Widok
A ty pierzesz, sprzątasz, gotujesz, opiekujesz się, szykujesz do szkoły, robisz zakupy, lekcje, przygotowujesz do szkoły?
No brawo. Przecież, to nie praca, to nie kosztuje ani czasu ani zaangażowania...
To może weź nie sprzątaj, nie pierz, nic nie szykuj. ktoś ci to przyjdzie zrobić za darmo skoro to nic nie kosztuje.
Myślisz chociaż trochę?
No brawo. Przecież, to nie praca, to nie kosztuje ani czasu ani zaangażowania...
To może weź nie sprzątaj, nie pierz, nic nie szykuj. ktoś ci to przyjdzie zrobić za darmo skoro to nic nie kosztuje.
Myślisz chociaż trochę?
Takie sytuacje jak twoja to wyjątki. Ojciec moich dzieci nigdy nie zapewnił nam dachu nad głową ani bytu. jakie alimenty płaci? Zaczął uczestniczyć w utrzymaniu dopiero jak córka miała 6 lat. W 2012 roku kwota 350 zł i tak płaci do dziś jak ma 16 lat. Tak samo uważa, że jestem rozrzutna i niegospodarna, alimenciara, madka. Popiera Walczących ojców i Konfederację. No prawdziwy mężczyzna, jakich większość teraz. Gdyby dziadkowie nie dzielili się emeryturami to nie wiem jak żyłybyśmy. Bo ja jak większość pracujących mam mam minimalna pensję i wogóle cieszę się, że mam stałą pracę. Ojciec uważa, że" tak krawiec kraje jak mu materii staje". Ja mam materii 350zł więc tak mam krajać w dużym mieście żeby dziecko było a jakże zadowolone, wyksztalcone, szczęśliwe...
Jeśli się nie zrzeszymy wszyscy faceci, to masoneria nas zniszczy.
Prawo jest przeciwko męskości. Faworyzuje Kobiety. Idziesz do pracy, zarabiasz na dom, i wszystko, z natury rzeczy zajmujesz się wszystkimi d*peralami, co tylko przestanie działać, budujesz, kombinujesz, naprawiasz, poprawiasz i z natury rzeczy kobieta jest więcej przy dziecku a potem zarzut ci z tego robią........że nie zajmujesz się dzieckiem!!!! To jest chore!!!!!! Nawet jak płacisz alimenty to nie możesz się pozbyć komornika. Jak baba nie odwoła wniosku o ściganie, to komornika się nie pozbędziesz choćbyś płacił alimenty!!!!! Będziesz żywi i babę i komornika!!!!!!!!!!! To jest d**ilne prawo! Chłopy jak możecie takie prawo uchwalać, akceptować!!!!!
Ktoś eweidentnie działa przeciwko facetom!!!!
Prawo jest przeciwko męskości. Faworyzuje Kobiety. Idziesz do pracy, zarabiasz na dom, i wszystko, z natury rzeczy zajmujesz się wszystkimi d*peralami, co tylko przestanie działać, budujesz, kombinujesz, naprawiasz, poprawiasz i z natury rzeczy kobieta jest więcej przy dziecku a potem zarzut ci z tego robią........że nie zajmujesz się dzieckiem!!!! To jest chore!!!!!! Nawet jak płacisz alimenty to nie możesz się pozbyć komornika. Jak baba nie odwoła wniosku o ściganie, to komornika się nie pozbędziesz choćbyś płacił alimenty!!!!! Będziesz żywi i babę i komornika!!!!!!!!!!! To jest d**ilne prawo! Chłopy jak możecie takie prawo uchwalać, akceptować!!!!!
Ktoś eweidentnie działa przeciwko facetom!!!!
A ty masz jakieś zaburzenia w rozwoju??? Jeżeli matka pracuje, robi wszystkie opłaty za mieszkanie, rachunki, kupuje jedzenie, środki czystości, ubrania, obuwie dla dziecka to uważasz, że to 450 zł to jest dużo? Dziecko zrobił to powinien łożyć na jego utrzymanie tyle co matka! Co to kogoś obchodzi, że on tyle nie zarabia i nie może płacić większych alimentów? Matki nikt o to nie pyta i musi sama sobie radzić. Oczywiście, nie chcę tu bronić kobiet bo są sytuację, że to ojciec opiekuje się dzieckiem a matka ma je w nosie... Ale dla mnie powinny być alimenty od 1000 zł minimum na każde dziecko. Zrobić potrafili, to niech zdają sobie sprawę z tego, że trzeba dziecko też utrzymać!
Radek. Niestety sprawiedliwość nie istnieje. Ale jest wyjście. Wyjście z systemu. Nie musisz pracować na etacie jeśli zabierają Ci wszystkie dochody. Wykonuj prace dorywcze. Mnóstwo zajecia teraz. Budowlanka etc. bież gotówkę do ręki. Dawaj dzieciom ile Cię stać, walcz o nie i dbaj o nie. powodzenia
Dno...
Idź dziwce zapłać a swoim dzieciom nie daj. Obyś zalał kolejnej i dalej wyrzucal żale bo kobiety straszne. Po coś są te rozwody biedaczki.... pewnie w trakcie małżeństwa też miał na swe przyjemności za hajs A teraz żal dac na swoje dzieci. No w sumie mogła siedzieć z mężem kurkiarzem prawda ?
Idź dziwce zapłać a swoim dzieciom nie daj. Obyś zalał kolejnej i dalej wyrzucal żale bo kobiety straszne. Po coś są te rozwody biedaczki.... pewnie w trakcie małżeństwa też miał na swe przyjemności za hajs A teraz żal dac na swoje dzieci. No w sumie mogła siedzieć z mężem kurkiarzem prawda ?