Widok

PROSZĘ O POMOC

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
JESZCZE RAZ PISZĘ Z PROŚBĄ O POMOC. NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ KOCHANY UPRAGNIONY SYNEK. PRZEZ KRYZYS W PAŃSTWIE U MĘŻA W PRACY OBNIŻYLI STAWKI, WIĘC POPADAMY W DŁUGI. MOŻE ZNAJDZIE SIE KTOS Z DOBRYM SERDUSZKIEM I ZASPONSORUJE PIELUSZKI NASZEMU SYNKOWI LUB MLECZKO.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
martha już odebrałam :-) a wtedy chciałam Beszce podziekować :-)
dzięki wszystkim za pomoc i mam nadzieje że w końcu los się do nas wszystkich uśmiechnie i dość będzie tych łez i smutków
my nadal zalegamy za mieszkanie i tego bardzo się boje bo co będzie jak nam mieszkanie wymówi właściciel??
mam nadzieje że to nie nastąpi
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czytam wasz wątek od jakiegoś czasu i postanowiłam napisać.
u nas teraz zaczną się problemy a właściwie już zaczęły:(
nie mamy wlasnego mieszkania, wynajmujemy płacimy dużo tzn dla nas jest to dużo 1400zł z opłatami do tego dochodzą inne opłaty typu telefon itd i kwota rośnie:(
na razie jakoś sobie radzimy ale to jakoś to wegetacja.
Dlatego mam prośbę jeżeli któraś z was wie coś o jakimś tańszym mieszkaniu do wynajęcia w gdańsku to byłabym bardzo wdzięczna bo to rozwiązalo by nasz problem chociaż częściowo. Będę wdzięczna za pomoc
polecam Nowy Port, spokojna, stara dzielnica, wszystko na miejscy, szkoły, sklepy, przychodnia, no i taniej niż w innych, a to ogłoszenia znalezione na trójmieście http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-mam-do-wynajecia/?formSended=1&formSendedFrom=advSearchLeft&searchFormSended=1&id_kat=&id_kat=104&wi=100&ai_min=&ai_max=&qi_min=&qi_max=&ri_min=&ri_max=&si_min=&si_max=&ti_min=&ti_max=&xi_min=&xi_max=&yi_min=&yi_max=&zi_min=&zi_max=&wv=&slowa_option=all_phrases&slowa=&obList=&data_wprow=all&order=data_wazne_SMS+DESC,+data_wprow+DESC&limit=20&limit=20&id_kat=104&e1i=8&e1if1i=&x=30&y=6
dziękuję, napiszę emaile do tych osób może jeszcze coś będzie aktualne ale gdybyscie coś wiedziały to proszę o informację.
załamana proszę o adres korespondencyjny - odbierz maila :)
JUŻ...:))))) POZDRAWIAMY
chciałam serdecznie podziękować tym wszystkim którzy nam pomogli
nawet nie wiecie ile to dla mnie/dla nas znaczy
dla jednych to nic a dla nas bardzo dużo
z mieszkaniem nadal niestety nie najlepiej-nadal jesteśmy zadłużeni ale najważniejsze że mała ma co jeść itp.
nadal chętnie przyjmiemy każdą pomoc więc jeżeli jacyś chętni się znajdą to prosze o kontakt najlepiej na komórke-mój numer ma żabka
pozdrawiamy serdecznie i jeszzce raz dzięki
Wczoraj mąż w końcu trafił do ALI, której bardzo dziękujemy za super bujaczek, zabaweczki ciuszki no i za jedzonko które bardzo mnie zaskoczyło. Liczyłam tylko na bujaczek a tu taka niespodzianka.
DZIĘKUJEMY!!!DZIĘKUJEMY!!!DZIĘKUJEMY!!!
załamana fajnie że tak trafiłaś z tym bujaczkiem i reszta
moze sie za bardzo narzucam i dlatego teraz nikt się do mnie nie odzywa?? :-(
będę czekała cierpliwie :-)
ja również chętnie przyjme bujaczek jakiś
Jolkagda dzięki za mate i reszte :-)
Mała757 - śpiworek na zimę może znajdę, tzn. może będzie dobry jakiś po moich chłopakach (bo ten śpiwirek z ogłoszenia "oddam" to jest śpiworek do spania). W jakim rozmiarze powinien być?
W ogóle dziewczyny, co potrzebujecie z używanych rzeczy - ubrań, akcesorium niemowlęcych. Napiszcie, może zrobię remanent. Jakiś czas temu oddałam najmniejsze ciuszki, teraz czas może na porządki kolejne. Piszcie jakie rozmiary, jeśli chodzi o ciuszki, mój młodszy synuś ma 10,5 m-ca więc jedynie te za małe wchodzą w grę (starszak ma prawie 3 lata, ale jego zostają w spadku dla młodszego).
Hmm...jutro coś skrobnę. Buziaki
śpiwór do wózka to chyba nie ma rozmiarów??
ja chętnie przyjme jak byś miała
z ciuszków to ja bym potrzebowała kombinezonik na zime na rozmiar chyba 68 lub większy
jak by ktoś był chętny do pomocy to nam się przyda krem na każdą pogode
jak sobie coś przypomne to dam znać
Spiworka do wózka niestety nie mam, bo w ogóle nie miałam. Kombinezoniki zimowe mam malutkie (moje dzieci się rodziły w styczniu i listopadzie) oraz taki chyba w rozmiarze 68, ale on nie jest na mrozy. Chszesz go zobaczyć? Rozmiar 86 po starszym synku będzie nosił tej zimy młodszy.
dziewczyny może będę mogła Wam pomóc, napiscie w jakiej jesteście aktualnie sytuacji, postaram sie was wesprzec, moge kupic pieluszki, mleczko, mam tez troche ubrań po sobie (nosze rozmiar 36/38) mogę oddac. Napiszcie jeszcze gdzie mieszkacie
hmmm ja pewnie chętnie coś peoszę o adres lub czekam na list szczesliwa7@op.pl
~karolajnaaa

podaj do siebie e-mail to napisze gdzie mieszka MALA757.
dzięki zabka za czujność :-)
akurat też weszłam na chwile
ja chętnie przyjęła bym mleko(takie od 6miesiąca), kaszki(mleczno-ryżowe), pieluchy(rozmiar 4-9)
jeżeli chodzi o ciuchy to jak byś miała jakies spodnie(jeansowe, sztruksowe itp.) to chętnie bym skorzystała
jak coś to pisz do mnie na mail mala757@wp.pl a jak nie będę odpisywała to napisz do zabki ona da ci mój numer komórki bo ja nie mam stałego dostępu do neta
ja mieszkam w nowym Porcie
pozdrawiam i z góry dzięki
~karolajnaaa bardzo proszę o pomoc mój synek Aleks 9 października skończy roczek potrzebuje pampersów rozmiar 5, ubrań 86 cm, kaszek, mleko pije 3,2% z kartona ze względów finansowych. Bardzo proszę jeżeli macie na zbyciu lub chcecie pomóc to mój emeil greta1986@interia.pl mieszkam w Gdyni Leszczynki

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry