Widok

Pakiet medyczny w Enel med

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was korzysta z tego pakietu medycznego? Do tej pory korzystałam z pakietu w lux medzie, ale niestety zmieniają nam w pracy ubezpieczenie na enel med. Poleccie proszę jakiegoś lekarza ginekologa z Gdyni do prowadzenia ciąży, którego pakiet ten obejmuje. Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja korzystam tylko z pojedynczych wizyt w Enel Med, w Gdansku na Grunwaldzkiej, marzy mi sie aby miec od nich pakiet, ale ze wzgledu na odleglosc (Gdynia Obluze-Wrzeszcz) nadal sie powstryzmuje ic ykam pojedyncze wizyty z dziecmi, maja swietna kadre pod tym wzgledem, nie mniej wydaje wiecej chyba niz na pakiet na dwojke dzieci, ok, 240 wynosi pakiet rodzinny. Mam pakiet w Axa, Medica Polska, tam wchodza inne placówki ale nie Enel Med.

Musisz chyba zastanowic sie gdzie chesz ta ciaze prowadzic, jakie placówki z Gdybi wchodza w skład pakietu Enel Med bo to determinuje wybór i wtedy pytac o lekarzy.

A Lux Med juz w pakiet Enel nie wchodzi?

Mnie własnie Lux Med wyskoczyl z Medic Polsaa i juz nie bardzo jest gdzie korzystac w Gdyni z ich uslug.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry