Widok
Wreszcie przy pomocy panów tu piszących odkryłam jak działa cały ten mechanizm. To z wielkiej miłości,która jeszcze nie wygasła,a zamieniła się w nienawiść do matek ich dzieci . Panowie mszczą się w jedyny znany im sposób - odcinając własne dziecko od pomocy. Prosty sposób,ale niestety to broń obosieczna. Te teksty o balejażach,kolejnych "r******zach" pijanych matkach są tak naładowane emocjami,że widać,że panowie jeszcze nie przetrawili rozstania. Zapominają tylko,że w tej wojnie krzywdzą kogoś kto jest częścią ich samych.
Nie spodziewałem się , że dyskusja będzię tak burzliwa . :-))))
KOBIETY ODPOWIEDZCIE MI NA PROSTE PYTANIE SZCZERZE ...
DLACZEGO SĄDY ZASĄDZAJĄ WSZYM ZDANIEM TAK NISKIE ALIMENTY ( które nie wystarczają nawet na kanapki do szkoły :-))
CZY SĘDZIOWIE SĄ Z KOSMOSU? INNEJ PLANETY ? KRAJU ?? NIE ZNAJA POLSKICH REALIÓW ???
CHYBA TEŻ MAJĄ DZIECI I WIEDZĄ ILE KOSZTUJE ICH UTRZYMANIE !!! CZEMU NIE ZASĄDZAJĄ ALIMENTOW W WYSOKOŚCI 2000zł .. JEŻELI MIAŁYBYSCIE ZASĄDZONE 2-3tysiące tak samo BYŁO BY MAŁO BO DZIECKO MUSIAŁO BY JECHAĆ DO USA do DISNEYLANDU , LEGOLANDU , NA WAKACJE NA WYSPY ONGA BONGA ....
NIE MAM RACJI ???
KOBIETY ODPOWIEDZCIE MI NA PROSTE PYTANIE SZCZERZE ...
DLACZEGO SĄDY ZASĄDZAJĄ WSZYM ZDANIEM TAK NISKIE ALIMENTY ( które nie wystarczają nawet na kanapki do szkoły :-))
CZY SĘDZIOWIE SĄ Z KOSMOSU? INNEJ PLANETY ? KRAJU ?? NIE ZNAJA POLSKICH REALIÓW ???
CHYBA TEŻ MAJĄ DZIECI I WIEDZĄ ILE KOSZTUJE ICH UTRZYMANIE !!! CZEMU NIE ZASĄDZAJĄ ALIMENTOW W WYSOKOŚCI 2000zł .. JEŻELI MIAŁYBYSCIE ZASĄDZONE 2-3tysiące tak samo BYŁO BY MAŁO BO DZIECKO MUSIAŁO BY JECHAĆ DO USA do DISNEYLANDU , LEGOLANDU , NA WAKACJE NA WYSPY ONGA BONGA ....
NIE MAM RACJI ???
"""znam kilka, teraz już dorosłych, osób ktore wychowywały się bez ojca i są wspaniałymi, mądrymi ludźmi. To daje mi nadzieję że krzywda jaka się dzieje mojemu synowi nie uczyni go nieszczęśliwym czy skrzywionym psychicznie.
Kiedyś powiedział mi że jego tata się nim nie zajmuje bo musi ratować świat. Niestety tata nie jest bohaterem i kiedyś będzie się musiało dziecko z tą prawdą zmierzyć.""""
dokladnie.
dziecko potrzebuje czuc bezwgledna wole obrony, cieplo, oddanie i obecnosc;
spryt, madrosc i niezawodnosc.
Kiedyś powiedział mi że jego tata się nim nie zajmuje bo musi ratować świat. Niestety tata nie jest bohaterem i kiedyś będzie się musiało dziecko z tą prawdą zmierzyć.""""
dokladnie.
dziecko potrzebuje czuc bezwgledna wole obrony, cieplo, oddanie i obecnosc;
spryt, madrosc i niezawodnosc.