Widok

Pakiet medyczny w Enel med

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was korzysta z tego pakietu medycznego? Do tej pory korzystałam z pakietu w lux medzie, ale niestety zmieniają nam w pracy ubezpieczenie na enel med. Poleccie proszę jakiegoś lekarza ginekologa z Gdyni do prowadzenia ciąży, którego pakiet ten obejmuje. Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja korzystam tylko z pojedynczych wizyt w Enel Med, w Gdansku na Grunwaldzkiej, marzy mi sie aby miec od nich pakiet, ale ze wzgledu na odleglosc (Gdynia Obluze-Wrzeszcz) nadal sie powstryzmuje ic ykam pojedyncze wizyty z dziecmi, maja swietna kadre pod tym wzgledem, nie mniej wydaje wiecej chyba niz na pakiet na dwojke dzieci, ok, 240 wynosi pakiet rodzinny. Mam pakiet w Axa, Medica Polska, tam wchodza inne placówki ale nie Enel Med.

Musisz chyba zastanowic sie gdzie chesz ta ciaze prowadzic, jakie placówki z Gdybi wchodza w skład pakietu Enel Med bo to determinuje wybór i wtedy pytac o lekarzy.

A Lux Med juz w pakiet Enel nie wchodzi?

Mnie własnie Lux Med wyskoczyl z Medic Polsaa i juz nie bardzo jest gdzie korzystac w Gdyni z ich uslug.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry