Małej i będzie gdzieś przejeżdżał koło Jasienia ;) i mógłby przy okazji zabrać ode mnie fotelik :)
Jak coś nr tel. na kw30@wp.pl
Martha i jolkagda

w imieniu MALA 757 dziekuje za pomoc dla niej
jutro będę u Małej - ale to do niej zadzwonie, Szczęśliwa - napisałam e-mail.
Kurcze obym nigdy nie znalazła się w takiej sytuacji a z drugiej strony jak już znajde to oby znaleźli się ludzie z wielim sercem i ekstra gotówką - nawet na pieluszki:)
Ciuszków nie będę miała- bo moja Młoda teraz w 68 chodzi i też zaczynam sobie od forumowiczek kupować większe rozmiary.
HEJ DZIEWCZYNY
moja mała mleko ma moje z piersi ale daje jej kaszki na noc więc ewentualnie też chętnie bym przyjęła
Moja małaużywapieluszek 2 bo jest szczupła a używamy tych do 6kg jeszcze :-)
tylko czasami zaglądam ale jak moge to odpisze dlatego jak cośto piszcie do zabka1 a ona ma telefon do mnie to wam da
chętnie przyjme pieluszki kaszki deserki i powoli zupki/obiadki zaczynam jej dawać więc też chętnie
ewentualnie jakieściuszkiod 68cm do góry zwłaszcza kombinezuny na zime lub jakiśśpiworek do wózka na zime
najbardziej [preferuje kontakt telefoniczny/sms z góry dzięki i czekam z niecierpliwością na wiadomości
ps.czekam na kontakt w sprawie fotelika samochodowego
pozdrawiam
Martha
napisalam do ciebie e-maila w imieniu m,alej 757
Załamana czy te pieluszki to obojętnie jakiej firmy?? Bo niektóre dzieciaczki mają różne uczulenia. Podaje mojego emaila gosiaczek2244@wp.pl. Chciałabym pomóc. Napisz co jeszcze Wam potrzebne.
SORRY ZA BYCZKA TZN ODPISAŁAM
OPISAŁAM....
a ha... ja używam biedronkowych pieluszek i wiem, że załamanej Maluszka nie uczulają a Małej?
dziewczyny (Mała i Załamana/wdzięczna) napiszcie mi swoje maile albo maila do mnie martha@infinity.net.pl z namiarami gdzie mieszkacie, nie wiem czy dobrze kojarze ale Mała to chyba w Nowym Porcie? tak? jestem tam codziennie, odbieram mojego Maluszka od Rodziców to podwiozłabym i Małej pieluszki.
odpowiedziałam na e-mail
Zabka1, jutro napisze maila. Bo dzisiaj niemam jak za bardzo.
Martha
tak jak juz napisala marta82-jesli chodzi o dziecko MALA757 to jej corka ma 5 miesiecy(sadze ze jesli chodzi o pieluszki to rozmiar 3, natomiast mleka nie potrzebuje bo karmi piersia) jak bedziesz chciala kontakt do MAlA757 to napisz do mnie e-mail podgorna1@wp.pl
nie, nie to było do Ciebie, potem do żabki, jak wreszcie ruszę D do sklepu to chciałam wiedzieć co i jak:)
MARTHA przepraszam strzeliłm gafę to było do MAŁEJ hehe dopiero doczytałm kurcze sorrki mam nadzieje ze sie nie zbłaznilam
Justi30 poprostu serdecznie dziękuję bo tkie są moje odczucia. Tylko u góry się tłumaczyłam bo zwaliło mnie z nóg to wszysko, ale już teraz jest lepiej. Tobie również dziękuję za dobre słowa.
Gabrysia skończyła 5 m-s, Mała karmi piersią więc mleczko ma swoje :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry