Widok

Pytanię do facetów - ile płacicie alimentów na jedno dziecko ???

Jak w temacie ;-)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Walczyć? Kobieto a co powierz na to kiedy matka od ojca chce wszystko wyciągnąć nawet faktury z wakacji które ojciec płacił odebrała sama i forma jej za to oddała to też jest w porządku? Ojciec płaci za korepetycje kupuje ubrania a jej ciągle mało. To niech weźmie się w końcu matka też do roboty !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Święte słowa !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mądre słowa. Jeśli nie będziemy walczyć swoje to baby nas zjedzą. Nie możemy się dać. Niech w końcu sądy nas zauważą jak ludzi, ktorzy mają prawo d o życia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokladnie, a tu mozna policzyc ile dziecko kosztuje https://kreator-sadowy.pl/kalkulator-alimentow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nie płacę, ale kolegę ugotował prawnik który zamiast zająć się jego sprawą to błyszczał w TV a jemu zasądzili spore alimenty, dlatego odradzam z korzystania z usług Mateusza Mickiewicza.

Moja córka ma 11 lat, jej "ojciec" ani razu nie zabrał jej na wakacje, twierdzi że jej nigdzie nie weźmie bo płaci na nią 800 zł, od siebie też jej nic nie kupuje! Wstyd! Poszłam do sądu o podniesienie alimentów, bo córka ma większe potrzeby,chodzi niż na zajęcia malarskie, teraz chciałabym na śpiew, lekarstwa są drogie,ubrania, i inne rozrywki, chyba wszyscy wiemy że wszystko kosztuje tak... To jak ja złożyłam wniosek, to zaraz odwrócił piłeczkę, i złożył o obniżenie,i chce teraz płacić 500 zł kiedy zmienił pracę na właśnie lepsza płatna, twierdzi że dużo idzie pieniędzy na żonę i syna... Jego żona nie pracuje, dlaczego moja córka musi cierpieć, przez jego żonę? Ona powinna iść do pracy i też dokładać się na swoje dziecko .... Jest zwolniony z wszystkich obowiązków , nie pomaga w lekcjach, nie chodzi z nią na spacery, nie spędza z nią czasu, po lekarzach też z nią nie chodzi, nie wychowuje jej wszystko jest na mojej głowie ... Raz na dwa miesiące przyjedzie.... Komunia była córki, nie pomógł w organizacji, nic... !

A kobieta ma coś dokładać czy nie ?
http://www.adwokatorawarodzinnego.pl adwokat rozwód Gdańsk i tyle w temacie

Inne tematy z forum Hydepark

GODZINA ŁASKI (7 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

muza na dziś (779 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry