Widok

Paczki-prezenty od pelargos

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie Czy dostałyście w ciąży dwie paczki od swoich ginekologów,potem w szpitalu po porodzie dwa pudełka,a następnie w Przychodni kiedy jest szczepienie maluszka paczka mam 5 miesięcy i ostatnia mam 12 miesięcy?Te paczki są darmowe z próbkami i książeczkami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie tak!!! Bierzcie sobie pudełeczka, ale nie podajcie żadnych danych, bo będziecie żałować. JA zawsze pytam, jak do mnie dzwonią skąd mają mój numer, i ZAWSZE otrzymuję informację, że od formy Pelagros.
Ale czym Wy się tak podniecacie? To paczka pełna ulotek. Na czym Wam tak zależy? Żeby potem dostawać masę telefonów od firm które kupiły Wasze dane kontaktowe? Chcecie potem kilka razy w tygodniu być zmuszane do kupowania maszynek do golenia lub badziewnych płyt CD z jakimiś przyrodniczymi filmami?? Tutaj chodzi o marketing Waszym kosztem a nie obdarowywanie Was prezentami! Litości, kobiety, zastanówcie się.
Ja rodzilam 19 pazdziernika i dostalam tylko dwa pudeleczka w szpitalu,od ginekologa nic a na szczepieniu jeszcze nie bylam.Pozdrawiam:))
dokładnie- jak tylko wróciąm do domu z tymi paczkami ze szpitala tak już rawie 2 lata męczą mnie telefonami czy chcę bieliznę,ksiązki, ubezpieczenie;domu, dziecka, siebie itp..a ja już jestem tak wkurzona, ze od razu pytam skąd mają moje dane proszę od razu o ich wykreślenie z ich bazy danych i informuję, że nie chcę od nich nic nawet za darmo ale jak już muszą z kimś pogadać to ewentualnie mogę wysłuchać!
zawsze można "pomylić" się podając nr telefonu... albo żeby nie utrudniać życia przypadkowej osobie (o tym innym numerze) podać jakiś stary nr telefonu

Wysyłaliście już może kiedyś paczki do Anglii? Czy rzeczywiście można dopiąć wszystkie formalności online?

to nie ten wątek

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry