Widok
PRZEDSZKOLE PRZERWA ŚWIĄTECZNA jak to jest???????
Witam,
mam pierwsze dziecko które chodzi do przedszkola, ponieważ zaczęło od października to nie byłam na zebraniu organizacyjnym jak to jest z przerwami świątecznymi, ferie itp w przedszkolu? dziś mąż chciał zawieść synka a tu przedszkole zamknięte domyślam się że przerwa świąteczna do pewnie końca roku może ktoś mnie poinformuje jak to jest w innych przedszkolach państwowych w Gdańsku będe bardzo wdzięczna
mam pierwsze dziecko które chodzi do przedszkola, ponieważ zaczęło od października to nie byłam na zebraniu organizacyjnym jak to jest z przerwami świątecznymi, ferie itp w przedszkolu? dziś mąż chciał zawieść synka a tu przedszkole zamknięte domyślam się że przerwa świąteczna do pewnie końca roku może ktoś mnie poinformuje jak to jest w innych przedszkolach państwowych w Gdańsku będe bardzo wdzięczna
dziwne to bo powinni uprzedzić ,dla mnie dziwna sprawa bo powiadamiają zawsze rodziców ja pamiętam jak w sylwestra miała być zmniejszona liczba opiekunek to pytano mnie czy syn będzie tego dnia w przedszkolu i że będzie jedna wielka grupa a że miałam wolne to nie poszedł tak samo z wakacjami są wpisy na listy do dyżurujących przedszkoli ,myślę że coś jednak przeoczyliście .