Widok
To zalezy jaka matka bo m.byla tylko imprezy i zebranie o wiecej itp dziecko jest z nia .a jak jest umnie to do matki niechce wracac boi sie bo jest bita pi twarzy itp. Nid kazdy ojciec jest zly i matka .ald zdaza sie ..to twoie pisanie nie dotyczy kazdego faceta..als czesto wy chcecid wiecej niz to mozliwe na te zarobki
potwierdzam ja regularnie płacę a moja byłą co roku podwyższa alimenty a sama się k... wi coraz to z innym a ja płacę a sad przyznaję jej rację bo jest taka biedna i pracuje w niebywałej instytucji MCPR i na oczach w pracy zdradzała mnie ze swoim stażystą nawet wyszła za niego zamaż i po 2 latach następny rozwód a mnie o podwyżkę alimentów
Coś ci sie poplatało ty nie placisz zonie ,tylko twoim zasr*nym obowiązkiem jest plącic na dziecko,które nie prosiło sie na swiat to ty dałes muzycie ,a zeby zyc trzeba jessc ,[ic,spac,mieszkac, ubrac sie ,edukowac , itd Puknij sie w pirs i przepraszaj nie zone swoje dzicko -po prostu przemysl zanim cos mówisz. Tak moze sobie zostaw 500 i zyj twoje dziecko ma miec rakie same prawo do życia jak ty po równo -
A mnie mąż wypomina że to on ma te 3400 i dzięki temu nie mieszkamy pod mostem (co miesiąc pytając kiedy zapłacę za czynsz) mamy dwójkę dzieci pracuję od 21 lat (od 8 lat na 3/4) etatu ze względu na kręgosłup od zawsze u prywatnego i jak większość za najniższą) jedyna moja wada to fakt papierosy (przyznaję idzie na 400 zł) reszta na wspólnym koncie.....i jak byś się czuł???