Widok

PROSZĘ O POMOC

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
JESZCZE RAZ PISZĘ Z PROŚBĄ O POMOC. NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ KOCHANY UPRAGNIONY SYNEK. PRZEZ KRYZYS W PAŃSTWIE U MĘŻA W PRACY OBNIŻYLI STAWKI, WIĘC POPADAMY W DŁUGI. MOŻE ZNAJDZIE SIE KTOS Z DOBRYM SERDUSZKIEM I ZASPONSORUJE PIELUSZKI NASZEMU SYNKOWI LUB MLECZKO.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie, nie to było do Ciebie, potem do żabki, jak wreszcie ruszę D do sklepu to chciałam wiedzieć co i jak:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Martha
tak jak juz napisala marta82-jesli chodzi o dziecko MALA757 to jej corka ma 5 miesiecy(sadze ze jesli chodzi o pieluszki to rozmiar 3, natomiast mleka nie potrzebuje bo karmi piersia) jak bedziesz chciala kontakt do MAlA757 to napisz do mnie e-mail podgorna1@wp.pl
Zabka1, jutro napisze maila. Bo dzisiaj niemam jak za bardzo.
odpowiedziałam na e-mail
dziewczyny (Mała i Załamana/wdzięczna) napiszcie mi swoje maile albo maila do mnie martha@infinity.net.pl z namiarami gdzie mieszkacie, nie wiem czy dobrze kojarze ale Mała to chyba w Nowym Porcie? tak? jestem tam codziennie, odbieram mojego Maluszka od Rodziców to podwiozłabym i Małej pieluszki.
a ha... ja używam biedronkowych pieluszek i wiem, że załamanej Maluszka nie uczulają a Małej?
OPISAŁAM....
SORRY ZA BYCZKA TZN ODPISAŁAM
Załamana czy te pieluszki to obojętnie jakiej firmy?? Bo niektóre dzieciaczki mają różne uczulenia. Podaje mojego emaila gosiaczek2244@wp.pl. Chciałabym pomóc. Napisz co jeszcze Wam potrzebne.
Martha
napisalam do ciebie e-maila w imieniu m,alej 757
HEJ DZIEWCZYNY
moja mała mleko ma moje z piersi ale daje jej kaszki na noc więc ewentualnie też chętnie bym przyjęła
Moja małaużywapieluszek 2 bo jest szczupła a używamy tych do 6kg jeszcze :-)
tylko czasami zaglądam ale jak moge to odpisze dlatego jak cośto piszcie do zabka1 a ona ma telefon do mnie to wam da
chętnie przyjme pieluszki kaszki deserki i powoli zupki/obiadki zaczynam jej dawać więc też chętnie
ewentualnie jakieściuszkiod 68cm do góry zwłaszcza kombinezuny na zime lub jakiśśpiworek do wózka na zime
najbardziej [preferuje kontakt telefoniczny/sms z góry dzięki i czekam z niecierpliwością na wiadomości
ps.czekam na kontakt w sprawie fotelika samochodowego
pozdrawiam
jutro będę u Małej - ale to do niej zadzwonie, Szczęśliwa - napisałam e-mail.
Kurcze obym nigdy nie znalazła się w takiej sytuacji a z drugiej strony jak już znajde to oby znaleźli się ludzie z wielim sercem i ekstra gotówką - nawet na pieluszki:)
Ciuszków nie będę miała- bo moja Młoda teraz w 68 chodzi i też zaczynam sobie od forumowiczek kupować większe rozmiary.
Martha i jolkagda

w imieniu MALA 757 dziekuje za pomoc dla niej
Mogę jeszcze raz prosić kontakt do Małej. Jutro lub w niedzielę jadę na Zaspę, to podrzuciłabym Małej ten foteli. Chyba, że ktoś wybiera się do Małej i będzie gdzieś przejeżdżał koło Jasienia ;) i mógłby przy okazji zabrać ode mnie fotelik :)
Jak coś nr tel. na kw30@wp.pl
Kasia31--hahaah wlasnie jak ty pisalas ten post to ja w tym samym czasie pisalam wiadomosc do ciebie e-mail w imieniu mama 757
CIESZĘ SIĘ ZE DZIĘKI MOJEMU POSTOWI MOMAGACIE MAŁEJ. ZE TEŻ ODWAŻYŁA SIĘ I POPROSIŁAM O POMOC.
jA JESCZE RAZ SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA PIELUSZKI, MLECZKO ZABAWKI,I CIUSZKI. Z ZABAWEK MAŁEMU JAK NA RAZIE BARDZO PODOBA SIĘ MAŁPKA Z DŁUGIM OGONKIEM:)))
http://gratyzchaty.pl/
wejdzcie sobie na tą stronkę, ludzie tutaj oddają za darmo różne rzeczy od ubranek dla dzieci po auta:) sama byłam w szoku:)
A ja znam załamaną/szczęśliwą od dziecka. Dopiero dzisiaj dowiedziałem się o tym wątku. Nie znam bardziej uczciwej , skromnej i zarazem szczerej osoby. Piszcie sobie, co chcecie, ale jeżeli ktoś może, warto pomóc. Mi jest wstyd, że do tej pory nie wiedziałem...
Każdego może spotkać gorsza sytuacja i pomyślcie, ze wtedy pomocna dłoń będzie Wam potrzebna, a dobro i życzliwość wraca.
NIESTETY ŻYCIE NIE ROZPIESZCZA. FAKTYCZNIE WSZYSCY CO MNIE ZNAJĄ KOJAŻA Z W/W CECHAMI.
IDĄCĄ PRZEZ ŚWIAT Z UŚMIECHEM NA TWARZY. TO WŁAŚNIE DLATEGO POPROSIŁAMO POMOC INNYCH, BO WSTYD SIĘ PRYZNAĆ ŻE W KRÓTKIM CZASIE ZANIKŁ TEN USMIECH.
BARDZO DUŻO ODWAGI I PRZEMYŚLEŃ KOSZTOWAŁO MNIE NAPISANIE TEGO POSTU, ALE TO JUŻ PISAŁAM.'
NIESTEY STARAŁAM SIĘ UKRYĆ TO PRZED ZNAJOMYMI POPROSTU ZE WSTYDU!!! ZE WSYDU ŻE DO TEGO DOSZŁO.ALE JUŻ WIESZ JAK JEST.
Jednak na dzień dzisiejszy dzięki temu poznałam na nowo że usmiech może zagościć na twarzy choć małym promykiem dzięki wszyskim którzy wyciągneli do nas rękę.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

do góry