Widok

PRZEDSZKOLE NR.4 W SOPOCIE - PROSZE O OPINIE

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Bardzo prosze o opinie tego przedszkola , za ktore bardzo dziekuje.Pozdrawiam :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
odświeżam wątek, moze po 3 latach ktoś sie wypowie
A ja się wypowiem. Mój synek chodzi do tego przedszkola od września także na temat grupy maluchów moge cos powiedzieć. Uwarzam że jest super. Może nie jest jakieś tam nowoczesne ale ma swój klimat i każda grupa (są 3) ma swój plac zabaw.
Grupa maluchów ma fajną dużą salę i dużo zabawek, obok duża łazienka dostosowana w pełni do potrzeb maluchów.
Praktycznie codziennie wychodzą na dwór - no chyba że pada. Po spacerku mają obiad i leżakowanie (jak dla mnie + bo dzieciaki odpoczną trochę), później podwieczorek.
Jadłospis w przedszkolu jest tak skomponowany że sama chciałabym mieć codziennie takie fajne i rozmaite dania.
Pani Agnieszka wychowawczyni grupy jest osobą niezwykle kreatywną i ciepłą - normalnie anioł. Pani Krysia - wszystko wie we wszystkim pomaga dzieciom i rodzicą jeżeli jest taka potrzeba.
Reszta Pań też jest zawsze uśmiechnięta i miła - nigdy nie słyszałam od mojego dziecka żeby narzekał na którąś z nich. Fajne jest też to że jeżeli jakaś Pani zaczyna prowadzić grupe maluchów to jest z nimi do końca - aż do starszaków.
W przedszkolu panuje rodzinny klimat - chyba ze względu na to że jest takie małe i większość ludzi się zna. Duży wpływ na to - przynajmniej tak mi siie wydaje - ma również Pani dyrektor - która nie zachowuje się jak biurokrata tylko normalny pracownik przedszkola (zdarza się że i ona pomaga i opiekuje się dzieciakami z maluchów).
W przedszkolu organizowane są dla dzieci różne koncerty, przedstawienia, warsztaty, wycieczki i wiele wiele innych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak dla mnie super przedszkole. Córka uczęszcza do niego od września zeszłego roku, jest w grupie 3-latków, od pierwszego dnia chodzi bardzo chętnie.
Pani Agnieszka to bardzo sympatyczna i ciepła osoba, ma podejście do dzieci, córka ją uwielbia i często w weekend mówi że tęskni za panią :)
Ogólnie nie mam do czego się przyczepić, ale moje dziecko jest raczej mało problemowe, więc i z przedszkolem idzie gładko :)
Jedno jest pewne, córka odkąd chodzi do przedszkola bardzo się rozwinęła intelektualnie, w kontaktach z rówieśnikami itp.
Także ja polecam!
dziewczyny a jak wyglada lezakowanie? moj synek juz w dzien nie spi, czy jak jest pora na odpoczynek to wszystkie dzieci udaja sie na lezakowanie?
z tego co wiem to tak
Z tego co mi wiadomo to wszystkie maluchy muszą leżeć lub siedzieć na leżaczkach - spać nie muszą, jeżeli chcą siusiu mogą wstać jeżeli chcą pić to też dostaną - ale muszą zostać na leżaku

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry