Widok
PROSZE O RADE CO KUPIC LEKARZOWI -GINEKOLOGOWI W RAMACH PODZIĘKOWAŃ
WITAM PYTANIE TAK JAK W TEMACIE, CHCIAŁABYM W MIŁY SPOSÓB PODZIĘKOWAĆ LEKARZOWI , KTÓRY W ODPOWIEDNI CZAS ZAREAGOWAŁ I PRZJĄL MOJA CÓRECZKE NA ŚWIECIE, BYŁ TO ROWNIEŻ LEKARZ PROWADZĄCY MOJĄ CIĄŻE, NIE KUPOWAĆ KWIATÓW , BO NAPRAWDE DUZO MU ZAWDZIĘCZAM, MOŻEW BYLYSCIE W PODOBNEJ SYTUACJI?
alkoholu nie kupuj, bo tego mają dość.
mój lekarz pływa na windurfingu, bo podczas całej ciąży o różnych rzeczach z nim rozmawiałam;) i kupiłam mu koszulkę lycrę do pływania latem na desce. nawet nie wiem, jaą radość miał w oczach. a dla jego żony masło do ciała, bo to był okres świąt, i stwierdziłam , że będzie miło;)
może jakąć dobrą książkę, w formie dużego albumu? może lubu góry0 to np Tatry, można pomyśleć, ale na pewno nie bombonierki i alkohol... mam kolegę lekarza i wiem coś o tym...;)
mój lekarz pływa na windurfingu, bo podczas całej ciąży o różnych rzeczach z nim rozmawiałam;) i kupiłam mu koszulkę lycrę do pływania latem na desce. nawet nie wiem, jaą radość miał w oczach. a dla jego żony masło do ciała, bo to był okres świąt, i stwierdziłam , że będzie miło;)
może jakąć dobrą książkę, w formie dużego albumu? może lubu góry0 to np Tatry, można pomyśleć, ale na pewno nie bombonierki i alkohol... mam kolegę lekarza i wiem coś o tym...;)
agd koszula jak dla mnie nie na miejscu to samo perfumy
słodkości, alkohol, taki kosz upominkowy(moja znajoma coś takiego podarowała) te prezenty uważam za stosowne
kiedyś ktoś napisał, że zdjecie dziecka w ramce, moim zdaniem raczej troche krempujace przeciez lekarz takich maluszków odbiera tysiace przez cale swoje zawodowe życie, jakby mial te zdjecia sobie w domu stawiac to raczej zabrakło by mu miejsca :)
chyba ze w gabinecie mialby jakas pamiątkową tablicę ale jak do tej pory u żadnego lekarza czegoś takiego nie wiedzialam
słodkości, alkohol, taki kosz upominkowy(moja znajoma coś takiego podarowała) te prezenty uważam za stosowne
kiedyś ktoś napisał, że zdjecie dziecka w ramce, moim zdaniem raczej troche krempujace przeciez lekarz takich maluszków odbiera tysiace przez cale swoje zawodowe życie, jakby mial te zdjecia sobie w domu stawiac to raczej zabrakło by mu miejsca :)
chyba ze w gabinecie mialby jakas pamiątkową tablicę ale jak do tej pory u żadnego lekarza czegoś takiego nie wiedzialam
Raczej nie radze wyskakiwac z czyms drogim, albo bardzo osobistym bo to teraz nie jest dobrze widziane i moze byc krepujace. Slodycze, kwiaty (to raczej dla kobiet) sa zawsze sympatyczne i na pewno nikt nie rzuci w kat ;) Liczy sie przede wszyskim to, ze ladnie w ten sposob podziekujesz, a nie co (i za ile) dasz.
Na innym forum dziewczyna prezentowała tort, który dała swojej pani ginekolog w podziękowaniu

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us