Widok

PRYSZNIC CZY WANNA Z HYDROMASAZEM ???

Witam, prosze o rade kto ma juz doswiadczenie, zastanawiamy sie z mezem czy wybrac prysznic czy wanne. w wannie zrazilo na stroche,ze nie mozna masowac sie w zadnych plynach czy olejkach(bo dysze sie zapychaja) tylko w samej, czystej wodzie. Poza tym chcielismy zabudowac wanne kaflami, a dzis nam powiedziano ze wanien z hydromasazami nie mozna zabudowywac:-(((. Czy to prawda?? choc wolalabym relaksowac sie w wannie to przez te utrudnienia nie wiem co wybrac. Dziekuje za pomoc!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Taką wanne można napewno obudować,tylko obudowa musi być zdejmowana.
Przede wszystkim taka wanne i prysznic trzeba bodajze co rok serwisowac czyli czyscic wnetrze hydromasazu. Inaczej narazacie sie na niezbyt mila bakterie listerie. Z tego co widze nikt tego nie robi. W takim razie co to za relaks jesli jest zagrozeniem dla zycia? Jesli takie (platne oczywiscie) czyszczenie macie w planach to chyba lepsza wanna, bardziej poczujecie masaze.
dzieki za rady, prosze o wiecej:-))
sama chciałam wanne z hydroamasazem ale taka wanna jest tylko do masarzu a nie do mycia się

te dysze zapychaja sie wlosami naskorkiem
i zle na to wszystko wplywaja zele szampony i inne cuda których uzywamy do kąpieli

lepiej kupic prysznic z hydromasazem tutaj juz nic takiego sie nie dzieje i mozna jednoczesnie sie myc i korzystac z maszu

ewentualnie do standardowej wanny mozna kupic mate z hydromasazem
image
też chciałam wannę z hydromasażem, ale ostatecznie kupiłam zwykłą ale dużą taką fajną że można swobodnie masować się wzajemnie :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
ODRADZAM!!!!tylko nie wanna z hydro. chyba ze lubicie wizyty u dermatologa;)!!w wannach z hydro woda zostaje w rurach i zaczyna "rosnac"praktycznie nie ma szans wyczyszczenia wnetrza rur,po tygodniu nieuzywania z dysz zaczyna wylatywac brud.Sa plyny do czyszczenia tylko ze wiaze sie to z zapelnieniem wanny powyzej poziomu dysz wylotowych a co za tym idzie duze zuzycie wody.Jak lubicie bable i masarze to polecam maty wkladane na spod wanny sa higieniczne i o wiele bardziej bezpieczne.Przerabialem wanne teraz mam mate i naprawde jestem bardzo zadowolony
apropo kabiny jesli tez ma byc z dyszami to takze odradzam .Najlepiej wanna z siedziskiem(wygodne do prysznicu)i mata.zajmuje sie remontami i mam dosc duze doswiadczenie wtemacie.Pozdrawiam
Zdecydowanie wanna i najlepiej z hydromasażem. Te wanny sprzedawane aktualnie są super i wcale nie trzeba być bogatym by faktycznie posiadać świetną wannę. Tak fajna wanna jak ta:
http://www.e-inclusive.pl/Wanny-łazienkowe/Wanny-z-hydromasaĹźem/Wanna-z-hydromasaĹźem-CORAZON-180X180-nr.kat.-PB3000031.html kosztuje ledwie 2,5 koła ;-)
Czyszczenie i serwisowanie takiej wanny jest kosztowne i niezwykle upierdliwe. Dla cierpliwych
moim zdaniem do łaziennki czy kuchni rzeba wybierać takie sprzęty i armaturę żeby bez problemu się czyściło... bez rowkow dziureczek i zakrętasów... po prostu bez pierdoł.. a hydromasaz to taka pierdoła... jak sobie wyobraze czyszczenie wanny wokól tych wszystkich "kóleczek"... pol zycia w lazience...
to lepiej kupic mate ozonowa do hydromasażu
image

Uploaded with ImageShack.us
Nie - najlepsze rozwiązanie zaproponowałem. Połączenie wanny prostokątnej + zasłonki - wszystko do kupienia w e-inclusive za śmieszne grosze.

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Jaki stolik kawowy (6 odpowiedzi)

Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę o focie

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

drzwi (31 odpowiedzi)

dobre drzwi zewnetrzne gdzie moznakupic

do góry