Widok

PRZEDSZKOLE PRZERWA ŚWIĄTECZNA jak to jest???????

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,

mam pierwsze dziecko które chodzi do przedszkola, ponieważ zaczęło od października to nie byłam na zebraniu organizacyjnym jak to jest z przerwami świątecznymi, ferie itp w przedszkolu? dziś mąż chciał zawieść synka a tu przedszkole zamknięte domyślam się że przerwa świąteczna do pewnie końca roku może ktoś mnie poinformuje jak to jest w innych przedszkolach państwowych w Gdańsku będe bardzo wdzięczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mojej córki zawsze w przerwie świątecznej przedszkole było otwarte. Były łączone grupy, bo było mniej dzieci. W ferie funkcjonowało normalnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
przedszkole zamknięte w "przerwie świątecznej" ???- to jakiś absurd! To się często zdarza?
przedszkola czynne są normalnie u mojego syna nie było czegoś takiego przecież ludzie normalnie pracują a po za tym widzę z okna że w przedszkolu i żłobku koło mnie palą się światła czyli normalnie otarte jest.
JAK TO ZAMKNIETE, przeciez przedszkola powinny byc otwarte, u nas bylo tak ze pani przed swietami zrobila liste ktore dzieci przyjda do przedszkola, i jak bedzie malo to zrobia mieszane grupe, ale byla od razu informacja ze nie bedzie dodatkowych zajec
dziwne to bo powinni uprzedzić ,dla mnie dziwna sprawa bo powiadamiają zawsze rodziców ja pamiętam jak w sylwestra miała być zmniejszona liczba opiekunek to pytano mnie czy syn będzie tego dnia w przedszkolu i że będzie jedna wielka grupa a że miałam wolne to nie poszedł tak samo z wakacjami są wpisy na listy do dyżurujących przedszkoli ,myślę że coś jednak przeoczyliście .
U nas też jest przerwa świąteczna w przedszkolu i jest zamknięte do nowego roku.
Pracuję w przedszkolu 25 lat.Jako takiej przerwy świątecznej nie ma .
Owszem, przychodzi zdecydowanie mniej dzieciaczków .
Frekwencja wynosi najczęściej 1/3
u nas otwarte, tylko jest mniej dzieci i grupy łączone
U nas była lista obecności do wpisania na nią dziecka, które przyjdzie 23 grudnia i 27-30 grudnia. Grupy łączone są w tym czasie.
u mnie też przerwa..ale to przedszkole prywatne

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry