Widok

PROSZĘ O POMOC

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
JESZCZE RAZ PISZĘ Z PROŚBĄ O POMOC. NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ KOCHANY UPRAGNIONY SYNEK. PRZEZ KRYZYS W PAŃSTWIE U MĘŻA W PRACY OBNIŻYLI STAWKI, WIĘC POPADAMY W DŁUGI. MOŻE ZNAJDZIE SIE KTOS Z DOBRYM SERDUSZKIEM I ZASPONSORUJE PIELUSZKI NASZEMU SYNKOWI LUB MLECZKO.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
KASIA31 masz rację. Ja nigdy nie pomyślałabym że tu napiszę, ale wierzę że ja znajdę się wsród tych co wyciągają pomocną dłoń...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Załamana ja również w to wierzę, że to Ty kiedyś wyciągniesz dłoń bo u Ciebie słoneczko zaświeci... Znam taką osobę, która straciła wszystko, łącznie z dachem nad głową, pomagali jej najbardziej obcy, teraz Ona pomaga...
dostałam dzisiaj paczke od Ani
niestety nie wiem kto to na forum ale serdecznie dziekuje i pozdrawiam-bardzo milo się zaskoczylam :-)
wszystkim bardzo dziękuje za pomoc i czekam na spotkania z tymi co jeszcze chca pomoc
zabawki tez chetnie przyjme
pozdrawiam
ZAPEWNE PACZKĘ OD TEJ SAMEJ ANII CO JA KTÓRA ZAWARTOŚĆ MILE NAS ZASKOCZYŁOA:))))WSZYSKIEGO DOBREGO WSZYSKIM WAM ŻYCZĘ
Kamila - napisałam maila. Napisz co i jak z odbiorem.
Wstydź się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chodziło mi o Monikę, źle pokazało mojego posta !!!!!!!!!!!!!
DZIEKI JUŻ ZGLĄDAM. DZIĘKI
no i ja odpisałam:)
czesc

z mala juz sie kontaktowalam, a czy moze mi ktos podac maila albo nr do Zalamanej?
zalamana w jakim wieku jest Twoj synek?
NASZ BĄCZEK MA OBECNIE 4 MISIĄCE, ALE MUSIMY GO TRAKTOEAC JAK 2 MISIECZNIAKA BO TO WCZESNIACZEKZ 33 TYGODNIA. Nasz adresik to szczesliwa7@op.pl
zalamana wyslalam maila. zapomnbialm sie spytac jakie mleko pije maluszek?
poprosze o ubranka dla dzieci corcia ma 11m i nosi rozmiar 74cm a synek nosi rozmiar 110cm trace rowniez pokarm chybA z nerwow wiec przyda sie mleczko moj adres mailowy pinka860511@o2.pl z gory dziekuje za kazda pomoc
O WITAM NASTĘPNA MAMĘ W POTRZEBIE:)))
KOLEJNE PODZIĘKOWANIA WIELKIE DLA MARTY!!!!:)))))))))))))))))))))
I SERDECZNE PRZEPROSINY DLA ALI ZA TEN "ZAKRĘT", ALE MYŚLĘ ŻE JUŻ SIĘ OSTATECZNIE DOGADAMY.
DZIĘKUJEMY ZA KAŻDY UŚMIECH RADOŚCI KTÓRY DZIĘKI WAM POJAWIA SIĘ U MNIE NA TWARZY.
HEJ CO TAM U MALĘJ? POZDRAWIAMY
na chwilke wpadłam podziekować Marcie za paczuszke :-)
Jeżeli chodzi o słoiczki i kaszki to zrobił nam się mały zapas i bardzo za to dziekuje ale martwie się teraz tym że nas z mieszkania wyrzucą bo nadal zalegamy z płatnościami :-(
mąż złapał jakąś prae ale wypłata będzie dopiero w połowie listopada więc nadal chętnie przyjmę pomoc
pozdrawiam serdecznie
Mała u nas też się zaczyna jazda życiowa...kurcze...dziękuję że jesteście
Ach patrze na Wasze podarunki i łzy same mi lecą. Wiem że sami jesteśmy sobie winni bo nikt nie kazał nam brać kredytów...pożyczek...ale chcieliśmy żyć jak to się mówi na swoim. Było tak fajnie plany co do mieszkania wystroju a potem wielkie szczeście bo pojawiło się ziarenko. Ktoś zaraz napisze komentarz że po co się użalam, a bo tak czuję. Pamiętam jak kiedyś ktoś pani na dworcu w Polsce podrzucił dużoooooooooooooooo..........kasy a ona oddała je na policję. Nie wiem czy oddali jej spowrotem.
Jak ja bym chciala aby nas spotkało coś takiego, aby wróżka zapukała do naszych drzwi i spłaciła mieszkanie i inne pożyczki-jak chciałabym nie czuć tego smutku...który gości terz w mym sercu
Niezłe bajki piszę ,ale nic innego mi nie pozostało.
Taka bezradność związał mi ręce że nie wiem jak to wszystko rozwiązać. Pewnie też ciśnie Wam się aby napisać że co ja tu nażekam zamiast wziąść się i znaleźdź wyjście z tego, ale naprawdę drzwi i okna mam pozamykane, bo mały potrzebuje opieki.
Niby pieniądze nie dają szczęścia, ale ciekawa jestem jak to jest jak się je ma. Czy tacy ludzie mają zmartwienia smutki obawy o przyszłość...może poprostu mają problem co z nimi zrobić:))))
O dziś kumulacja 40 mil. więc pewnie naiwna puszcze jeden los i tak nic nie trafie bo to tylko podatek od marzeń.
Ale jakbym trafiła to Mała podzieliłabym się z Wami i ze wszyskimi którzy nas nie potępiają i rozmumieją.
Życzę miłego i szcześliwego dnia
Mała... a po co Ty Dziewczyno dziękujesz jak nadal wszystko czeka u moich Rodziców??:)
My też zawsze losik wysyłamy... a co też się podziele... jak coś zostanie po podziale w Rodzinie:):)
życzę wszystkim miłego dnia...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry