Widok

Pytanię do facetów - ile płacicie alimentów na jedno dziecko ???

Jak w temacie ;-)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
No to nie wiesz, co zrobić? Weż je do siebie i złóż do sądu wniosek o alimenty od niej i przyznanie Tobie prawa do opieki. Jeśli sytuacja jest taka, jak przedstawiasz, to masz spore szanse.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wreszcie przy pomocy panów tu piszących odkryłam jak działa cały ten mechanizm. To z wielkiej miłości,która jeszcze nie wygasła,a zamieniła się w nienawiść do matek ich dzieci . Panowie mszczą się w jedyny znany im sposób - odcinając własne dziecko od pomocy. Prosty sposób,ale niestety to broń obosieczna. Te teksty o balejażach,kolejnych "r******zach" pijanych matkach są tak naładowane emocjami,że widać,że panowie jeszcze nie przetrawili rozstania. Zapominają tylko,że w tej wojnie krzywdzą kogoś kto jest częścią ich samych.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
no i następna najebana obudziła sie na kacu bo widzę że cały wątek przespała . weż sie bujaj bo bedę niekulturalny . poczytaj o co chodziło i wtedy sie określ a nie wtrącasz swoje pięć groszy . Następna która łapy po kase wyciąga.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie spodziewałem się , że dyskusja będzię tak burzliwa . :-))))

KOBIETY ODPOWIEDZCIE MI NA PROSTE PYTANIE SZCZERZE ...

DLACZEGO SĄDY ZASĄDZAJĄ WSZYM ZDANIEM TAK NISKIE ALIMENTY ( które nie wystarczają nawet na kanapki do szkoły :-))
CZY SĘDZIOWIE SĄ Z KOSMOSU? INNEJ PLANETY ? KRAJU ?? NIE ZNAJA POLSKICH REALIÓW ???

CHYBA TEŻ MAJĄ DZIECI I WIEDZĄ ILE KOSZTUJE ICH UTRZYMANIE !!! CZEMU NIE ZASĄDZAJĄ ALIMENTOW W WYSOKOŚCI 2000zł .. JEŻELI MIAŁYBYSCIE ZASĄDZONE 2-3tysiące tak samo BYŁO BY MAŁO BO DZIECKO MUSIAŁO BY JECHAĆ DO USA do DISNEYLANDU , LEGOLANDU , NA WAKACJE NA WYSPY ONGA BONGA ....
NIE MAM RACJI ???
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
aeiou! masz rację ! powinno być co najmniej po 3000 zł na jedno dziecko ! bo przecież w polsce mamy sto tyś milionerów a wszyscy alimenciarze właśnie nimi są!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
No cóż,psychopaci są wśród nas......
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Myślę , że i tak bylo by zamało :-)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mother psychopatko :-) odpowiedz na to pytanie .. Proszę ...
JEŻELI ZARABIAL BYM 10tys miesięcznie placił bym z OGROMNĄ PRZYJEMNOŚCIĄ 2tysiące !!!!!!!! ALE WTEDY BYS CHCIAŁA 7tysięcy PAZERNA BABO !!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mother odpowiem Ci sam na moje pytanie

ALIMENTY SĄ ZASĄDZANE W TYCH KWOTACH Z PROSTEGO POWODU
1) ŻEBYŚ WZIĘLA SIĘ W KOŃCU DO ROBOTY
2)PONIEWAŻ 90% PRACUJĄCYCH OSÓB ZARABIA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ !!!!! ZARABIAJĄC 1350 zł brutto nie jest nikt w stanie zapłacić 1500 zł !!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie ona by chciała całe 10! bo by myślała że masz drugie tyle bokiem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
One poprostu ZA DUŻO MYŚLĄ :-)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak myślą gdzie by tu następną miłość wyrwać , potem dziecko i alimenty - następne haha
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
hyhyhy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
za duzo SE mysla
hyhy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no i większości NIE WYCHODZI TO MYŚLENIE buhahahaha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
mam pytanie odnośnie alimentów - uzyskam odpowiedz?
no nie? hyhy
odpowiedz na oba posty na raz wyszlo
już widzę jak .. jedziesz ...
ty i tobie podobni :)
wygodnie jest krzyczeć jak dziecko jest u mamy ....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
"""znam kilka, teraz już dorosłych, osób ktore wychowywały się bez ojca i są wspaniałymi, mądrymi ludźmi. To daje mi nadzieję że krzywda jaka się dzieje mojemu synowi nie uczyni go nieszczęśliwym czy skrzywionym psychicznie.
Kiedyś powiedział mi że jego tata się nim nie zajmuje bo musi ratować świat. Niestety tata nie jest bohaterem i kiedyś będzie się musiało dziecko z tą prawdą zmierzyć.""""

dokladnie.

dziecko potrzebuje czuc bezwgledna wole obrony, cieplo, oddanie i obecnosc;
spryt, madrosc i niezawodnosc.

Inne tematy z forum Hydepark

a to na rano ;) (346 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (3 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

Grajdołki (30 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry