Widok

PROSZĘ O POMOC

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
JESZCZE RAZ PISZĘ Z PROŚBĄ O POMOC. NA ŚWIAT PRZYSZEDŁ NASZ KOCHANY UPRAGNIONY SYNEK. PRZEZ KRYZYS W PAŃSTWIE U MĘŻA W PRACY OBNIŻYLI STAWKI, WIĘC POPADAMY W DŁUGI. MOŻE ZNAJDZIE SIE KTOS Z DOBRYM SERDUSZKIEM I ZASPONSORUJE PIELUSZKI NASZEMU SYNKOWI LUB MLECZKO.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
przecież ma malutkie dziecko, czyli jest na macierzyńskim i siedzi w domu.
Jeżeli internet jest potrzebny do pracy to firma go sponsoruje.
Poza tym nie sprzedaje tylko kupuje
http://allegro.pl/show_user.php?search=szczesliwa7

To nie chodzi o zawiść
Już się spotkałam z różnymi oszustami.
Nie sugeruję, że tym razem też tak jest ale jestem przeczulona i już nie reaguję na takie posty...
bez przesady...internet moze jest jej potrzebny do pracy. Moze sprzedaje cos na allegro wlasnie? Juz normalnie ręce opadają jak czytam takie teksty.

i ma internet a abonament kosztuje ponad 50 zł ...
to jakieś 5 kartonów mleka... albo paczka pieluch pampersy ew. 2x Dada ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziwne...osoba ktora nie ma na pieluchy, mleko kupuje ciuchy nexta, pajace early days, strylizator parowy, zawieszki do wozka...nie lepiej kupic tansze rzeczy a zostawic na mleko i pieluchy...?

(informacje - z konta Allegro)
Ja mam do oddania dwie pary bucików dla małego męzczyzny.
Moj synek uczył się w nich chodzić, mają lecitko zniszczone czubki. Rozmiar 20.
Wiem ze jeszcze za wczesnie , ale mogą sie przydać, chociażby do piaskownicy:)
Prosze o info
Jeszcze raz dziękuję kochani...dzis padam z nóg bo cały dzień po lekarzach lataliśmy...uroki wcześniaka. Obiecuję że szybciutko do Was poodpisujemy.
NAPRAWDĘ DODAJECIE NAM SRZYDEŁ DO ŻYCIA...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://forum.trojmiasto.pl/oddam-za-darmo-wozek-spacerowy-i-gleboki-t121723,1,16.html
Ja mam do oddania fotelik samochodowy. Nie jest zniszczony, ale to taki niby od 0 do 18 kg tak jest na nim napisane. Jeżeli jesteś zainteresowana z chęcią go oddam potrzebującej osobie, nie będę również miała żalu jak go spieniężysz bądź zamienisz na pieluszki dla maleństwa
szczesliwa7@op.pl
szczegółowe informacje na pocztę gdyż nie chcielibysmy oficjalnie podawć danych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisz dziewczyno tutaj maila do siebie, by móc się z Tobą skontaktować i w jakiej dzielnicy mieszkasz ?
DZIEKUJĘ SERDECZNIE ZA ZAINTERESOWANIE.
Prosze mnie źle nie zrozumieć co do tetrowych, ale nigdy nie miałam z nimi do czynienia i człowiek przyzwyczja się do wygody i jednorazowych.
Bartuś zajada bebiko 1 ale od 18 września wskakujemy na 2 bebiko. Pieluszki 2 czyli 4-9 kg.
Wzamian jeżeli macie kogos to mam do oddania ubranka dla chłopca rozmiarówka taka jak dla noworodka.
A jakie mleko pije Twój synek? Może będę umiała trochę pomóc.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę podaj mi na maila jaki rozmiar pieluszek i jakie mleko pije Twój synek. Jakos się umówimy, co do odbioru.
Pożyczyć ej bez przesady jeszcze pieluchy kilkokrotnego użytku :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam serdecznie!
niestety nie mam możliwości zasponsorowania pieluszek ani mleczka (chodzi o zastępcze?) ale mogę porzyczyć na czas nieokreślony pieluszki z tetry i gazy - bardzo mięciutkie i chłonne + majteczki ceratkowe.
Jeśli jest Pani zainteresowana, proszę odpisać. Pozdrawiam!
PROSZE....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

do góry