Widok

PROSZE O RADE CO KUPIC LEKARZOWI -GINEKOLOGOWI W RAMACH PODZIĘKOWAŃ

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
WITAM PYTANIE TAK JAK W TEMACIE, CHCIAŁABYM W MIŁY SPOSÓB PODZIĘKOWAĆ LEKARZOWI , KTÓRY W ODPOWIEDNI CZAS ZAREAGOWAŁ I PRZJĄL MOJA CÓRECZKE NA ŚWIECIE, BYŁ TO ROWNIEŻ LEKARZ PROWADZĄCY MOJĄ CIĄŻE, NIE KUPOWAĆ KWIATÓW , BO NAPRAWDE DUZO MU ZAWDZIĘCZAM, MOŻEW BYLYSCIE W PODOBNEJ SYTUACJI?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
łooo matko ;p
Lepiej zafundowac obiady biednym dzieciom,niz wydawac taka kase na prezenty.
Normalnie dziekuje powinno wystarczyc.Dostaje adekwatna kase za leczenie.

Oczywiscie lekarz to zawod, gdzie czlowiek (w przypadku np.zagrozenia zycia) jest bardziej wdzieczny, niz kiedy mile go obsluzy urzednik.Ale zeby prezenty za taka kase?.... hahah potem jak nie dostanie łapowki przed operacja to nie bedzie sie tak staral....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
A jeszcze do autorki, myslę ze jakies dobre, wyszukane slodkosci powinny być ok ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja mama jest ginekologiem i prowadzi moja ciaze.
wraz z mezem postanowilismy kupic - OGROMNY KOSZ KWIATOW, BADZ KOSZ SLODKOSCI I DOBRYM WINEM ORAZ UPIEC TORTA Z MALYMI NOWORODKAMI ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
ja nic nie dałam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przecież to praca danego lekarza, jeszcze rozumiem kwiaty. Ale ramki cyfrowe? :D śmieszne to jest
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie do końca tak jest. czasami są sytuacje, które wymagają ładnego gestu z naszej strony. Mój ginekolog przyjmował mnie w prywatnej klinice, gdzie bierze 250 zł za wizytę. Byłam tam kilka razy, robił mi wszelkie badania i nie wziął ode mnie ani razu ani złotówki. jestem mu za to dozgonnie wdzięczna!
kup piekny duzy bukiet

Jeśli szukasz wyjątkowego, a zarazem praktycznego drobiazgu to może kupisz oryginalny, kolorowy czepek chirurgiczny? Taki prezent z pewnością przyda się lekarzowi, a przy tym wyróżni się spośród tabunu kwiatów, butelek i bombonierek :D Moim zdaniem najlepiej i najprościej sprawdzić co polecają producenci odzieży medycznej https://www.apolonia.com.pl/producent-odziezy-medycznej/ i zmówić bezpośrednio z ich strony
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
A gdzie te biedne dzieci mają rodziców?
U mojego lekarza jest taka tablica i zdjęcia z imionami) pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (433 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry